- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
bana da yaz sayecimÖzelden yazayım beni de ekleyin ya
Ablası var sadece ama ondada 2 cocuk var. O g da gidemez. Gunu birlik yetişemezler 5 saat ank ist illa bir gece kalmaları gerekir. Birde öyle acele edicek şekilde araba kullanmasını da istemem...Başka kardeşi yok mu ki ne saçma. Eşim akşam arkadaşlarıyla mangala gitti bı sefer diye kayinbabam annem ve annesi topa tuttular. Akşam sabah doğum beklerken nasıl yalnız bırakırsın kızı diye. Ama günübirlik gidip geleceklerse olabilir
Burda deşifre olamam öğrenciler kaynıyor. Bir özelim kalmazKız önerme nasıl oluyor ki Instagram'da onu bilmiyorum valla bence direkt sende yaz kullanıcı adını buraya :)
Ben uçakla diye dusunduydum ama. Ya o kadar kötü bir durum ki bı yandan annesi bı yandan karısı . Kocanın suçu yok da kayinvaliden biraz daha ertelese daha iyi olurmuş. Dua edelim de sağ salim gidip gelsinler sende o vakte kadar doğurma inşallah.Ablası var sadece ama ondada 2 cocuk var. O g da gidemez. Gunu birlik yetişemezler 5 saat ank ist illa bir gece kalmaları gerekir. Birde öyle acele edicek şekilde araba kullanmasını da istemem...
Kv 5 kardeş cuma günü satacaklarmış ne diyim birşey de diyemiyorum. Kendi başına bir yere gidemiyor ona kızıyorum.Ben uçakla diye dusunduydum ama. Ya o kadar kötü bir durum ki bı yandan annesi bı yandan karısı . Kocanın suçu yok da kayinvaliden biraz daha ertelese daha iyi olurmuş. Dua edelim de sağ salim gidip gelsinler sende o vakte kadar doğurma inşallah.
gelmiş geçmiş olsunKızlar sabah acillik olduk az kalsin doğuma alıyorlardı bebek hareketsizlesti dünden beri ve gece de rahat uyudum sabah kalkıp acile koştuk nstde kalp atışı var ama hareketi cidden az dedi dr ameliyathane hazır olsun nst bitince usg bakicam doğuma geçebiliriz dedi ben kalp krizi geçirecektim...Yenidoğan yogunbakimi yok hastanede ve bebek daha 34+5 serum bağladılar o serum canlandırdı şükür ki hareket başladı ve dr beni saldı ama hareket azalırsa hemen gel dedi...sabah sabah badire atlattık resmen
Benim kv de ninde bı kere Yozgat'a bı kere Mersin e bı kere de İstanbul'a gitmesi gerekti kendi kardeşleriyle gitti ikisine. Birinde de eşimin abisiyle gitti geldi. Kardeşleriyle de mi gidemiyor ki ?Kv 5 kardeş cuma günü satacaklarmış ne diyim birşey de diyemiyorum. Kendi başına bir yere gidemiyor ona kızıyorum.
Kardeşleriyle çok iyi değil arası ve kendini kandıracaklarını düşünüyor.Benim kv de ninde bı kere Yozgat'a bı kere Mersin e bı kere de İstanbul'a gitmesi gerekti kendi kardeşleriyle gitti ikisine. Birinde de eşimin abisiyle gitti geldi. Kardeşleriyle de mi gidemiyor ki ?
Bence haklı düşünüyorsun canım. Yani senin yalnız kalman pek mantıklı değilKızlar durup dururken kayınvalidenin ankarada bir arsası satılacağı tuttu. Kardeşleriyle arası pek iyi değil tek başına gitmek istemiyor. Yarın nst ye gireceğim ona göre eşim ben götüreyim getireyim seni demiş biz İstanbuldayım bu arada...
İlk gebeliğim de ben annelerin yanında ankarada doğum yaptım ve oglum sezeryan gununden önce sancıyla geldi ve eşim işinden dolayı ben içeri girerken yetişemedi. Çıktığım da gördüm ve çok üzüldüm o zaman şimdi de ya erken gelirse bebek durmzsa yine yetişemezse cidden çok üzüleceğim ve artık kırılacağım...
Kayınvalide de bunu kabul ediyor. Götür beni diye şuan çok kızgınım, zaten Dr un yetişememe ihtimali beni geriyor. Birde bunlar giderse iyice stres olacağım bebek gelmesin diye...Esime bence gitme dedim ama yanlış ı düşünüyorum?
Ben de sadece o ikisjni beğendim gorduklwrimden ama tam da hayalimdeki gibi degillerCanım ben paylaştığınız zaman kaçırdım galiba benim kullanıcı adım "burcuuyaman"
Canım ben klasik lohusa kurdelası bağlıycam öyle seviyorum, fotoğraf çekilirken bişey takmıcam, ama alıcak olsam orkideli lohusa taçları çok zarif duruyo bence, bide inci dizili gibi olup yanlardna küpee sarkıo gibi olanlarda çok şık gizem hatipoğlu fln ondan takmıştı sanki
Çok geçmiş olsun canım şimdi iyi olmanıza sevindim biraz daha beklesin de öyle gelsin ufaklıkKızlar sabah acillik olduk az kalsin doğuma alıyorlardı bebek hareketsizlesti dünden beri ve gece de rahat uyudum sabah kalkıp acile koştuk nstde kalp atışı var ama hareketi cidden az dedi dr ameliyathane hazır olsun nst bitince usg bakicam doğuma geçebiliriz dedi ben kalp krizi geçirecektim...Yenidoğan yogunbakimi yok hastanede ve bebek daha 34+5 serum bağladılar o serum canlandırdı şükür ki hareket başladı ve dr beni saldı ama hareket azalırsa hemen gel dedi...sabah sabah badire atlattık resmen
Çok güzel olmuşlar hayırlısıyla güzel günlerde kullanırsınız inşallahTerziden haber geldi bitmiş duru kizimin siparişleri ayy agliycamm cok duygulandim
Kızlar sabah acillik olduk az kalsin doğuma alıyorlardı bebek hareketsizlesti dünden beri ve gece de rahat uyudum sabah kalkıp acile koştuk nstde kalp atışı var ama hareketi cidden az dedi dr ameliyathane hazır olsun nst bitince usg bakicam doğuma geçebiliriz dedi ben kalp krizi geçirecektim...Yenidoğan yogunbakimi yok hastanede ve bebek daha 34+5 serum bağladılar o serum canlandırdı şükür ki hareket başladı ve dr beni saldı ama hareket azalırsa hemen gel dedi...sabah sabah badire atlattık resmen
Çikabiliyor o rahat edemez diye dusunuyorum tütüyleÇok güzel olmuşlar hayırlısıyla güzel günlerde kullanırsınız inşallahtulumundaki tütüye bayıldım ama
ekli değilsin sen bende galiba canımİnstosda ekli olmayan kızlar siz bizi beğenmiyor musunuz yani ne ayak??
benim aynı gülay avşarÖzelden yazayım beni de ekleyin ya
Annem babam yanımda ama eşimle gitmek istiyorumbusefer doğuma elele girmek istiyorum...Bence haklı düşünüyorsun canım. Yani senin yalnız kalman pek mantıklı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?