- 3 Şubat 2019
- 1.827
- 3.219
- 48
- 37
ben ekledimBenimki kafkasyaninoz.kizi canımm takip et
Selam kızlar nasilsiniZ? Kendimi çok halsiz hissediyorum,uyumakkk istiyorummm
instagramda şeker tadında diye bi sayfa var ben ordan sipariş verdim canımKizlarr acil yardim hala daha lohusa tacı sipariş edemedim cok kararsizim bana yardimci olur musunuz ...
ekledimHaliluygarbusra takipleselim
Kızlar durup dururken kayınvalidenin ankarada bir arsası satılacağı tuttu. Kardeşleriyle arası pek iyi değil tek başına gitmek istemiyor. Yarın nst ye gireceğim ona göre eşim ben götüreyim getireyim seni demiş biz İstanbuldayım bu arada...
İlk gebeliğim de ben annelerin yanında ankarada doğum yaptım ve oglum sezeryan gununden önce sancıyla geldi ve eşim işinden dolayı ben içeri girerken yetişemedi. Çıktığım da gördüm ve çok üzüldüm o zaman şimdi de ya erken gelirse bebek durmzsa yine yetişemezse cidden çok üzüleceğim ve artık kırılacağım...
Kayınvalide de bunu kabul ediyor. Götür beni diye şuan çok kızgınım, zaten Dr un yetişememe ihtimali beni geriyor. Birde bunlar giderse iyice stres olacağım bebek gelmesin diye...Esime bence gitme dedim ama yanlış ı düşünüyorum?
Evet rahat edemez sanki çıkarılabilir olması güzel olmuşÇikabiliyor o rahat edemez diye dusunuyorum tütüyle
Geçmeyen bir bel agrisi var ama uyumama engel değil tabiAğrıların yoksa uyu kız uykun varsa dinlen son günlerin keyfini çıkar
Ben eşime kızıyorum şuan bunu bana teklif etmesine ve kv dede yok oğlum olmaz demiyor... Babam araba sürmeyi bilmiyor. Acil durumda ben sürüp gideceğim hastaneye bu halde nasıl düşünemiyor gerçekten çok kızgınım çok!Bence gitmesini istemediğini açıkça söyle geçen bize de aynısı oldu il dışı olmasada Ankaradayız biz buraya 1 2 saatlik yerlerden birine görümcem abi senle gidelim dedi daha eşim cevap vermeden ben kızdım benim doğumum gelmiş sen ne saçmalıyosun dedim çok istiyorsan annen baban burda onları al git dedim bozuldu ama hiç de umrumda değil açıkçası ben yıllarca bebeğimi bekledim hanımefendinin gönlü olsun diye bölye bir riske girmem
Nerdesin istanbulda söyle ben gelirim ele ele girerirz doğuma kız :)Kızlar durup dururken kayınvalidenin ankarada bir arsası satılacağı tuttu. Kardeşleriyle arası pek iyi değil tek başına gitmek istemiyor. Yarın nst ye gireceğim ona göre eşim ben götüreyim getireyim seni demiş biz İstanbuldayım bu arada...
İlk gebeliğim de ben annelerin yanında ankarada doğum yaptım ve oglum sezeryan gununden önce sancıyla geldi ve eşim işinden dolayı ben içeri girerken yetişemedi. Çıktığım da gördüm ve çok üzüldüm o zaman şimdi de ya erken gelirse bebek durmzsa yine yetişemezse cidden çok üzüleceğim ve artık kırılacağım...
Kayınvalide de bunu kabul ediyor. Götür beni diye şuan çok kızgınım, zaten Dr un yetişememe ihtimali beni geriyor. Birde bunlar giderse iyice stres olacağım bebek gelmesin diye...Esime bence gitme dedim ama yanlış ı düşünüyorum?
iSelam kızlar nasilsiniZ? Kendimi çok halsiz hissediyorum,uyumakkk istiyorummmy
Ekledim canım senibenim aynı gülay avşar
Sonuna kadar haklısın canım o konuda. Kimse eşinin yerini tutmaz bu dönemdeAnnem babam yanımda ama eşimle gitmek istiyorumbusefer doğuma elele girmek istiyorum...
