2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bende is yerinde bisey olmasın diye dua ediyorum ... Rezil olurum herhalde
doğumun başlaması rezillik değil
benim 14. haftamda suyum geldi işyerinde çalışırken bütün arkadaşlarım korkudan gözümün içine bakıyodu kimse aa ne rezil kadın dememiştir eminim

Valla ya bide erken doğum riskin var troidlerden dolayı diyodu doktor 35te gelmeyekalkabilir falann bu akşam gidicem bakalım hanımefendi kanala girdi mi
benim 14. haftada suyum geldi perinatalog 24ü görsen mucize yaşam sınırını geçsin yaşatırız diyodu
çok şükür 37 olucaz cuma günü
bizim bebişler inatçı çıktı durmak için azmettiler bırakmadılar bizii çok şükür

Yok kuzum Matildanın dediği çay var ya hani hiç duymamıştım
Rezene ve papatyayı biliyorum bende Bi tane yağ karışımı duydum suyun içine atıyorsun gaz için Bi kaç damla çok iyi geliyormuş bide bebeği dakinleştiriyomuş

Ah kocalar
Allahım sabır versin bize Bi evde hem koca hem bebek

Benimde kanamam oldu düşük tehlikesi yaşadım erken doğum dediler onu yaşadım ama bebişlerimize bin maşallah
Allahım esirgesin bekleriz

Valla ya bide erken doğum riskin var troidlerden dolayı diyodu doktor 35te gelmeyekalkabilir falann bu akşam gidicem bakalım hanımefendi kanala girdi mi
Benimki kanala da girmiş hayır neyi bekliyorsunuz birde troid var şeker var rahim ağzı zaten kısa hemen doğar bunlar diyorduk

Bende gaviscon da bi ise yaramadı canım ya, seninde dediğin gibi zaten nefret ediyorum ilaçtan,sut de içemiyorum.laktoz suzu bile sıkıntı yapıyor.ama fındık hiç denemedim.onu bi deneyim.

Benimki kanala da girmiş hayır neyi bekliyorsunuz birde troid var şeker var rahim ağzı zaten kısa hemen doğar bunlar diyorduk
Oy ölünür onlara sıpalar ya kendileri ne zaman isterse o zaman keyifleri yerinde akıllılar dünyaya gelecekler yok kaka yok çiş yok süt yok uyku millet mıncılicak öpecek aşısı iğnesi derken anne karnı mis

doğumun başlaması rezillik değil
benim 14. haftamda suyum geldi işyerinde çalışırken bütün arkadaşlarım korkudan gözümün içine bakıyodu kimse aa ne rezil kadın dememiştir eminim
muhakkak.. öyle denmez elbet .. Ama insan genede bi çeşit olur . Çalıştığım yerde bayan yok şahsen öyle bi durum olsun istemem ama olursada elden ne gelir

Başına geleceklerin farkında bunlar dediğin gibi rahat rahat yatıp tepiniyorlar
Son haftalar hepimizde sabirsizlikla geciyor
Evet canım ya heyecan korku hepsi bir arada

Attım valla:))

Ben o çağlardan içiyorum. Bı kombo vitamin çayı bı de rezene kimyon falan var içinde e bebekte kutusu 90 liraydı geçen hafta ben eczaneden 60 a alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…