2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hadi yaa . Olsun sende bizim gibi meyve yeme ne olacak acaba ama o dönme kanala girme isi belli olmuyor bir gün de bile olur

Oh masallah prenseslere Allahım kucagınada almayı nasıp etsin saglıkla canım

Her hafta yazıyorduk yaa bu hafta su belirtim var bu haft buram ağrıyo normal mı falan diye
Bu haftanın belirtisinden bildiriyorum: kocaların triplerini cekmek, boğmak istemek, kafalarını rendelemeye direnmek
Aynı aynı
Uyu uyan uyu uyan sabahı ettik bugün de herkese hayırlı sabahlar
Günaydın
Gerçi uyudum muuuu ne ara uyandım onuda hiç anlamadım ya olsun
Günaydın sevgili kader ortaklarım.
Ben bir de işe gideceğim

Herkese günaydın Bayadır ara ara bakabildim foruma önemli bişey kaçırmamışımdır inşallah Salı evde temizlik yaptırdım da öyle günlük temizlik gibi oldu halıları haftaya göndereceğim sanırım bir gün de annem gelip yorganlarımı fln güneşlendirecek. Gebe okuluna gittim oradakiler full egzersiz yapıyor ben yürüyemiyorım bile doğru düzgün fırsat bulup. üzülüyorum buna.Dün annemleri aldım ablamlarla birlikte şükür alnımın akıyla gönderdim ona sevindirdik oldum. Yoruldum ama bu gece 5 de kalkmayaydım iyiydi hastane için küçük Bi oda süslemesi yaptıracağım uygun fiyatlı idi olsun dedim gelen giden cok olır kayınvalide tarafım süslüler beklerler diye. İsim net olmadığı için çikolata süs işine giremedim henüz malesef

Canını sıkma canım psxartesiye kadar dikkat et bakalım ins faydası olur

Su isim olayı her hazırlığı engelliyor dimi ya bizde bu hafts karar verdik bugunde kapı susu işlerini halledicem cikolatası geldi falan

Su isim olayı her hazırlığı engelliyor dimi ya bizde bu hafts karar verdik bugunde kapı susu işlerini halledicem cikolatası geldi falan
Ay evet sorma ama biz Aslında karar verdik 2 isimli bu sefer kayınpeder 2 isim şöyle zor böyle kötü derken tek isim olsa da millet de rahatlasa mı diye düşünmeye başladık

Günaydın uyuyamayanlar klubü benim oğlan sabahın 6sında su istedi ona kalktım. 1 saatte yine dalmasını bekledim. Benim uyku bitti. Yine de uyumaya çalışacağım. Bugün nst ye gideceğim ona göre Dr doğum zamanını değiştirebilirim demişti. Bakalım ama bence pazartesiyi bekler herhalde...
Buarada eşim güya bna ankaraya gidicem dememiş. Nst ye göre kv yanıma gelmek istemiş onu söylemiş. Ben anlamamışım dedim böyle kıvrılır durum, ben çemkirince tabi....

Günaayydiinn hayalimdi izne ayrilinca öglene kadar uyurum diyordum nerdee saat başı uyaniyorum eşim işe giderken indi ben salonda uyuyorum ayak sesinden uyandim yagmur yagmis gece bir suru mantar çikmiş cimleree onlari topladim attım can sıkıntisi simdi de ütü yapicam calismamak bana göre degilmis sürekli biseyler yapicam ... eşinle aran duzeldigine sevindim cok uzatma sen de gerilme son zamanlarinda acisini sonra cikartirsin biz kadinlar fil hafizasi oldugu icin unutmayiz korkma bebekte en doğru zamani k3ndi seçer saglikla gelir insallah

Doğumdan sonra buraya zaman ayıran bi sen varsın cidden pozitiflik ve enerji akıyo senden

Ay evet sorma ama biz Aslında karar verdik 2 isimli bu sefer kayınpeder 2 isim şöyle zor böyle kötü derken tek isim olsa da millet de rahatlasa mı diye düşünmeye başladık
Kaçtır söylücem sana. Adını her gördüğümde örümcek geliyor gözümün önüne. Arapçada ankebut örümcek demek. Benim karasya - ya da karas- Arapçada kiraz demek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…