2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnsallah güzel düşünmek ve inanmak cok önemli ssvd yapan o kadar cok kadınımız var ki ben de inanıyorum ve nasip diuorum

Maşallah ya senin kuzun da çok inatçı, sen de çok sabrettin. Sonu güzel olacak
Benimki kanala da girmiş hayır neyi bekliyorsunuz birde troid var şeker var rahim ağzı zaten kısa hemen doğar bunlar diyorduk
Saye hadi doğun ne bekliyosunuz diyeceğin zamanlara da geldik arkadaşım. İnşallah bir normal ikiz doğum hikayesi de r senden bekliyoruz. Dualarım seninle

Ayy canım hiç sorma nerden nereye. Yaramazlar doğmaya karar veremedi henüz İnşallah canım gönlüm normalden yana ama yarın sezeryan günü verir bana sanırım

Cok tesekkurler burcucum

Olur mu onlar eski toprak tarlada tek başlarına doğurmuş insanlar biz fazla nazli niyazlıyız herşeyi abartıyoruz

Kaç cm idi açıklık? Çok geçmil olsun, sağlıkla zamanında gelsin inşallahhh.
Terziden haber geldi bitmiş duru kizimin siparişleri ayy agliycamm cok duygulandim
Çok minnoş yaaaa
Ayy canım hiç sorma nerden nereye. Yaramazlar doğmaya karar veremedi henüz☺ İnşallah canım gönlüm normalden yana ama yarın sezeryan günü verir bana sanırım
Belli olmaz kuzu, hayırlısı sağlıkla olsun. Bakalım yarın ola hayrola

Kızlar doktordan geliyorum. Haberler süper. Sağdaki kuzunun karnı gerideydi ya mükemmel bir atak yapıp öne bile geçmiş maşallah kuzuma. Darısı gzrl haber bekleyen annişlerimize olsun. İkizide 2450 gr civarı. Sancı vs. Yok. Süper annesi haftaya görüşürüz dedi doktor. Dopum hocam dedim 37 den sonra konuşuruz diyor. Rahat adam maşallah.

Ya aslinda bazen sal gitsin diyorum Sen normal bekliyorsun demi?
Normal bekliyorum ama fazla zamanım kalmadı kuzum. Şeker olduğu için çok bekletme taraftarı değil en geç Pazartesi der bana belki ona bile yok diyecek. Yarın belli olacak durum
Kaç cm idi açıklık? Çok geçmil olsun, sağlıkla zamanında gelsin inşallahhh.

Çok minnoş yaaaa

Belli olmaz kuzu, hayırlısı sağlıkla olsun. Bakalım yarın ola hayrola
Öyle canım nasip belki bu gece bir avazda gidiveririm

Maşallah canım rabbim sağlık haberlerini almak nasip etsin hep

Ohh gözlerin aydın olsun. Bunun şerefine sevdiğin bişey ye akşam çok içimden geldi :))

Olur mu onlar eski toprak tarlada tek başlarına doğurmuş insanlar biz fazla nazli niyazlıyız herşeyi abartıyoruz
aynen biz piremseslerin gözü kör olmasın emi hep bir şikayet hep bir yakınma
Buarada benim kv benden süslüdür. Şehirde yetişmiş hala topuklularla g de zer. Mini etek favorisidir bana başka şekillerde girizgah yapıyor kendisi
Canım şimdiden 5 kg bebek taşıyorsun valla helal olsun. Maşallah size

Anladim canim. Bende de durumlar ayni,şeker yüzünden riske atmak istemiyor hazir 1 cm açıklıkta varmış. Doktor benden haber bekliyor pazar gününe kesinleştirmek icin ama korkuyorum atayamıyorum

Emzirirken bitki çayı içiliyo mu hiç duymamıştım bunu
İçebilirsin tabi. Yani her bitki içilir mi araştırmadım ama bir çoğunda sıkıntı yok..Papatya, rezene vs çok iyi gelir hatta emziren anneler için özel çay karışımları vardır. Aslan pençesi otu da rahmi çabuk toparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…