- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
İnşallah canımHayırlı olsun canım 4 gün sonra bu saatlerde bebişin kucağında olacak sağ salim inşallah
Same hereGüp güp güp
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahOo süper canım Allah yardımcın olsun inşallah ☺☺
İnşallah kuzum sağolasın. Sen eve misafir kabul etme,buralar sessiz sensizHadi inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gitsin Leo beye sağlıkla kavuş canım
Aslında biz aşağı inmiştik çay ksıır muhabbeti kızlarla sonra bana misafir geldi onlarla oturdum sonra doktor derken uzaklaştım Bi kaç saatcik özlediğini biliyordumİnşallah kuzum sağolasın. Sen eve misafir kabul etme,buralar sessiz sensizne kadar çene var düşün
Muhteşem olmuş resmenBenimki de tamamen şans oldu doktorum özel bi hastaneden ayrılip kendine yeni muayenehane açmış çok fazla yoğunluğu olmadığı için güzel pozler yakalamak adina baya uğraşıyor saolsun hanimefendi uyuyorsa bile uyanmasıni felan bekliyoruz
Çok geçmiş olsun canım benim benimde başımdan aynı şeyler geçti o kalp krizinden az daha bende geçiriyordum sevk edileceksin sezeryanla alacaklar falan dedi doktor. hem hareketsiz hemde nabzı çok yüksekti, sonra yatış verdi düzelebilme ihtimaline karşı. Heralde bana da aynı serumdan verdiler ki bebeğim kıpır kıpır oldu ve nabzıda düzeldi elhamdülillah.Kızlar sabah acillik olduk az kalsin doğuma alıyorlardı bebek hareketsizlesti dünden beri ve gece de rahat uyudum sabah kalkıp acile koştuk nstde kalp atışı var ama hareketi cidden az dedi dr ameliyathane hazır olsun nst bitince usg bakicam doğuma geçebiliriz dedi ben kalp krizi geçirecektim...Yenidoğan yogunbakimi yok hastanede ve bebek daha 34+5 serum bağladılar o serum canlandırdı şükür ki hareket başladı ve dr beni saldı ama hareket azalırsa hemen gel dedi...sabah sabah badire atlattık resmen
Aynı durumlar canım. Reflüde eşlik ediyor kendimi yokuştan ufka yuvarlayasım geliyor bazen :)Kalbi sıkışanlar nefes alamayanlar neredesiniz bi ses verinde tek olmadığımı anlayayım bayılacağımmm
aynı canim böğrümüzün hemen altına küçük danalarımız oturuyo zatenBeeeeen hele ki sırtüstü yatınca bogrumde dana oturuyo sanki
Bende listeye baktımda düzce de bi ben varım heraldeKız tanışıp kaynaşın tabi Istanbuldakiler.Çoksunuz orda.Afyonda da olaydı ya 3-5 kişi
Acıyor canım bazen eşimin eli değiyor ops diyorum inan refleksmen bi tane çakasim geliyorGöğüs ucu acıyan var mı
Geçmis olsun canım. Bende bu aralar extra fenalardayımay biraz önce durduk yere bi ter boşaldı üstümden gözüm karardı tansiyonum düştü sandım ölçtüm 10/7 çıktı normal benim hep bu aralarda zaten anlamadım noldu
uzandım biraz geçti şimdi
hayrolsun
Senin ki daha çok petek battaniye gibi yeni moda sanırsamBenim de nohut battaniyem var..
Ben de insanım..
Saat 3 gözümü kırpmadım henüz10 da yattım 12 de kalktım, yok... Uyuyamıyorum.. ne olacak böyle Allah'ım agliycam yaa
Ay Allah korusun korkutuyor bu bebekler ya acımıyolar analarınaKızlar sabah acillik olduk az kalsin doğuma alıyorlardı bebek hareketsizlesti dünden beri ve gece de rahat uyudum sabah kalkıp acile koştuk nstde kalp atışı var ama hareketi cidden az dedi dr ameliyathane hazır olsun nst bitince usg bakicam doğuma geçebiliriz dedi ben kalp krizi geçirecektim...Yenidoğan yogunbakimi yok hastanede ve bebek daha 34+5 serum bağladılar o serum canlandırdı şükür ki hareket başladı ve dr beni saldı ama hareket azalırsa hemen gel dedi...sabah sabah badire atlattık resmen
Ay dursun biraz dahabu son bi kaç saatte belki 10 kereden fazla kasılma yaşadım. Ve halen ara ara devam kızlar
Öyle herhangi bir sancı vs yok ama bariz kasılıyor, semsert oluyor kuzum. Anlamadım bende. Bakacağım devam edecek miAy dursun biraz daha
Doktora mı gitsen canım durdururlar belki serum falan sancıyı haftana daha var
Saat 3 gözümü kırpmadım henüz
Vallahi bende sıyırma derecesine geldim
He bebek kasılıyorÖyle herhangi bir sancı vs yok ama bariz kasılıyor, semsert oluyor kuzum. Anlamadım bende. Bakacağım devam edecek mi
Çöktüm ya 1 aydaAl bendende o kadar ,yatiyorum olmuyor kalkiyorum olmuyor en ust kaburgalarim fena sıkışıyor,sırt ağrısı cabası
Bu gecede uyku yook
Kuzum doktora mi gittin? Valla görmedim. Yaz bakalım seninki ne yapiyor?Aslında biz aşağı inmiştik çay ksıır muhabbeti kızlarla sonra bana misafir geldi onlarla oturdum sonra doktor derken uzaklaştım Bi kaç saatcik özlediğini biliyordum
Çöktüm ya 1 ayda
Bebekler geldiği zamana hazırlık olur umarım ordan Yırtarız
Acı hissetmeksizin karnım kasılıyor demek istedim kuzum aynen inşaAllah gircem devam ederseHe bebek kasılıyorbende karnın kasılıp sancın oluyo sandım devam ederse sen yinede git canım sabah bi nst gir yinede
Bende haberler pek iyi değil canısıKuzum doktora mi gittin? Valla görmedim. Yaz bakalım seninki ne yapiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?