2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ablası var sadece ama ondada 2 cocuk var. O g da gidemez. Gunu birlik yetişemezler 5 saat ank ist illa bir gece kalmaları gerekir. Birde öyle acele edicek şekilde araba kullanmasını da istemem...

Ablası var sadece ama ondada 2 cocuk var. O g da gidemez. Gunu birlik yetişemezler 5 saat ank ist illa bir gece kalmaları gerekir. Birde öyle acele edicek şekilde araba kullanmasını da istemem...
Ben uçakla diye dusunduydum ama. Ya o kadar kötü bir durum ki bı yandan annesi bı yandan karısı . Kocanın suçu yok da kayinvaliden biraz daha ertelese daha iyi olurmuş. Dua edelim de sağ salim gidip gelsinler sende o vakte kadar doğurma inşallah.

Kv 5 kardeş cuma günü satacaklarmış ne diyim birşey de diyemiyorum. Kendi başına bir yere gidemiyor ona kızıyorum.

gelmiş geçmiş olsun

Kv 5 kardeş cuma günü satacaklarmış ne diyim birşey de diyemiyorum. Kendi başına bir yere gidemiyor ona kızıyorum.
Benim kv de ninde bı kere Yozgat'a bı kere Mersin e bı kere de İstanbul'a gitmesi gerekti kendi kardeşleriyle gitti ikisine. Birinde de eşimin abisiyle gitti geldi. Kardeşleriyle de mi gidemiyor ki ?

Bence haklı düşünüyorsun canım. Yani senin yalnız kalman pek mantıklı değil

Ben de sadece o ikisjni beğendim gorduklwrimden ama tam da hayalimdeki gibi degiller arastirmaya devam.ederken tacsiz gidicem sanirim

Terziden haber geldi bitmiş duru kizimin siparişleri ayy agliycamm cok duygulandim

Eklentiler

• Screenshot_20190619-160349.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20190619-160414.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20190619-160400.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20190619-160406.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 48
Çok geçmiş olsun canım şimdi iyi olmanıza sevindim biraz daha beklesin de öyle gelsin ufaklık

Çok geçmiş olsun.Allah bir daha göstermesin.Saglikla zamanında gelsin minigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…