Ekledim canım seni de. Bende merak ediyorum minik kızları nasıl acabaEklemek isteyen olursa; “karamelatlas”
Ayrıcalavitabellamk den haberi olan var mı? Özletti kendini..
canım sen gece de mi şekerine bakıyorsun niye ki?Geçmeyen bir bel agrisi var ama uyumama engel değil tabiOff allah baska dert vermesin ama su şeker yüzünden uyuyamıyorum,alarm kuruyorum şekerime bakmak için zirt pirt uyaniyorum daha yoruluyorum
Ay yok yok canım. Ben son zamanlarda sabahları zor uyanıyorum açlık şekerime bakmak icin alarm kuruyorum 8:30 ama inan sanirsin ki hic uyumamışım o kadar yorgun uyanıyorum kiiicanım sen gece de mi şekerine bakıyorsun niye ki?
Kuzum valla dinlenmeye çalışıyorum ama dinlenirken bile yoruluyorumi
Canım dinlen uyu Doğumdan önce ihtiyacın olacak. Bende çok vicdan azabı çekiyorum bir haftadır asla diyete dikkat edemedim
Ekledim canım seni ☺
Sonuna kadar haklısın canım o konuda. Kimse eşinin yerini tutmaz bu dönemde
Ekledim canım seni de. Bende merak ediyorum minik kızları nasıl acabalavitabellamk
İkizlerle ilgilenmek zor oluyor galiba ondan mı giremiyor acabai
Canım dinlen uyu Doğumdan önce ihtiyacın olacak. Bende çok vicdan azabı çekiyorum bir haftadır asla diyete dikkat edemedim
Ekledim canım seni ☺
Sonuna kadar haklısın canım o konuda. Kimse eşinin yerini tutmaz bu dönemde
Ekledim canım seni de. Bende merak ediyorum minik kızları nasıl acabalavitabellamk
canımsın avcılardayım. Senle gidelim bebişim zaten bu sefer erken gelirse ve eşim illa gitmişse valla haber vermeyeceğim. Telefonlarını da açmam. Zaten lohusa olacağım burnundan getiririm.Nerdesin istanbulda söyle ben gelirim ele ele girerirz doğuma kız :)
Ben söyleyeceğimi söyledim artık hala gideceğim derse kendi bilirE EndoplazmikSeyyahikulum cnm bencede eşin annesine iyilik yapıcam derken büyük düşüncesizlik yapmış, doğum yada acil bi durum bunlar anlık şeyler günübirlik bile olsa bişey olduğunda yetişme imkanı yok ben olsam göndermez büyük trip atardım, hele ki dedişin gibi sen araç kullanmak zorunda kalıcaksan, allah korusun bişey olsa illa yarfıma koşanlar olurda o bebiş ikinizin insan yanında eşini ister
mine8585 ayy masal gibi olmuşlar maşallah güle güle kullanın ❣
Benimde kendimi toplamam lazım durdum durdum son hafta saldım kendimi yaKuzum valla dinlenmeye çalışıyorum ama dinlenirken bile yoruluyorumbenim 1 gün bile rakam yüksek çıksa vicdan azabı cekiyorum onun için alarmlar kuruyorum yemek icin,kana bakmak icin
Olabilir canım bebeklere alışma süreci bakımları derken vakit kalmıyordurİkizlerle ilgilenmek zor oluyor galiba ondan mı giremiyor acaba
canımsın avcılardayım. Senle gidelim bebişim zaten bu sefer erken gelirse ve eşim illa gitmişse valla haber vermeyeceğim. Telefonlarını da açmam. Zaten lohusa olacağım burnundan getiririm.
Ben söyleyeceğimi söyledim artık hala gideceğim derse kendi bilir
Bahçelievler de doğuracğım kıyamam oraya daha yakınsan oraya gelBi metrobüse binmeye bakar gelirim noolcek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?