2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Haklısın çünkü ben doktor sezeryan dediğinden beri izledim o belden yapılan iğne kabusum oldu o yüzden artık ne bakıyorum ne okuyorum

Haklısın çünkü ben doktor sezeryan dediğinden beri izledim o belden yapılan iğne kabusum oldu o yüzden artık ne bakıyorum ne okuyorum

O belden yapılan iğne işin en kolay kismi canım.Hic acımıyor.Saniyeler içinde uyuşuyorsun.Sezeryan korkunç değil.Zorlukları var elbette sonuçta bi ameliyat.Ama mecburuz.İlk 10 günde sıkıntı kalmayacak Allahın izniyle❤

Ayyy inanmıyorum cok sasırdım ben medicale gidiyordum doktorum anadoluya geçti, fethi hoca, ben de dolayısıyla anadoluya transfer sizin doktorunuz kim
Fethi Beyi biliyorum cok tutulan biri bir ara ben de ona gidecektim.Anadolu Bana yakin diye Deniz bey vsr ona gidiyorum Hatta bugun kontrolum var

Ayy inşallah ya sanırım böyle güzel şeyler duymaya ihtiyacım var zira baya korkuyorum sanırım. Doktorum mesleki anlamda çok iyi başarılı fakat yıldızım hiç barışmıyor adamla ve beni fazla evhamlı buluyor bu nedenle hiç ayrıntı vermiyor. Ve benim bildiğim son haftalarda herkes her hafta kontrole gidip nst ye falan giriyor bizim daha siftahımız yok bindik bir alamete gidiyoz kıyamete gibi

Kız benim ablam da kastamonu da küçük özel bi hastanede oldu 10 bin falan da ödemedi ama eniştem girdi doğuma hastaneden hastaneye değişiyor demekki

Fethi Beyi biliyorum cok tutulan biri bir ara ben de ona gidecektim.Anadolu Bana yakin diye Deniz bey vsr ona gidiyorum Hatta bugun kontrolum var
Aynı hastahaneye de gidiyormusuz iyi mi benım de kontrolum yarın evet fethi hoca candır yaa , abimiz gibidir eşimin de benim de bize iyiliklerini unutamam.. hadi bakalım ben salı doğum yapıyorum hastanhane hakkında ya da tecrube ettiğim bşrsey olursa paylasırım

Haydii sende mi bulaştın şeker belasına son zamanlar arttırdıysan şekeri :))) pzt çatı muayneside fena olmuş:) bebek döndükten sonra yapaydı bari çünkü dönmezse sezeeyan olucan zaten

Kızlar dün sabah servise yetişmek için koşturdum
Beklemeye başlarken bir nda çamaşırımın pantolonunun islandigini farkettim . Çiş yapmadığıma emindim

Ne olduğunu anlamaya çalışırken servise bindim. Akıntı kesilmişti zaten

Ofise geldigimde baktım ki bayağı bayağı almış gitmiş her yerim islanmış . Feracem vardı Allahtan

Doktora gittim, her şey yolundaymis. Ama su sızıntısı olmus. Sancı yok açılma yok. Suyu da iyi şuan

Artık izne ayrıl dedi

E ayrıl artık sende kuzum

Aa cok az kalmis ne guzel.Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin Aynen paylasirsan sevinirim

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…