2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Belki yapısaldır. Hani sen de zayıfsın ya Bir problem teşkil etse dr. söylerdi.

Belki yapısaldır. Hani sen de zayıfsın ya Bir problem teşkil etse dr. söylerdi.
Problem yok kuzum zaten teşekkür ederim. Önceki kizımın kafası falan 1 hafta önden gidiyodu. Belkide bu baba tarafına çekecektir minyon olacaktır, kilosu iyi. Sadece benden başkada var mı diye merak ettim

Kızlar yine ben spinal sezeryan sonrası lanet bas agrısına çözüm ne canımdan can gidiyo

Nescafe ama sade olanindan iyi geliyor 3u 1arada olanlardan değil kardesimin esinin de bas agrisi oldu 3u1arada icti bi ise yaramadi sade olanini icti sutsuz sekersiz o kesti ağrıyı bilginiz olsun deneyin isterseniz.

Kurumus-Maskara canım hakkında hayırlısı olsun inşallah en kolay Doğum hikayeni anlatırsın burda ve şekerden de kurtuldum dersin ☺ Allah yardımcın olsun bir avazda doğur inşallah
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah canım yarin doktoruma haber vericem pazar günü olsun diye

Kızlar dün dr kontrolündeydik dr başında riskli olduğu için beraberliği yasaklamıştı bu zamana kadar hiç bişey olmadı şimdi kolay doğum için başlayabilirsiniz sıklaştırın dedi ama eşim kabul etmiyor ben yapamam diyor bukadar karşı çıkması normal mi

Canim ben gecen.hafta gittigimde 34+4 gunluktu 2918grmdi.Takvimim dedigim hani.bu sayfada cikiyo ya orada yaziyo bu haftalar artik.gelisim.yavaslayacak diye

Kizlarr 1 cm açılmam varmış,pazar günü suni sanciyla doğumu baslatalim dedi ,çok panik oldumm
Canım benim sakın korkma panik olma. Açılmanda başlamış Allah’ın izniyle suni sancı senin için süreci kısaltır hayırlısıyla alırsın leoyu kucağına
Saye- cim bebişlerin çikolatasını nerden yaptırdın?
Canım bebekçikolatası diye bir sayfa İnstagram hesabı ve internet sayfaları var. Görüntüsünü atayım sana sayfanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…