2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Son haftalardaki kontroller bebeğin ve annenin durumuna ya da doktorun yapısına göre değişiyor bence bizim 1 Temmuz Doğum var bak hala 2 haftada bir gidiyoruz kontrole ve 1 kere nstye girdik

Günaydın hanımlar oda oda bütün gece gezdim yine. Peşimde de oğlum ben nereye gidersem orda uyuyup kaldı. Yine bölük pörcük uykular...

@Meylen hiç dert etme canım. Benim de ilk gebelikte suyum üst sınırdaydı. Zaten demiştim benim hastanede kanala indi mi diye bakılmıyor bile. 39 da su gelişi ile hastaneye gittik. Doğum sırasında çok fazla su gitti hic dinmedi. Biraz karnın büyük olacak sadece

Hadi bakalım güzel haberlerle gel canım :)
Güünaydiinnnn.Hayirli sabahlarrrrr.Bugün görüş günü.Muhtemelen ameliyat günümü de alırım.Heyecandan saat 7 de uyandım.Güzel haberler vermek dileğimle hepinizi öpücüklüyorum canlarım
Günaydın güpgüzel haberlerle gel.
Ya sen neden koşuyorsun acaba kocaman karnınla, kaçarsa kaçsın, ararsın söylersin müdürünü, Alla Alla beni sinirlendiriyorsun :):):) Geçmiş olsun canım çok dikkatli olman lazım artık.
Kolay gelsin canım sen de bi izne ayrılaydın bayram Bayram lililili
Koca konusuna gelinceee ⚔⚔🗡🗡
8 iş günü daha çalışıp 36+0 da bırakmayı, hatta iyi olursam 10 iş günü çalışıp 10 temmuzda 36+5 de bırakmayı planlıyorum :) Bissürü izin aktarmam lazım :):) 10 yüz bin baloncuk gibi oldu :):) Öyle işte örtmenim, seminerlerin var mı? Kocaları unutalım mı :)

Geçmiyorduuuuu günler dakikalar saatler saniyeler geçmek bilmiyordu ....

Ya biz ne edelim?
Daha bir ay var en az

Ya sen neden koşuyorsun acaba kocaman karnınla, kaçarsa kaçsın, ararsın söylersin müdürünü, Alla Alla beni sinirlendiriyorsun :):):) Geçmiş olsun canım çok dikkatli olman lazım artık.

Ben sorunlu bir insanım Saryoşmaryoş
Şöyle ki yavaş hareket edemiyorum. Her zaman merdivenleri koşar adım çıkarım, yolda yürürken hep koşar adım yürürüm, bir iş yaparken aşırı hızlı olurum ama becerikli olmadığım için sakarım. Hayatımda hep sakar olarak anıldım, mesela benim pek çay taşımamı çay doldurmamı istemezler Evde çok ani ve ters hareketlerim var. Biri sıcak bir şey taşırken ya da ortamda bir tehlike varsa :"Dikkat edin Samira burda" derler

Durup dururken duvara çarparım. Eşim benden bahsederken der ki: "Samira kendisini yeterince dövüyo, o yüzden benim bir şey yapmama gerek kalmıyor."

Kızımı da kendime benzettim sürekli o da oraya buraya çarpıyo düz yolda düşüyo falan

Günaydın hepinize :) yazamasam da takip ediyorum. Ben hala çalışıyorum... Erkenden ayrılanları tebrik ediyorum gerçekten, çünkü gerçekten zor oluyormuş. Ama inadımdan 37 haftayı tamamlıcam Artunun bir sıkıntısı yok çok şükür yeri daraldı iyice beni iki büklüm yapıyor. Her hareketi ortada naklen izleniyor

Kız benim ablam da kastamonu da küçük özel bi hastanede oldu 10 bin falan da ödemedi ama eniştem girdi doğuma hastaneden hastaneye değişiyor demekki
Burda da hep eşler giriyor eşin girmezse bile yanına başkasını alıyorlar yakınını. Normal veya sezeryan farketmiyor. Ben eşime diyorum gireceksin ben dayanamam bayılırım diyor:)

1 ay geçerde son 10 gün asla

Geçmiş olsun canım dikkat et daha var bize biraz erken .

Doğuracaklaarr simdiden hazırlayın kendinizi 4 saat bile mutlu ediyor

İyi yanından bakıyorum canım bende doğumdan sonra göbek birden inicek demek ki sular gidince

Haydii sende mi bulaştın şeker belasına son zamanlar arttırdıysan şekeri :))) pzt çatı muayneside fena olmuş:) bebek döndükten sonra yapaydı bari çünkü dönmezse sezeeyan olucan zaten
Kız bebek döneli yıl oldu yüzünü sırta dönmesi lazımmış oda kanala girince oluyo sanırım çatı musait mi baksınlar onlarda rahatlasın bende şekerim yine normalde işte su artmasın diye dikkat edicekmişim canım

Kız benim ablam da kastamonu da küçük özel bi hastanede oldu 10 bin falan da ödemedi ama eniştem girdi doğuma hastaneden hastaneye değişiyor demekki
Küçük yer diye mi acaba bu tarafta da hastaneler almıyor çünkü gerçi buraya sormadım önceki hastaneye sormuştum eşimi zaten istemiyorum düşer bayılır doktorlar benimle mi uğraşsın onunla mı

Senin ikiz ya normalde 37 den daha önce çalışamaz alabiliyorsun. Yine de çalışırsan onları ekliyorlar doğru mu anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…