2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ohh hazırsın valla bebişde hazırdır umarım cabuk kavuşursun:)
Amin kuzu annesi onu bekliyoreeee Herkes bi tarih sıkmaya başladı, Kardeşim görmüş rüyasında 24u diyor, babası Bugün yarın diyor, ben 25-26diyorum bakalım kimin dediği olacak

Hep düşüncesiz olmak zorundalar görevleri o çünkü

Amin kuzu inşallah Aynı duyguları paylaşıyoruz çok merak ediyorum ya neye benziyor
Ay bende ya bugün yeleklerini gördüm böyle giydirdiğimi çıkardığımı filan hayal ettim uykulu terli kokusunu filan düşündüm içim bi hoş oldu gelsinde yumulayım gıdısına

Bennnn ama benim sıkıntıdan. Daral daral daralıyorum bütün gün tek başımayım evde ne konu ne komşu nebişiy taaa cuma aksamı gelicek ablam cmtside annem bebeğim doğsada kurtulsam şu yalnızlıktan
kız pelo yok mu hiç arkadaşın
ağırlaştık iyice dışarı çıkamıyoz şimdide
bebişler doğunca bi kahve içip tanışalım kaynaşalım yakınız birbirimize :)

kız pelo yok mu hiç arkadaşın
ağırlaştık iyice dışarı çıkamıyoz şimdide
bebişler doğunca bi kahve içip tanışalım kaynaşalım yakınız birbirimize :)

Kız tanışıp kaynaşın tabi Istanbuldakiler.Çoksunuz orda.Afyonda da olaydı ya 3-5 kişi

Haklısın canım zaten cuma günü netleşecek senin dediğin gibi her an Jersey olabilir askıya alsınlar Bi zahmet

Saye- beklenen zamanda dogmazsa bebeklerin, doktor normal doğum için suni sancı filan vermeyi düşünmüyor mu? Ben cok net hatırlıyorum benimle birlikte sancı odasında 37.haftasinda bebek riskli diye doğum zamanı gelmeden normal doğum deneyen bir arkadaş vardı. En son açılma filan olmazsa sezeryana dönme durumu olamaz mı?

Haklısın canım zaten cuma günü netleşecek senin dediğin gibi her an Jersey olabilir askıya alsınlar Bi zahmet
Ben konuşunca dank etti beyefendiye gitmeyecekmiş zaten öyle diyor canım artık kendi bilir sinir stres içindeler devamlı biz kesileceğiz onlar stres halinde
Tripliyiz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…