Kontrolden geldim Bebişim 2930 olmuş kızlar suyu fazlaymış şekerden uzak dur iyi değil suyunun artması dedi
Benim bıdık hanım kanala girmemiş hala yüzünü bile dönmemiş çok net gördük
Bol bol yürü ve merdiven in çık magnezyum içme dedi nst normal parmak yemedim bugün ama pztesi çatı muayenesi var kendimi jiletlemeyi düşünüyorum benden bu kadar
Canım ben Iğdır’da yaşıyorum mesela hemde ilçesi tam sınırda
Bende izleyip izleyip özeniyorum cnmBu arada eşleriniz doğuma giricek mi?? Benim eşimi almıcaklarmış hayal kırıklığına uğradım hep alırlar sanıyordum sezaryanda olmazmısmışben görüyorum sezaryanda giren de ama bu arada instgram yeni doğan videoları izleyip izleyip ağlayan tek deli ben değilim dimiii
Malatya canım bende şimdi Malatya’ya geldim burda yapcam doğumu nasipseOff çok uzak.Ailen nerede yaşıyor canım
Sürece degil sonuca odaklanırsan bence daha aşılabilir, sonuçta hepimiz bir şekilde doguracağız. Bitecek. Sonrası meleklerimiz kucağımızda olacak. Her kasılma, bebeğin bize kavuşması için bir adım. Bu hayatta ne kolay ki zatenİnanki o kadar tırsıyorum ki daha telefon açamadım doktoruma
bizim hastanede prensip gereği kimseyi almıyormuş.Bu arada eşleriniz doğuma giricek mi?? Benim eşimi almıcaklarmış hayal kırıklığına uğradım hep alırlar sanıyordum sezaryanda olmazmısmışben görüyorum sezaryanda giren de ama bu arada instgram yeni doğan videoları izleyip izleyip ağlayan tek deli ben değilim dimiii
Maşallah size Nisa hanım kanala doğru yavş yavaş yürü bakayım.Kontrolden geldim Bebişim 2930 olmuş kızlar suyu fazlaymış şekerden uzak dur iyi değil suyunun artması dedi
Benim bıdık hanım kanala girmemiş hala yüzünü bile dönmemiş çok net gördük
Bol bol yürü ve merdiven in çık magnezyum içme dedi nst normal parmak yemedim bugün ama pztesi çatı muayenesi var kendimi jiletlemeyi düşünüyorum benden bu kadar
Ay valla canım gerçekten gelesi yok sıpalarAhhh ahh aynısı bizde de var dün gittik suyu normale göre artmış sınırı aşmamış ama rahat hareket edebiliyor sanırım o yüzden hiç kanala felan giresi yoksalı bizimde çatı muayenesi olacak bu kızların gelmeye hiç niyeti yok fotosunu ekleyeyim dedim ama telden beceremedim sıpa tam bir bal dudak ❤❤❤
Komşu illerdeyiz. Elazığ ben deMalatya canım bende şimdi Malatya’ya geldim burda yapcam doğumu nasipse
Yürümüyo ki canım sıkıntı o sırt üstü yatıyo direkbizim hastanede prensip gereği kimseyi almıyormuş.
Maşallah size Nisa hanım kanala doğru yavş yavaş yürü bakayım.
Ay valla canım gerçekten gelesi yok sıpalarhayırlısıyla Bi kanala girseler gerisi gelicekte benimde karnının yarısı su dikkat et dedi
Bakalım çatı musait mi
AA ne güzel memleket Elazığ mıKomşu illerdeyiz. Elazığ ben de
Maşallah canım rabbim sağlık haberlerini almak nasip etsin hep
Ohh gözlerin aydın olsun. Bunun şerefine sevdiğin bişey ye akşam çok içimden geldi :))
aynen biz piremseslerin gözü kör olmasın emi hep bir şikayet hep bir yakınma
Buarada benim kv benden süslüdür. Şehirde yetişmiş hala topuklularla g de zer. Mini etek favorisidir bana başka şekillerde girizgah yapıyor kendisi
Canım şimdiden 5 kg bebek taşıyorsun valla helal olsun. Maşallah size
Maşallah size kuzucum hep güzel haberler al inşallah
Kızlar çok sağolun. Çok mutluyum bugün çok. İyi ki varsınız. Hem olumlu da hem olumsuz da hep destek oldunuzCanım gözün aydın maaşallah kuzularına
Canım tam olarak hazır hissetmek mümkün olmuyor zaten. Ama işte onların iyiliği için çabalıyoruzBakarsın kendi sancın gelir bugün yarin :) inşallah. Aslında psikolojik olarak kendimi hazır hissetmiyorum ama bebeğimi riske atmak istemiyorum. Gel gitlerdeyim anlayacağin
Canım ikiz olduğu için suni verme taraftarı değil. Birisi strese girebilir vs diye.Saye- beklenen zamanda dogmazsa bebeklerin, doktor normal doğum için suni sancı filan vermeyi düşünmüyor mu? Ben cok net hatırlıyorum benimle birlikte sancı odasında 37.haftasinda bebek riskli diye doğum zamanı gelmeden normal doğum deneyen bir arkadaş vardı. En son açılma filan olmazsa sezeryana dönme durumu olamaz mı?
Yakın sayılırız ya işte ben de Erzurum'da tekim anladığım kadarıylaCanım ben Iğdır’da yaşıyorum mesela hemde ilçesi tam sınırda
Çok şükür canım@Meylen oh canım kuzu 3 kilo olmuş 1 hafta daha dursa 3200 3300 olur minimum. Maşallah fındığa. Çok suyun zararı var mı ki bu haftalarda?
Olur mu canım bebek şekerini etkilediği için çok çiş yapıyormuş ondan artıyomuş suyu suyu artınca da kanala yerleşmesi zor olur normal doğum başlamazSuyun fazla olmasının bence artık bi tehlikesi yok en fazla su patlar doğum başlarvalla bu kadar bekledik birde çatı musait değil derlerse
Anladım canım, sağlıkla kavuşun inşallah..Canım tam olarak hazır hissetmek mümkün olmuyor zaten. Ama işte onların iyiliği için çabalıyoruz
Canım ikiz olduğu için suni verme taraftarı değil. Birisi strese girebilir vs diye.
İnşallah canımAnladım canım, sağlıkla kavuşun inşallah..
bende girmesini çok istiyorum ama eşim asla istemiyoBu arada eşleriniz doğuma giricek mi?? Benim eşimi almıcaklarmış hayal kırıklığına uğradım hep alırlar sanıyordum sezaryanda olmazmısmışben görüyorum sezaryanda giren de ama bu arada instgram yeni doğan videoları izleyip izleyip ağlayan tek deli ben değilim dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?