Haklısın çünkü ben doktor sezeryan dediğinden beri izledim o belden yapılan iğne kabusum olduBu
Kızlar yeni doğan videosu değil ama son haftalar sakin doğum hikayeleri okumayin ilk gebeligimde son haftalarda nasıl olsa normal dogurucam diye sez. Doğum paylaşımı okudum kk de ve kızın yaşadıklarını birebir yaşadım psikolojik olarak Dr sezeryana aliyorum seni deyince kötü bir deneyim oldu benim için hep olumlu düşünün
Ben de ElazigdayimHayır canım burda görev yapıyoruz. Cok sıcak olmasına rağmen gitmek istemedim doktorumu cok seviyorum yanımda olması bana güç verir bir de kendi evimde olmak istedim ondan annemler kayınvalidemler gelecek
Ay evet diğer arkadaşlar kayboldu birden . Çok teşekkür ederim mizaç heralde ben hep böyleydim :))Doğumdan sonra buraya zaman ayıran bi sen varsıncidden pozitiflik ve enerji akıyo senden
Ayyy inanmıyorum cok sasırdımBen de ElazigdayimHangi hastahaneye gidiyosunuz
Haklısın çünkü ben doktor sezeryan dediğinden beri izledim o belden yapılan iğne kabusum olduo yüzden artık ne bakıyorum ne okuyorum
Fethi Beyi biliyorum cok tutulan biri bir ara ben de ona gidecektim.Anadolu Bana yakin diye Deniz bey vsr ona gidiyorum Hatta bugun kontrolum varAyyy inanmıyorum cok sasırdımben medicale gidiyordum doktorum anadoluya geçti, fethi hoca, ben de dolayısıyla anadoluya transfer sizin doktorunuz kim
Yok canım sıkmıyorum inan ki kendi iyi olsun gerisi hiç sorun değil etkilenmesin de başka bişey istemiyorumCanını sıkma canım psxartesiye kadar dikkat et bakalım ins faydası olur
Bu kız çocuğusuuu nazlı çıktı kafasına buyruk çıktıHadi yaa . Olsun sende bizim gibi meyve yeme ne olacak acabaama o dönme kanala girme isi belli olmuyor bir gün de bile olur
Ayy inşallah ya sanırım böyle güzel şeyler duymaya ihtiyacım var zira baya korkuyorum sanırım. Doktorum mesleki anlamda çok iyi başarılı fakat yıldızım hiç barışmıyor adamla ve beni fazla evhamlı buluyor bu nedenle hiç ayrıntı vermiyor. Ve benim bildiğim son haftalarda herkes her hafta kontrole gidip nst ye falan giriyor bizim daha siftahımız yokO belden yapılan iğne işin en kolay kismi canım.Hic acımıyor.Saniyeler içinde uyuşuyorsun.Sezeryan korkunç değil.Zorlukları var elbette sonuçta bi ameliyat.Ama mecburuz.İlk 10 günde sıkıntı kalmayacak Allahın izniyle❤
Kolay gelsin canımAynı aynı
Günaydın sevgili kader ortaklarım.
Ben bir de işe gideceğim
Kız benim ablam da kastamonu da küçük özel bi hastanede oldu 10 bin falan da ödemedi ama eniştem girdi doğuma hastaneden hastaneye değişiyor demekkiÇünkü doğumhane enfeksiyon riski olmayan Bi yer sezaryen ameliyathane ortamı steril olması gerekiyor Allah korusun Bi enfeksiyon kapma diye
O gördüğün videolar acıbadem falan doğumlar 10 bin 15 bin o ücreti verenler istedikleri yere girer
Aynı hastahaneye de gidiyormusuz iyi miFethi Beyi biliyorum cok tutulan biri bir ara ben de ona gidecektim.Anadolu Bana yakin diye Deniz bey vsr ona gidiyorum Hatta bugun kontrolum var
Haydii sende mi bulaştın şeker belasına son zamanlar arttırdıysan şekeri :))) pzt çatı muayneside fena olmuş:) bebek döndükten sonra yapaydı bari çünkü dönmezse sezeeyan olucan zatenBende haberler pek iyi değil canısı
Bebiş iyi çok şükür 2930 olmuş kilosu ama uslu durmayıp sürekli çiş yapmış suyu artmış şekeri kes meyve yeme suyu daha fazla artmasın dedi kanala da girmemiş hanım efendi yüzü hala bize dönük sırta dönmesi gerekiyormuş
Pazartesi çatı muayenesine çağırdı müsait mi değil mi diye bakıcak yine yicez parmağı
E ayrıl artık sende kuzumKızlar dün sabah servise yetişmek için koşturdum
Beklemeye başlarken bir nda çamaşırımın pantolonunun islandigini farkettim . Çiş yapmadığıma emindim
Ne olduğunu anlamaya çalışırken servise bindim. Akıntı kesilmişti zaten
Ofise geldigimde baktım ki bayağı bayağı almış gitmiş her yerim islanmış . Feracem vardı Allahtan
Doktora gittim, her şey yolundaymis. Ama su sızıntısı olmus. Sancı yok açılma yok. Suyu da iyi şuan
Artık izne ayrıl dedi
Aa cok az kalmis ne guzel.Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsinAynı hastahaneye de gidiyormusuz iyi mibenım de kontrolum yarın evet fethi hoca candır yaa , abimiz gibidir eşimin de benim de bize iyiliklerini unutamam.. hadi bakalım ben salı doğum yapıyorum hastanhane hakkında ya da tecrube ettiğim bşrsey olursa paylasırım
Kolay gelsin canım sen de bi izne ayrılaydın bayram Bayram lilililiAynı aynı
Günaydın sevgili kader ortaklarım.
Ben bir de işe gideceğim
Geçmiş olsun canımKızlar dün sabah servise yetişmek için koşturdum
Beklemeye başlarken bir nda çamaşırımın pantolonunun islandigini farkettim . Çiş yapmadığıma emindim
Ne olduğunu anlamaya çalışırken servise bindim. Akıntı kesilmişti zaten
Ofise geldigimde baktım ki bayağı bayağı almış gitmiş her yerim islanmış . Feracem vardı Allahtan
Doktora gittim, her şey yolundaymis. Ama su sızıntısı olmus. Sancı yok açılma yok. Suyu da iyi şuan
Artık izne ayrıl dedi
E ayrıl artık sende kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?