Dün de bana doktor yapacaktı kaçtım. Cuma günü kesin yapar ama. Rahim ağzı uzunluğun nasıl peki söyledi miBen ha bugün ha yarın diip doktora gittim gitmez olaydım:)))) nerden baksan 9 kilo yükün var göbekde dedi o baskı yapmıştır dedi bebek 3900 olmuş nst de sancı 48 kere kadar cıktı.sancı yok ama rahim ağzı yumuşamış mı diye bakmam lazım dedi bana dedibakmasak olmuyor mu didim cıks dedi ve ilk muayene mide olmuş oldum nasıl mı çığlık çığlığa bir çığlık attım ki sormayın:))))) iyiki sezeryan olcan sen dedi evet çığlık attım ama okadar da kötü değilmiş ya :)))
Ben de hafif çığlık atmıştım valla ilkinde. Bir de kiziyo benim doktor var ya böyle nazlananlara falan kaşlarını çatiyo böyle bi. Hani ne var sanki gibilerinden:))Hosbuldum canım:)))) o değil dışarda da bekleyen bi dünya insan vardı kesin duydular ya cığlıklarımı çıktım her kez bana bakıyor:)))))) ben çığlık atıyom aaa pelin bişi yok bişi yok noluyo diyor kadın:)))
Valla yaErkem doğmasınlar diye o kadar uğraştık şimdi de geliverseler diye gözlerine bakıyoru
Ne var onda kız ben her gittiğimde parmak yiyorum hiç acımıyor ki :) yada ben alıştım artıkBen ha bugün ha yarın diip doktora gittim gitmez olaydım:)))) nerden baksan 9 kilo yükün var göbekde dedi o baskı yapmıştır dedi bebek 3900 olmuş nst de sancı 48 kere kadar cıktı.sancı yok ama rahim ağzı yumuşamış mı diye bakmam lazım dedi bana dedibakmasak olmuyor mu didim cıks dedi ve ilk muayene mide olmuş oldum nasıl mı çığlık çığlığa bir çığlık attım ki sormayın:))))) iyiki sezeryan olcan sen dedi evet çığlık attım ama okadar da kötü değilmiş ya :)))
Yetişir insallah .bebek 36haftalık doğdu ama kılosundan dolayı hastane senin bebegin prematüre degil dediKizimdan kalan premature kiyafetler varda siparis verdim 2-2.5 kg ya uyumlu yetisse bari
Emzirirken bitki çayı içiliyo muhiç duymamıştım bunu
Yetişir insallah .bebek 36haftalık doğdu ama kılosundan dolayı hastane senin bebegin prematüre degil dedi
Günaydın herkese.. ☺
Rezene ve kekik, gaz sancısına iyi geliyo canım, emzirirsen bebek de faydalanıyo
Papatya, sakinleştiriyo uyutuyo..
Humana still tee var, oğlumda belki 3-4 kutu içtim ben. Çok güzel süt yapıyo ve gaz sakinleştirme hepsi içinde..
Alacak olan tekli paket almasın ebebekte 4’lüsü çok uygun hatta, buraya sipariş vermiştim ben şimdiden stokta
Still tea bende içmiştim bi 4-5 kutu.Gaz için de neler denemedim ki ama kendisi geçene kadar hiçbirşey fayda etmemişti maalesef
Gel bikerede ben sana yapiim dicen öylesine:)) canım ben herşeyden çığlık atan biriyim zaten annem tepesi delik der:) birde ben buyüzden hiç gitmemiştim doktora daha önce büyük korkum vardı yaniiBen de hafif çığlık atmıştım valla ilkinde. Bir de kiziyo benim doktor var ya böyle nazlananlara falan kaşlarını çatiyo böyle bi. Hani ne var sanki gibilerinden:))
Ya evet sütümü arttırmadı diye yorumlar da okumuştum.. Bende işe yaradı ya da ben ona yordum bilmiyorum ama bi’ kutu denemekten zarar gelmez bence. Belki birinci bebeğimde işe yaradı, onub bünyesi kabul etti. Bu etmicek. Bilmiyorum ☺
Ama tadını da sevdim keratanın içicem yani
Yok canım sölemedi normal demekki yumuşama var mı diye bakmış bebek iri olunca yumuşama yapabiliyormuş eğer yumuşama çıkarsa hemen bugün alırım dedi çıkmadı bişiyDün de bana doktor yapacaktı kaçtım. Cuma günü kesin yapar ama. Rahim ağzı uzunluğun nasıl peki söyledi mi
Ben kaç kere gitmeme rağmen tuşe zorladı beni ya :)Gel bikerede ben sana yapiim dicen öylesine:)) canım ben herşeyden çığlık atan biriyim zaten annem tepesi delik der:) birde ben buyüzden hiç gitmemiştim doktora daha önce büyük korkum vardı yanii
Sen alışmısın canım:)) benim büyük korkumdu yaşadık gördük:) ama o kadar korkulcak bişi değilmiş evetNe var onda kız ben her gittiğimde parmak yiyorum hiç acımıyor ki :) yada ben alıştım artık
Ozaman sen tut kendini gık deme:))) benim gibi rezil olma sonra:))Ben kaç kere gitmeme rağmen tuşe zorladı beni ya :)
Zaten doktor da diyo senin alışkın olman lazım diye :)Ozaman sen tut kendini gık deme:))) benim gibi rezil olma sonra:))
Gel bikerede ben sana yapiim dicen öylesine:)) canım ben herşeyden çığlık atan biriyim zaten annem tepesi delik der:) birde ben buyüzden hiç gitmemiştim doktora daha önce büyük korkum vardı yanii
Benbu kocalık olacak adamı akşam dötünden pıçaklicam çocuğumu hapiste doğurucam hakkınızı helal ediniz
Ya gece saat 4ü gördüm yine ne güzel koltukta sızmışım sen 6da kalk yanıma sığmaya çalış ben buraya sığamıyorum hadi yatağa diye beni kaldır yatak odasına götür uyku muyku ne varsa gittti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?