Hayirlisi olsun hakkımızda ben istiyorum rabbim nasip ederse olur inancındayımRüptür riski var bebek ve anne icin baya tehlikeli internetten de arastirdim kardesim doktor abla neden cocugunu riske atiyorsun dedi ... sezeryandan ben de cok korkuyorum
İnsallah güzel düşünmek ve inanmak cok önemli ssvd yapan o kadar cok kadınımız var ki ben de inanıyorum ve nasip diuorumNe güzel doktor seni rahatlatmış sen de rahat ol zaten, madem o da normali destekliyor seni gereksiz yere sezaryene alacak değil herhalde. Inşallah bebek de kendi döner herşey yolunda gider, dönmese de bebek ve senin için hayırlı ve en doğru neyse o olsun. Dua edelim iyi düşünelim:)
Sağlikla dogsunlar da kuzucuklar hepsi guzel olucak inşallahEvet rahat edemez sanki çıkarılabilir olması güzel olmuşfotoğraf çekerken vs hoş olur ama
Rabbim gönlüne gore versin saglikla insallahHayirlisi olsun hakkımızda ben istiyorum rabbim nasip ederse olur inancındayım
İnsallah hepimiz sağlıkla aliriZ kucağımıza yavrularıRabbim gönlüne gore versin saglikla insallah
Maşallah ya senin kuzun da çok inatçı, sen de çok sabrettin. Sonu güzel olacakbenim 14. haftada suyum geldi perinatalog 24ü görsen mucize yaşam sınırını geçsin yaşatırız diyodu
çok şükür 37 olucaz cuma günü
bizim bebişler inatçı çıktı durmak için azmettiler bırakmadılar bizii çok şükür
Saye hadi doğun ne bekliyosunuz diyeceğin zamanlara da geldik arkadaşım. İnşallah bir normal ikiz doğum hikayesi de r senden bekliyoruz. Dualarım seninleBenimki kanala da girmiş hayır neyi bekliyorsunuzbirde troid var şeker var rahim ağzı zaten kısa hemen doğar bunlar diyorduk
Ayy canım hiç sorma nerden nereye. Yaramazlar doğmaya karar veremedi henüz
Maşallah ya senin kuzun da çok inatçı, sen de çok sabrettin. Sonu güzel olacak
Saye hadi doğun ne bekliyosunuz diyeceğin zamanlara da geldik arkadaşım. İnşallah bir normal ikiz doğum hikayesi de r senden bekliyoruz. Dualarım seninle
Ya aslinda bazen sal gitsin diyorumBenimde kendimi toplamam lazım durdum durdum son hafta saldım kendimi ya
Olabilir canım bebeklere alışma süreci bakımları derken vakit kalmıyordur
Cok tesekkurler burcucumE EndoplazmikSeyyahikulum cnm bencede eşin annesine iyilik yapıcam derken büyük düşüncesizlik yapmış, doğum yada acil bi durum bunlar anlık şeyler günübirlik bile olsa bişey olduğunda yetişme imkanı yok ben olsam göndermez büyük trip atardım, hele ki dedişin gibi sen araç kullanmak zorunda kalıcaksan, allah korusun bişey olsa illa yarfıma koşanlar olurda o bebiş ikinizin insan yanında eşini ister
mine8585 ayy masal gibi olmuşlar maşallah güle güle kullanın ❣
Ben eşime kızıyorum şuan bunu bana teklif etmesine ve kv dede yok oğlum olmaz demiyor... Babam araba sürmeyi bilmiyor. Acil durumda ben sürüp gideceğim hastaneye bu halde nasıl düşünemiyor gerçekten çok kızgınım çok!
