Yakınmışız gerçektenYakın sayılırız ya işte ben de Erzurum'da tekim anladığım kadarıyla
A a neden almıyorlar? Bizde hep eşim girer diye konuştuk hiç olmama olasılığını düşünmemiştik doktora soralım bari bizdeBu arada eşleriniz doğuma giricek mi?? Benim eşimi almıcaklarmış hayal kırıklığına uğradım hep alırlar sanıyordum sezaryanda olmazmısmışben görüyorum sezaryanda giren de ama bu arada instgram yeni doğan videoları izleyip izleyip ağlayan tek deli ben değilim dimiii
aylardır ilk defa yemek yaptımYoruldum mu naptın? Benim geçen hafta oldu öyle ayağa kalkıyodum birden gözüm kararıyodu bi tuhaf oluyodum bu hafta yok:)
Oh valla süper canım yaKızlar doktordan geliyorum. Haberler süper. Sağdaki kuzunun karnı gerideydi ya mükemmel bir atak yapıp öne bile geçmiş maşallah kuzuma. Darısı gzrl haber bekleyen annişlerimize olsun. İkizide 2450 gr civarı. Sancı vs. Yok. Süper annesi haftaya görüşürüz dedi doktor. Dopum hocam dedim 37 den sonra konuşuruz diyor. Rahat adam maşallah.
Allah yardımcın olsun canım bir avazda kurtarsın inşallah.Pazar gününe randevu aldık sabah 8 de orda olucaz allahın izniyle kızlar suni sanciyla doğumu başlatacaklar inşallah
Hayır canım burda görev yapıyoruz. Cok sıcak olmasına rağmen gitmek istemedim doktorumu cok seviyorum yanımda olması bana güç verir bir de kendi evimde olmak istedim ondan annemler kayınvalidemler gelecekAA ne güzel memleket Elazığ mı
Hadi inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gitsin Leo beye sağlıkla kavuş canımPazar gününe randevu aldık sabah 8 de orda olucaz allahın izniyle kızlar suni sanciyla doğumu başlatacaklar inşallah
En iyisini yapıyorsun inan elimde olsa bende evimde olmak isterdim böyle çok yorucu oldu bize ama ne yazık ki bizim orda sağlık imkanları iyi değilHayır canım burda görev yapıyoruz. Cok sıcak olmasına rağmen gitmek istemedim doktorumu cok seviyorum yanımda olması bana güç verir bir de kendi evimde olmak istedim ondan annemler kayınvalidemler gelecek
Oo süper canım Allah yardımcın olsun inşallahPazar gününe randevu aldık sabah 8 de orda olucaz allahın izniyle kızlar suni sanciyla doğumu başlatacaklar inşallah
Benimki girdi, kordonu da o kesmişti. Bi aksilik olmazsa görev yine onu bekler..Bu arada eşleriniz doğuma giricek mi?? Benim eşimi almıcaklarmış hayal kırıklığına uğradım hep alırlar sanıyordum sezaryanda olmazmısmışben görüyorum sezaryanda giren de ama bu arada instgram yeni doğan videoları izleyip izleyip ağlayan tek deli ben değilim dimiii
Ay valla canım gerçekten gelesi yok sıpalarhayırlısıyla Bi kanala girseler gerisi gelicekte benimde karnının yarısı su dikkat et dedi
Bakalım çatı musait mi
Güp güp güpPazar gününe randevu aldık sabah 8 de orda olucaz allahın izniyle kızlar suni sanciyla doğumu başlatacaklar inşallah
Canım ultrasona girmeden doktor karnın yukarda kalmış resmen bebek yüzüyo içerde suya bak şaldır şaldır karnının yarısı su dedi ebeye bile gösterdi hatta zaten şuan sıkıntı demedi hani dikkat etmezsen şekerli yersen bebek bol bol çiş yapar iyice artar normal doğuma engel olur şeker çıkabilir vs dediBenimki girdi, kordonu da o kesmişti. Bi aksilik olmazsa görev yine onu bekler..
Sezeryanda eşin de olduğu videolar ben de çok izledim, acaba özel hastane ya da extra ücret vs durumu mu oluyo? Gerçi kendi istemiyosa yine en iyisi girmemesi ama çok şey kaçırıyo ☺
Benim ilk gebelikte başından beri karnım çook büyüktü, ilk ultrasonda suyun çok dendi ama hii önemli bişi değil gibi davrandılar.. Şeker de normal çıkınca yapısaldır denildi.
Foşş die patlamasını da suyumun çok olmasına bağladı ebe, çok fazla yürüyüp topla zıplaştığım için keseyi benim patlattığımı falan düşündüler
Kanala girmese benimki girmezdi valla 30 kilo almışım karnım damacana, bebek 3290 doğdu kilolu da değildi, istese üç beş tur atardı o da.. Bence engellemez dicem ama tıp diplomam da yok şimdi
Olur mu canım bebek şekerini etkilediği için çok çiş yapıyormuş ondan artıyomuş suyu suyu artınca da kanala yerleşmesi zor olur normal doğum başlamaz
Hehe şaldır şaldırCanım ultrasona girmeden doktor karnın yukarda kalmış resmen bebek yüzüyo içerde suya bak şaldır şaldır karnının yarısı su dedi ebeye bile gösterdi hatta zaten şuan sıkıntı demedi hani dikkat etmezsen şekerli yersen bebek bol bol çiş yapar iyice artar normal doğuma engel olur şeker çıkabilir vs dedi
Benim baya fazla mı acabaYaaabenim doktor birşey demedi sadece fazla gibi duruyor ama ölçümlerde sınırın üstünde çıkmıyor dedi bende benim kız sancıyla değil suyla gelir herhalde diye dalga geçiyorum
Hayırlı olsun canım 4 gün sonra bu saatlerde bebişin kucağında olacak sağ salim inşallahPazar gününe randevu aldık sabah 8 de orda olucaz allahın izniyle kızlar suni sanciyla doğumu başlatacaklar inşallah
Masallah ikisinede canımKızlar doktordan geliyorum. Haberler süper. Sağdaki kuzunun karnı gerideydi ya mükemmel bir atak yapıp öne bile geçmiş maşallah kuzuma. Darısı gzrl haber bekleyen annişlerimize olsun. İkizide 2450 gr civarı. Sancı vs. Yok. Süper annesi haftaya görüşürüz dedi doktor. Dopum hocam dedim 37 den sonra konuşuruz diyor. Rahat adam maşallah.
Ağzın bol bol bal yesin canımmmHehe şaldır şaldır
Bence sorun olmayacak, hiç beklemediğin bi anda, ağrın sızın yokken, hiçbir belirti yaşamazken, bir gece ansızın suyun gelcek ve 1-2 saat sonrasında da doğumun başlayacak.. Bence bir hafta falan var senin doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?