2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Anladim canim. Bende de durumlar ayni,şeker yüzünden riske atmak istemiyor hazir 1 cm açıklıkta varmış. Doktor benden haber bekliyor pazar gününe kesinleştirmek icin ama korkuyorum atayamıyorum
Canım benim açıklığa bakılmadı hiç baksa da ağrım olmazsa suni sancı veremeyecek ikiz olduğu için. Benim kendi sancımın gelmesi lazım. Haftan iyi bence kendini hazır hissediyorsan hiç korkma kuzum. Eninde sonunda olacak bir şekilde. Bebeğinde riske girmemiş olur

Öyle şey olur mu ya beklesin arsa değilmi bi iki üç hafta daha beklesin.. Ne demek kendin süreceksin kuzu kız nasıl süreceksin ??Abovv suyun falan gelirse riske atma derim

Bakarsın kendi sancın gelir bugün yarin :) inşallah. Aslında psikolojik olarak kendimi hazır hissetmiyorum ama bebeğimi riske atmak istemiyorum. Gel gitlerdeyim anlayacağin

Ay yok yok canım. Ben son zamanlarda sabahları zor uyanıyorum açlık şekerime bakmak icin alarm kuruyorum 8:30 ama inan sanirsin ki hic uyumamışım o kadar yorgun uyanıyorum kiii
Hı sabahları bende uyanamıyorum sabah uykusu çok tatlı oluyor çok da kasma ya az kaldı bugün yarın doğar bebeğin geçer bunlar

Merhaba kuzular nasılsınız ? Baya bi kaçırmışım forumu merak da ediyorum ama ne bilim giremiyorum yoğunum bu ara. Çatlaklarim çoğalmış üstelik 5.5kilo aldığım halde şimdi beni birileri yolmasa bari daha fazla kilo alsam cart diye ortadan ikiye ayrilacaktim herhalde . Yarın büyük gün 38bitti 39.hafta başlıyor nst de ne çıkacak bakalım. Bu aralar ortalık karışık galiba herkesin aile meseleleri durumu gariplestiriyor. Bebişim bi hafta geriydi bakalım yarın ne diyecek Bugün ağdaya da gittim doğumu çıkarırım inşallah. Saçlarımı da kestirdim. Hazırım hazırım hazirimmmm çok konuştum dilim şişmiş

Kalbi sıkışanlar nefes alamayanlar neredesiniz bi ses verinde tek olmadığımı anlayayım bayılacağımmm
Bennnn ama benim sıkıntıdan. Daral daral daralıyorum bütün gün tek başımayım evde ne konu ne komşu nebişiy taaa cuma aksamı gelicek ablam cmtside annem bebeğim doğsada kurtulsam şu yalnızlıktan

Sağ salim kavuşun inşallah kendini hazır hissediyorsan vakit iyice yavaşlar sen kendine meşgale bul şunu da yapayım halledeyim derken geçirirsin...maşallah senin haftanda benim doğum randevum var inşallah biz de görürüz o haftayı selametle

Ohh hazırsın valla bebişde hazırdır umarım cabuk kavuşursun:)

Bennnn ama benim sıkıntıdan. Daral daral daralıyorum bütün gün tek başımayım evde ne konu ne komşu nebişiy taaa cuma aksamı gelicek ablam cmtside annem bebeğim doğsada kurtulsam şu yalnızlıktan
Senin zamanda tam belli olunca zamanında gelelim demişler herhalde kuzu. Kurtulursun inşallah bıkarsın bile

Senin zamanda tam belli olunca zamanında gelelim demişler herhalde kuzu. Kurtulursun inşallah bıkarsın bile
Evet canım onun gibi bişiy oldu okullar kapansın diye bekledi sonrada başka şeyler cıktı sonunda cuma geliyor. Geçmiyor valla kalabalık olanlar kıymetini bilin

Maşallah size kuzucum hep güzel haberler al inşallah

Aynen iyice zman yavaşladı sanki biraz hazırlık yapıyorum işte kuzu dolaba birşeyler falan , İnşallah sende sağlıcakla kolaylıkla bi haftaları görürsün canım benim

Ayy al benden de okadar sıkıntı daral ne ararsan var şu satırları yazmam mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…