2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim doktorum Eger açılma falan olmazsa mecbur kalirsak sezaryen da olabilirsin belli olmaz dedi

kız pelo yok mu hiç arkadaşın
ağırlaştık iyice dışarı çıkamıyoz şimdide
bebişler doğunca bi kahve içip tanışalım kaynaşalım yakınız birbirimize :)
Kız bütün arkadaşlarım çalışıyor ve uzaklar bir ben ev kuşu öyle oluncada görüşülmüyor.komsular desen hepsi yaşlı beya:) bebişler doğunca görüşelim tabikisii

Bu arada eşleriniz doğuma giricek mi?? Benim eşimi almıcaklarmış hayal kırıklığına uğradım hep alırlar sanıyordum sezaryanda olmazmısmış ben görüyorum sezaryanda giren de ama bu arada instgram yeni doğan videoları izleyip izleyip ağlayan tek deli ben değilim dimiii

Yoruldum mu naptın? Benim geçen hafta oldu öyle ayağa kalkıyodum birden gözüm kararıyodu bi tuhaf oluyodum bu hafta yok:)

Benimde bu ara tansiyonum çok düşüyor

Canım gözün aydın maaşallah kuzularına

Benim doktorum Eger açılma falan olmazsa mecbur kalirsak sezaryen da olabilirsin belli olmaz dedi
Evet öyle oluyor genelde ama normal doğum denenecek sonuçta ki ben senden çok umutluyum yakında güzel haberlerini bekliyorum..

Ayy bende sürekli ağlıyorum onlara ben eşim doğuma girsin çok istedim sezeryan videolarını izlerken bile tansiyonu düşünce birde onun bayılmasıyla uğraşılmasın diye girmeyecek

Kontrolden geldim Bebişim 2930 olmuş kızlar suyu fazlaymış şekerden uzak dur iyi değil suyunun artması dedi
Benim bıdık hanım kanala girmemiş hala yüzünü bile dönmemiş çok net gördük
Bol bol yürü ve merdiven in çık magnezyum içme dedi nst normal parmak yemedim bugün ama pztesi çatı muayenesi var kendimi jiletlemeyi düşünüyorum benden bu kadar

Ayy bende sürekli ağlıyorum onlara ben eşim doğuma girsin çok istedim sezeryan videolarını izlerken bile tansiyonu düşünce birde onun bayılmasıyla uğraşılmasın diye girmeyecek
Benimkide hiç istemiyordu yok bayılırım yok orda kavga ederim bilmem ne oldu istediği:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…