2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim baya fazla mı acaba canım meyve ye diyen kadın günde 7 8 kiraz yada 1 şeftali fazlası yasak dedi pazartesi detaylı Bi sorayım ben onu bakalım ne dicek

Bende karpuzdan arttığını düşündüm çünkü tek değişiklik deli gibi karpuz yiyorum hatta doktorada söyledim karpuzdandır diye güldü birşey demedi ye yada yeme diye

Bende karpuzdan arttığını düşündüm çünkü tek değişiklik deli gibi karpuz yiyorum hatta doktorada söyledim karpuzdandır diye güldü birşey demedi ye yada yeme diye
Oooo karpuz 2 dilim ye dedi sadece demek ki senin çok fazla değil canım sınırı ne bilmiyorum ama ultrasonu karnıma tutar tutmaz suya bak şaldır şaldır karnının yarısı su dedi du bakalım pazartesi sorcam detaylı

Sor bakalım canım ne diyecek bana ilk suyun fazlalaşmış bebek hala çok rahat hareket ediyor dedi sonra derinlik ölçtü iyi sınırda değil dedi amaaan sağlikla hayirlisiyla bi gelselerde artik gerçekten normal hayatimiza donsek

Ah keşke inşallahhh
Belki senin ve karamelimin dediği gibi foş diye gelirde doğurur çıkarız

Bu
Ayy bende sürekli ağlıyorum onlara ben eşim doğuma girsin çok istedim sezeryan videolarını izlerken bile tansiyonu düşünce birde onun bayılmasıyla uğraşılmasın diye girmeyecek
Kızlar yeni doğan videosu değil ama son haftalar sakin doğum hikayeleri okumayin ilk gebeligimde son haftalarda nasıl olsa normal dogurucam diye sez. Doğum paylaşımı okudum kk de ve kızın yaşadıklarını birebir yaşadım psikolojik olarak Dr sezeryana aliyorum seni deyince kötü bir deneyim oldu benim için hep olumlu düşünün

Vallahi az kaldı isteler de istemeseler de eninde sonunda gelecekler :))
Eve gelmişken size kızımın fotosunu ekleyeyim aşk yaşıyorum resmen
Eki Görüntüle 2280499
Yaa o duduşlar
Maşallah canım kızın çok güzel biz şanssız bu doktordada 4 boyut yok anca 2 boyut işte idare ediyoruz

Yaa o duduşlar
Maşallah canım kızın çok güzel biz şanssız bu doktordada 4 boyut yok anca 2 boyut işte idare ediyoruz

Benimki de tamamen şans oldu doktorum özel bi hastaneden ayrılip kendine yeni muayenehane açmış çok fazla yoğunluğu olmadığı için güzel pozler yakalamak adina baya uğraşıyor saolsun hanimefendi uyuyorsa bile uyanmasıni felan bekliyoruz

Bende öyle valla eski hayatımı özledim yemek yapmayı istedim gibi hareket etmeyi gezmeyi

Yok canım hiçbir şekilde almıyorlarmış sezeryana sadece normal doğuma alıyormuş.eşim kötü olurum falan diyodu ama girecekti alsalardı

Vallahi az kaldı isteler de istemeseler de eninde sonunda gelecekler :))
Eve gelmişken size kızımın fotosunu ekleyeyim aşk yaşıyorum resmen
Eki Görüntüle 2280499
Hey maşşallah bu ne tatlı bişey ultrason da böyle gözüküyorsa kim bilir nasıl tatlı bişey şu kibarım dudişlere bak:)

Bende kesin alıyorlardır diye düşündüm sezeeyana almıyoz deyince şaşırdım beklemiyordum
Çünkü doğumhane enfeksiyon riski olmayan Bi yer sezaryen ameliyathane ortamı steril olması gerekiyor Allah korusun Bi enfeksiyon kapma diye
O gördüğün videolar acıbadem falan doğumlar 10 bin 15 bin o ücreti verenler istedikleri yere girer

Kızlarrr 3 gündür bakamıyorum pek okuyamıyorum. Doğuran falan var mı hiç bir fikrim yok bende durumlar 3 gündür temizlik var evde Bi yandan beşik gardırop uyku seti masa süslemeleri derken kendimi kaptırıp gitmişim. Doğum çantamı da buğün hazırladım. Birde Meryem Ana otunu buldum ne zormuş onu bulması. Kızımda maşallah iyi kıpır kıpır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…