2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Muhteşem olmuş resmen
Ah ben kaç aydır görmüyorum kızımı 4 boyutlu az kaldı inşallah teşrif ederse hanımefendi kendini görücem

Çok geçmiş olsun canım benim benimde başımdan aynı şeyler geçti o kalp krizinden az daha bende geçiriyordum sevk edileceksin sezeryanla alacaklar falan dedi doktor. hem hareketsiz hemde nabzı çok yüksekti, sonra yatış verdi düzelebilme ihtimaline karşı. Heralde bana da aynı serumdan verdiler ki bebeğim kıpır kıpır oldu ve nabzıda düzeldi elhamdülillah.
Kalbi sıkışanlar nefes alamayanlar neredesiniz bi ses verinde tek olmadığımı anlayayım bayılacağımmm
Aynı durumlar canım. Reflüde eşlik ediyor kendimi yokuştan ufka yuvarlayasım geliyor bazen :)
Beeeeen hele ki sırtüstü yatınca bogrumde dana oturuyo sanki
aynı canim böğrümüzün hemen altına küçük danalarımız oturuyo zaten
Kız tanışıp kaynaşın tabi Istanbuldakiler.Çoksunuz orda.Afyonda da olaydı ya 3-5 kişi
Bende listeye baktımda düzce de bi ben varım heralde
Göğüs ucu acıyan var mı
Acıyor canım bazen eşimin eli değiyor ops diyorum inan refleksmen bi tane çakasim geliyor
Geçmis olsun canım. Bende bu aralar extra fenalardayım
Benim de nohut battaniyem var..
Ben de insanım..
Senin ki daha çok petek battaniye gibi yeni moda sanırsam

Ay Allah korusun korkutuyor bu bebekler ya acımıyolar analarına
Canım bi daha yaşatmasın Rabbim inşallah gelmiş geçmiş olsun

Ay dursun biraz daha
Doktora mı gitsen canım durdururlar belki serum falan sancıyı haftana daha var
Öyle herhangi bir sancı vs yok ama bariz kasılıyor, semsert oluyor kuzum. Anlamadım bende. Bakacağım devam edecek mi

He bebek kasılıyor bende karnın kasılıp sancın oluyo sandım devam ederse sen yinede git canım sabah bi nst gir yinede
Acı hissetmeksizin karnım kasılıyor demek istedim kuzum aynen inşaAllah gircem devam ederse

Kuzum doktora mi gittin? Valla görmedim. Yaz bakalım seninki ne yapiyor?
Bende haberler pek iyi değil canısı
Bebiş iyi çok şükür 2930 olmuş kilosu ama uslu durmayıp sürekli çiş yapmış suyu artmış şekeri kes meyve yeme suyu daha fazla artmasın dedi kanala da girmemiş hanım efendi yüzü hala bize dönük sırta dönmesi gerekiyormuş
Pazartesi çatı muayenesine çağırdı müsait mi değil mi diye bakıcak yine yicez parmağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…