2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Dün de bana doktor yapacaktı kaçtım. Cuma günü kesin yapar ama. Rahim ağzı uzunluğun nasıl peki söyledi mi

Ben de hafif çığlık atmıştım valla ilkinde. Bir de kiziyo benim doktor var ya böyle nazlananlara falan kaşlarını çatiyo böyle bi. Hani ne var sanki gibilerinden:))

Ayy kizlar 3 gündür işe gitmiyorum ama evden bir çıkışim var sabah 9 da cikiyorum aksam 5 de evdeyim gezmekte tamamliyorum mesaiyi şoyle bir oturayim sabah sekeri falan izleyeyim dedim reklamdan ölecekler ... duru kizim ve benden kocaman günaydin

Eklentiler

• 20190619_114127.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 64
Ne var onda kız ben her gittiğimde parmak yiyorum hiç acımıyor ki :) yada ben alıştım artık

Günaydın herkese..

Emzirirken bitki çayı içiliyo mu hiç duymamıştım bunu

Rezene ve kekik, gaz sancısına iyi geliyo canım, emzirirsen bebek de faydalanıyo
Papatya, sakinleştiriyo uyutuyo..
Humana still tee var, oğlumda belki 3-4 kutu içtim ben. Çok güzel süt yapıyo ve gaz sakinleştirme hepsi içinde..
Alacak olan tekli paket almasın ebebekte 4’lüsü çok uygun hatta, buraya sipariş vermiştim ben şimdiden stokta

Still tea bende içmiştim bi 4-5 kutu.Gaz için de neler denemedim ki ama kendisi geçene kadar hiçbirşey fayda etmemişti maalesef

Koca kişisi umrumda değil artık.Destekleriniz için teşekkür ederim iyi geldi bana

An itibari ile sadece bebegime odaklaniyorum.Kalan eksiklerimi liste yapıp yarın ne var ne yok alıcam inşallah.

Hem devlet hastanesi hem de özelle ve drlarla konuşarak doğumu nerede yapacağımı netleştireceğim inşallah.

Bebeğim oğlum ve ben önemliyiz değerliyiz.Kimsenin bizi üzmesine izin veremeyiz❤❤❤

Still tea bende içmiştim bi 4-5 kutu.Gaz için de neler denemedim ki ama kendisi geçene kadar hiçbirşey fayda etmemişti maalesef

Ya evet sütümü arttırmadı diye yorumlar da okumuştum.. Bende işe yaradı ya da ben ona yordum bilmiyorum ama bi’ kutu denemekten zarar gelmez bence. Belki birinci bebeğimde işe yaradı, onub bünyesi kabul etti. Bu etmicek. Bilmiyorum
Ama tadını da sevdim keratanın içicem yani

Ben de hafif çığlık atmıştım valla ilkinde. Bir de kiziyo benim doktor var ya böyle nazlananlara falan kaşlarını çatiyo böyle bi. Hani ne var sanki gibilerinden:))
Gel bikerede ben sana yapiim dicen öylesine:)) canım ben herşeyden çığlık atan biriyim zaten annem tepesi delik der:) birde ben buyüzden hiç gitmemiştim doktora daha önce büyük korkum vardı yanii

Bende de ise yaradı canım.Ayni şekilde tadını sevmiştim.Yine alıcam inşallah e bebeğe bakayım yarın.Bi de başka bişey daha içmiştim süt için neydi adı unuttum.Aklima gelirse yazarım.

Dün de bana doktor yapacaktı kaçtım. Cuma günü kesin yapar ama. Rahim ağzı uzunluğun nasıl peki söyledi mi
Yok canım sölemedi normal demekki yumuşama var mı diye bakmış bebek iri olunca yumuşama yapabiliyormuş eğer yumuşama çıkarsa hemen bugün alırım dedi çıkmadı bişiy

Gel bikerede ben sana yapiim dicen öylesine:)) canım ben herşeyden çığlık atan biriyim zaten annem tepesi delik der:) birde ben buyüzden hiç gitmemiştim doktora daha önce büyük korkum vardı yanii

Baya çığlık attın ha Korkunu yenmiş oldun.Tosuncukta iyiymiş.İlk gebelikte 2 defa tuşe yaptırdım.Kendi doktorum biraz acıttı.Başka bi Dr gittim hiç acımadı.Ikisini de aynı gün olmuştum.Kisiden kişiye değişiyor sanırım.Kimisi korkunçtu çok acıdı diyor.Bana da gayet normal gelmisti

Yaaa sorma aynı dert bende de var gece elimde yastık evin içinde dolaşıp duruyorum sabaha karşı dalmıs oluyorum sonra gelip beni uyandırıyor ya kenera kay diyor ya işe giderken öpüyor böyle boğasım geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…