2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
A a neden almıyorlar? Bizde hep eşim girer diye konuştuk hiç olmama olasılığını düşünmemiştik doktora soralım bari bizde

Yoruldum mu naptın? Benim geçen hafta oldu öyle ayağa kalkıyodum birden gözüm kararıyodu bi tuhaf oluyodum bu hafta yok:)
aylardır ilk defa yemek yaptım
doktor ilaçları kesti artık doğarsa doğsun dedi diye bana bi rahatlama geldi ya
anamgile gitmeyelim bugün evimizde duralım ben yapayım dedim yemeği
yarım saat ayakta kaldım sadece bi tuhaf oldum
doğursaydık bi hayırlısıyla
normale dönmek istiyorum artık

Oh valla süper canım ya
Gözünaydın kuzularına da maşallah

Hayır canım burda görev yapıyoruz. Cok sıcak olmasına rağmen gitmek istemedim doktorumu cok seviyorum yanımda olması bana güç verir bir de kendi evimde olmak istedim ondan annemler kayınvalidemler gelecek
En iyisini yapıyorsun inan elimde olsa bende evimde olmak isterdim böyle çok yorucu oldu bize ama ne yazık ki bizim orda sağlık imkanları iyi değil

Benimki girdi, kordonu da o kesmişti. Bi aksilik olmazsa görev yine onu bekler..
Sezeryanda eşin de olduğu videolar ben de çok izledim, acaba özel hastane ya da extra ücret vs durumu mu oluyo? Gerçi kendi istemiyosa yine en iyisi girmemesi ama çok şey kaçırıyo ☺

Ay valla canım gerçekten gelesi yok sıpalar hayırlısıyla Bi kanala girseler gerisi gelicekte benimde karnının yarısı su dikkat et dedi
Bakalım çatı musait mi

Benim ilk gebelikte başından beri karnım çook büyüktü, ilk ultrasonda suyun çok dendi ama hiiç önemli bişi değil gibi davrandılar.. Şeker de normal çıkınca yapısaldır denildi.
Foşş die patlamasını da suyumun çok olmasına bağladı ebe, çok fazla yürüyüp topla zıplaştığım için keseyi benim patlattığımı falan düşündüler
Kanala girmese benimki girmezdi valla 30 kilo almışım karnım damacana, bebek 3290 doğdu kilolu da değildi, istese üç beş tur atardı o da.. Bence engellemez dicem ama tıp diplomam da yok şimdi

Canım ultrasona girmeden doktor karnın yukarda kalmış resmen bebek yüzüyo içerde suya bak şaldır şaldır karnının yarısı su dedi ebeye bile gösterdi hatta zaten şuan sıkıntı demedi hani dikkat etmezsen şekerli yersen bebek bol bol çiş yapar iyice artar normal doğuma engel olur şeker çıkabilir vs dedi

Olur mu canım bebek şekerini etkilediği için çok çiş yapıyormuş ondan artıyomuş suyu suyu artınca da kanala yerleşmesi zor olur normal doğum başlamaz

Yaaa benim doktor birşey demedi sadece fazla gibi duruyor ama ölçümlerde sınırın üstünde çıkmıyor dedi bende benim kız sancıyla değil suyla gelir herhalde diye dalga geçiyorum

Hehe şaldır şaldır
Bence sorun olmayacak, hiç beklemediğin bi anda, ağrın sızın yokken, hiçbir belirti yaşamazken, bir gece ansızın suyun gelcek ve 1-2 saat sonrasında da doğumun başlayacak.. Bence bir hafta falan var senin doğuma

Yaaa benim doktor birşey demedi sadece fazla gibi duruyor ama ölçümlerde sınırın üstünde çıkmıyor dedi bende benim kız sancıyla değil suyla gelir herhalde diye dalga geçiyorum
Benim baya fazla mı acaba canım meyve ye diyen kadın günde 7 8 kiraz yada 1 şeftali fazlası yasak dedi pazartesi detaylı Bi sorayım ben onu bakalım ne dicek

Masallah ikisinede canım

Ağzın bol bol bal yesin canımmm hayırlısı nasılsa öyle olsun artıkınn ne diyek suz fazlalığınıda görmedik demeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…