2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar sabah acillik olduk az kalsin doğuma alıyorlardı bebek hareketsizlesti dünden beri ve gece de rahat uyudum sabah kalkıp acile koştuk nstde kalp atışı var ama hareketi cidden az dedi dr ameliyathane hazır olsun nst bitince usg bakicam doğuma geçebiliriz dedi ben kalp krizi geçirecektim...Yenidoğan yogunbakimi yok hastanede ve bebek daha 34+5 serum bağladılar o serum canlandırdı şükür ki hareket başladı ve dr beni saldı ama hareket azalırsa hemen gel dedi...sabah sabah badire atlattık resmen

İnstosda ekli olmayan kızlar siz bizi beğenmiyor musunuz yani ne ayak??
Canım ben paylaştığınız zaman kaçırdım galiba benim kullanıcı adım "burcuuyaman"
Kizlarr acil yardim hala daha lohusa tacı sipariş edemedim cok kararsizim bana yardimci olur musunuz ...
Canım ben klasik lohusa kurdelası bağlıycam öyle seviyorum, fotoğraf çekilirken bişey takmıcam, ama alıcak olsam orkideli lohusa taçları çok zarif duruyo bence, bide inci dizili gibi olup yanlardna küpee sarkıo gibi olanlarda çok şık gizem hatipoğlu fln ondan takmıştı sanki

Benimki kafkasyaninoz.kizi canımm takip et
Ettim bile
Haliluygarbusra takipleselim
Takip ettim canım
Canım geçmiş olsun inşallah bundan sonra bir daha yaşamazsın. Allah korusun ikinizi de
Takip ettim canım

tosuncuk bunlar şimdi 9 kg mu taşıyoruz hakikaten ikiz annelerini düşünemiyorum Allah yardımcınız olsun.
Allah korumuş şükür az daha beklesin de öyle gelsin zamanında inş.

Doğum yapan arkadaslar doğuma yakın ishal durumu olduğunu söylemişti sanırım.
Benim de bugün başladı o durum, yani normalde wcye çıkmakta zorlanirdim tüm hamilelik boyunca ama bugün farklı oldu.
Ilk doğumumda böyle bi belirti varmiydi hiç hatırlamıyorum. Hayırlısı bakalım. Oğlum tam da bu haftada gelmişti. Bu kız bizi bekletecek gibi gözüküyor

Elim ayağım yeni yeni su toplamaya başladı, ilkinde su toplamaktan bildiğiniz davul gibiydim bu haftalarda.

Kızlar durup dururken kayınvalidenin ankarada bir arsası satılacağı tuttu. Kardeşleriyle arası pek iyi değil tek başına gitmek istemiyor. Yarın nst ye gireceğim ona göre eşim ben götüreyim getireyim seni demiş biz İstanbuldayım bu arada...

İlk gebeliğim de ben annelerin yanında ankarada doğum yaptım ve oglum sezeryan gununden önce sancıyla geldi ve eşim işinden dolayı ben içeri girerken yetişemedi. Çıktığım da gördüm ve çok üzüldüm o zaman şimdi de ya erken gelirse bebek durmzsa yine yetişemezse cidden çok üzüleceğim ve artık kırılacağım...

Kayınvalide de bunu kabul ediyor. Götür beni diye şuan çok kızgınım, zaten Dr un yetişememe ihtimali beni geriyor. Birde bunlar giderse iyice stres olacağım bebek gelmesin diye... Esime bence gitme dedim ama yanlış ı düşünüyorum?

Başka kardeşi yok mu ki ne saçma. Eşim akşam arkadaşlarıyla mangala gitti bı sefer diye kayinbabam annem ve annesi topa tuttular. Akşam sabah doğum beklerken nasıl yalnız bırakırsın kızı diye. Ama günübirlik gidip geleceklerse olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…