Kaç cm idi açıklık? Çok geçmil olsun, sağlıkla zamanında gelsin inşallahhh.Kızlar sabah acillik olduk az kalsin doğuma alıyorlardı bebek hareketsizlesti dünden beri ve gece de rahat uyudum sabah kalkıp acile koştuk nstde kalp atışı var ama hareketi cidden az dedi dr ameliyathane hazır olsun nst bitince usg bakicam doğuma geçebiliriz dedi ben kalp krizi geçirecektim...Yenidoğan yogunbakimi yok hastanede ve bebek daha 34+5 serum bağladılar o serum canlandırdı şükür ki hareket başladı ve dr beni saldı ama hareket azalırsa hemen gel dedi...sabah sabah badire atlattık resmen
Çok minnoş yaaaaTerziden haber geldi bitmiş duru kizimin siparişleri ayy agliycamm cok duygulandim
Belli olmaz kuzu, hayırlısı sağlıkla olsun. Bakalım yarın ola hayrolaAyy canım hiç sorma nerden nereye. Yaramazlar doğmaya karar veremedi henüz☺ İnşallah canım gönlüm normalden yana ama yarın sezeryan günü verir bana sanırım
Eklemek isteyen olursa; “karamelatlas”
Ayrıcalavitabellamk den haberi olan var mı? Özletti kendini..
Normal bekliyorum ama fazla zamanım kalmadı kuzum. Şeker olduğu için çok bekletme taraftarı değil en geç Pazartesi der bana belki ona bile yok diyecek. Yarın belli olacak durumYa aslinda bazen sal gitsin diyorumSen normal bekliyorsun demi?
Öyle canım nasip belki bu gece bir avazda gidiveririmKaç cm idi açıklık? Çok geçmil olsun, sağlıkla zamanında gelsin inşallahhh.
Çok minnoş yaaaa
Belli olmaz kuzu, hayırlısı sağlıkla olsun. Bakalım yarın ola hayrola
Maşallah canım rabbim sağlık haberlerini almak nasip etsin hepKızlar doktordan geliyorum. Haberler süper. Sağdaki kuzunun karnı gerideydi ya mükemmel bir atak yapıp öne bile geçmiş maşallah kuzuma. Darısı gzrl haber bekleyen annişlerimize olsun. İkizide 2450 gr civarı. Sancı vs. Yok. Süper annesi haftaya görüşürüz dedi doktor. Dopum hocam dedim 37 den sonra konuşuruz diyor. Rahat adam maşallah.
Ohh gözlerin aydın olsun. Bunun şerefine sevdiğin bişey ye akşam çok içimden geldi :))Kızlar doktordan geliyorum. Haberler süper. Sağdaki kuzunun karnı gerideydi ya mükemmel bir atak yapıp öne bile geçmiş maşallah kuzuma. Darısı gzrl haber bekleyen annişlerimize olsun. İkizide 2450 gr civarı. Sancı vs. Yok. Süper annesi haftaya görüşürüz dedi doktor. Dopum hocam dedim 37 den sonra konuşuruz diyor. Rahat adam maşallah.
aynen biz piremseslerin gözü kör olmasın emi hep bir şikayet hep bir yakınmaOlur mu onlar eski toprak tarlada tek başlarına doğurmuş insanlar biz fazla nazli niyazlıyız herşeyi abartıyoruz
Canım şimdiden 5 kg bebek taşıyorsun valla helal olsun. Maşallah sizeKızlar doktordan geliyorum. Haberler süper. Sağdaki kuzunun karnı gerideydi ya mükemmel bir atak yapıp öne bile geçmiş maşallah kuzuma. Darısı gzrl haber bekleyen annişlerimize olsun. İkizide 2450 gr civarı. Sancı vs. Yok. Süper annesi haftaya görüşürüz dedi doktor. Dopum hocam dedim 37 den sonra konuşuruz diyor. Rahat adam maşallah.
Anladim canim. Bende de durumlar ayni,şeker yüzünden riske atmak istemiyor hazir 1 cm açıklıkta varmış. Doktor benden haber bekliyor pazar gününe kesinleştirmek icin ama korkuyorum atayamıyorumNormal bekliyorum ama fazla zamanım kalmadı kuzum. Şeker olduğu için çok bekletme taraftarı değil en geç Pazartesi der bana belki ona bile yok diyecek. Yarın belli olacak durum
Öyle canım nasip belki bu gece bir avazda gidiveririm
İçebilirsin tabi. Yani her bitki içilir mi araştırmadım ama bir çoğunda sıkıntı yok..Papatya, rezene vs çok iyi gelir hatta emziren anneler için özel çay karışımları vardır. Aslan pençesi otu da rahmi çabuk toparlar.Emzirirken bitki çayı içiliyo muhiç duymamıştım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?