2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Ahhh ahh aynısı bizde de var dün gittik suyu normale göre artmış sınırı aşmamış ama rahat hareket edebiliyor sanırım o yüzden hiç kanala felan giresi yok salı bizimde çatı muayenesi olacak bu kızların gelmeye hiç niyeti yok fotosunu ekleyeyim dedim ama telden beceremedim sıpa tam bir bal dudak ❤❤❤

Bende izleyip izleyip özeniyorum cnmbenim hastanem 3 ay öncesine kadar alıyordu sezeryana ama biri ameliyatta canlı yayın yapmış biride odayı karıştırıp başkasının eşinin yanınamı girmiş ne öyle şeyler olunca hastane artık almıyo eşleri, yoksa bende çok istiyordum, kendim korkmam ama bebişin dünyaya gelişini babasıda görsün isterdim

İnanki o kadar tırsıyorum ki daha telefon açamadım doktoruma
Sürece degil sonuca odaklanırsan bence daha aşılabilir, sonuçta hepimiz bir şekilde doguracağız. Bitecek. Sonrası meleklerimiz kucağımızda olacak. Her kasılma, bebeğin bize kavuşması için bir adım. Bu hayatta ne kolay ki zaten

bizim hastanede prensip gereği kimseyi almıyormuş.
Maşallah size Nisa hanım kanala doğru yavş yavaş yürü bakayım.

Ay valla canım gerçekten gelesi yok sıpalar hayırlısıyla Bi kanala girseler gerisi gelicekte benimde karnının yarısı su dikkat et dedi
Bakalım çatı musait mi

Ay valla canım gerçekten gelesi yok sıpalar hayırlısıyla Bi kanala girseler gerisi gelicekte benimde karnının yarısı su dikkat et dedi
Bakalım çatı musait mi

Suyun fazla olmasının bence artık bi tehlikesi yok en fazla su patlar doğum başlar valla bu kadar bekledik birde çatı musait değil derlerse

Maşallah canım rabbim sağlık haberlerini almak nasip etsin hep
Ohh gözlerin aydın olsun. Bunun şerefine sevdiğin bişey ye akşam çok içimden geldi :))
Maşallah size kuzucum hep güzel haberler al inşallah
Canım gözün aydın maaşallah kuzularına
Kızlar çok sağolun. Çok mutluyum bugün çok. İyi ki varsınız. Hem olumlu da hem olumsuz da hep destek oldunuz

Bakarsın kendi sancın gelir bugün yarin :) inşallah. Aslında psikolojik olarak kendimi hazır hissetmiyorum ama bebeğimi riske atmak istemiyorum. Gel gitlerdeyim anlayacağin
Canım tam olarak hazır hissetmek mümkün olmuyor zaten. Ama işte onların iyiliği için çabalıyoruz
Canım ikiz olduğu için suni verme taraftarı değil. Birisi strese girebilir vs diye.

@Meylen oh canım kuzu 3 kilo olmuş 1 hafta daha dursa 3200 3300 olur minimum. Maşallah fındığa. Çok suyun zararı var mı ki bu haftalarda?
Çok şükür canım
Şekerini etkilermiş bide normal doğuma engel olur sezaryene dönmeyelim dikkat et dedi bakalım pazartesi tekrar gidicem ne dicek

Suyun fazla olmasının bence artık bi tehlikesi yok en fazla su patlar doğum başlar valla bu kadar bekledik birde çatı musait değil derlerse
Olur mu canım bebek şekerini etkilediği için çok çiş yapıyormuş ondan artıyomuş suyu suyu artınca da kanala yerleşmesi zor olur normal doğum başlamaz

Canım tam olarak hazır hissetmek mümkün olmuyor zaten. Ama işte onların iyiliği için çabalıyoruz

Canım ikiz olduğu için suni verme taraftarı değil. Birisi strese girebilir vs diye.
Anladım canım, sağlıkla kavuşun inşallah..

bende girmesini çok istiyorum ama eşim asla istemiyo
dayanamam sen acı çekerken orda öyle bakmaya diyo ikna edemiyorum
o yüzdende hiç sormadım hastaneye alıyolar mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…