doğumun başlaması rezillik değil
benim 14. haftamda suyum geldi işyerinde çalışırken bütün arkadaşlarım korkudan gözümün içine bakıyodu kimse aa ne rezil kadın dememiştir eminim
Valla ya bide erken doğum riskin var troidlerden dolayı diyodu doktor 35te gelmeyekalkabilir falann bu akşam gidicem bakalım hanımefendi kanala girdi mi
benim 14. haftada suyum geldi perinatalog 24ü görsen mucize yaşam sınırını geçsin yaşatırız diyodu
çok şükür 37 olucaz cuma günü
bizim bebişler inatçı çıktı durmak için azmettiler bırakmadılar bizii çok şükür
Rezene ve kekik, gaz sancısına iyi geliyo canım, emzirirsen bebek de faydalanıyo
Papatya, sakinleştiriyo uyutuyo..
Humana still tee var, oğlumda belki 3-4 kutu içtim ben. Çok güzel süt yapıyo ve gaz sakinleştirme hepsi içinde..
Alacak olan tekli paket almasın ebebekte 4’lüsü çok uygun hatta, buraya sipariş vermiştim ben şimdiden stokta
Yok kuzum Matildanın dediği çay var ya hani hiç duymamıştım
Rezene ve papatyayı biliyorum bende Bi tane yağ karışımı duydum suyun içine atıyorsun gaz için Bi kaç damla çok iyi geliyormuş bide bebeği dakinleştiriyomuş
Yaaa sorma aynı dert bende de var gece elimde yastık evin içinde dolaşıp duruyorum sabaha karşı dalmıs oluyorum sonra gelip beni uyandırıyor ya kenera kay diyor ya işe giderken öpüyor böyle boğasım geliyo
benim 14. haftada suyum geldi perinatalog 24ü görsen mucize yaşam sınırını geçsin yaşatırız diyodu
çok şükür 37 olucaz cuma günü
bizim bebişler inatçı çıktı durmak için azmettiler bırakmadılar bizii çok şükür
Valla ya bide erken doğum riskin var troidlerden dolayı diyodu doktor 35te gelmeyekalkabilir falann bu akşam gidicem bakalım hanımefendi kanala girdi mi
Gaviscon al canım. Bende de en başından beri reflü var. Mümkün olduğunca ilaç almamaya çalışıyorum. Ilık süt veya fındık iyi geliyor. Hiçbir şeyin fayda etmediği durumda Gaviscon alıyorum, anında kesiyor.
Bende gaviscon da bi ise yaramadı canım ya, seninde dediğin gibi zaten nefret ediyorum ilaçtan,sut de içemiyorum.laktoz suzu bile sıkıntı yapıyor.ama fındık hiç denemedim.onu bi deneyim.
Oy ölünür onlara sıpalar ya kendileri ne zaman isterse o zaman keyifleri yerinde akıllılar dünyaya gelecekler yok kaka yok çiş yok süt yok uyku millet mıncılicak öpecek aşısı iğnesi derken anne karnı mis
doğumun başlaması rezillik değil
benim 14. haftamda suyum geldi işyerinde çalışırken bütün arkadaşlarım korkudan gözümün içine bakıyodu kimse aa ne rezil kadın dememiştir eminim
muhakkak.. öyle denmez elbet .. Ama insan genede bi çeşit olur . Çalıştığım yerde bayan yok şahsen öyle bi durum olsun istemem ama olursada elden ne gelir
Oy ölünür onlara sıpalar ya kendileri ne zaman isterse o zaman keyifleri yerinde akıllılar dünyaya gelecekler yok kaka yok çiş yok süt yok uyku millet mıncılicak öpecek aşısı iğnesi derken anne karnı mis
Baya çığlık attın ha Korkunu yenmiş oldun.Tosuncukta iyiymiş.İlk gebelikte 2 defa tuşe yaptırdım.Kendi doktorum biraz acıttı.Başka bi Dr gittim hiç acımadı.Ikisini de aynı gün olmuştum.Kisiden kişiye değişiyor sanırım.Kimisi korkunçtu çok acıdı diyor.Bana da gayet normal gelmisti
Rezene ve kekik, gaz sancısına iyi geliyo canım, emzirirsen bebek de faydalanıyo
Papatya, sakinleştiriyo uyutuyo..
Humana still tee var, oğlumda belki 3-4 kutu içtim ben. Çok güzel süt yapıyo ve gaz sakinleştirme hepsi içinde..
Alacak olan tekli paket almasın ebebekte 4’lüsü çok uygun hatta, buraya sipariş vermiştim ben şimdiden stokta
Ben o çağlardan içiyorum. Bı kombo vitamin çayı bı de rezene kimyon falan var içinde e bebekte kutusu 90 liraydı geçen hafta ben eczaneden 60 a alıyorum.
icequeen87
ay maşallah kuzumm ne güzel bi bebek Allah size bağışlasın Kurumus-Maskara
m sıra sende herhalde hadi bakalım bi avazda inşallah benim niyeyse sana güvenim pek var :) güzel güzel doğumların, anıların olsun,, hepimizin olsun inşallahhh