- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Haha arkadaşlar şimdiden talimli benceDoğuracaklaarr simdiden hazırlayın kendinizi 4 saat bile mutlu ediyor
Bu çok farklı senamHaha arkadaşlar şimdiden talimli bencedogurmadan önce de yarım saate bir çise kalktigimdan bende alışmışım zombi gibi herkes diyor ki çocuk uyudukca sende uyuyacan öyle eskisi gibi düzenli uykular olmaz.. çocuk uyuyor ben ise girisiyorum zaten iki güne bir gelen giden oluyor . Bı de bilgisayar oyunları falan derken bı bakmışsın ne ara gece olmuş anlamıyorum. Sıkılıyorum diye ağlardim ben şimdi sıkılmak neydi unuttum
İkiz gebe 35 e kadar çalışamaz öyle biliyorumSenin ikiz ya normalde 37 den daha önce çalışamaz alabiliyorsun. Yine de çalışırsan onları ekliyorlar doğru mu anlıyorum
Ay oyun oynadığını gördüm nasıl özendim varya ben evlendiğimden beri hiç öyle oturup oynayamadım çocuk olunca iyice yalan olur o zaten diye düşünüyordum Ne kadar güzel hepsine zaman ayırabiliyorsun iyi motivasyon oluyordur sanaHaha arkadaşlar şimdiden talimli bencedogurmadan önce de yarım saate bir çise kalktigimdan bende alışmışım zombi gibi herkes diyor ki çocuk uyudukca sende uyuyacan öyle eskisi gibi düzenli uykular olmaz.. çocuk uyuyor ben ise girisiyorum zaten iki güne bir gelen giden oluyor . Bı de bilgisayar oyunları falan derken bı bakmışsın ne ara gece olmuş anlamıyorum. Sıkılıyorum diye ağlardim ben şimdi sıkılmak neydi unuttum
Kız nasılsa lohusayiz ben agdayı bile dün yaptım bir ay öylece gezdimBu çok farklı senamSorumluluk çok bir kere , şimdi uyuttum bebeği işe başlayacagım
Kendimi es geçtim saçıma fön bile çekemiyorum
Oo sen pc oyunları oynayabiliyorsun
İşte saryamarya 36+5 te bırakmayı planlıyorum yazmış. Ondan sordum ben deİkiz gebe 35 e kadar çalışamaz öyle biliyorum
Saç baş ancak taçla düzeliyorKız nasılsa lohusayiz ben agdayı bile dün yaptım bir ay öylece gezdimsaça başa baktigim söylenemez Çarşamba cadisi gibiyim ama oyundan kopamiyorum 10 gün sonra kırkım çıkacak artık kocayla münasebeti baslatacagimdan bende kadın olduğumu hatırlarım kendime bakmaya başlarım diye düşünüyorum ve evet bu coooookkk farklı meme ararken öyle ağzını sağa sola açıp aranıyor yaa çıldırıyorum ya komşular falan bilmiştir heralde benim çığlık çığlığa sevisimden
Boşuna S Saryamarya 35 te ayrıl kuzummmİşte saryamarya 36+5 te bırakmayı planlıyorum yazmış. Ondan sordum ben deNasıl olacak diye?
Kesinlikle. Kafa dağıtıp sorumlulukları unutturacak bı kaç saat lazım insana :)) bir alimden bir zalim, bir zalim den bir alim doğar derler ya hani. Ben onu yaşadım yaaAy oyun oynadığını gördüm nasıl özendim varya ben evlendiğimden beri hiç öyle oturup oynayamadım çocuk olunca iyice yalan olur o zaten diye düşünüyordum Ne kadar güzel hepsine zaman ayırabiliyorsun iyi motivasyon oluyordur sana
bendeEşlerin sezeryana girmesi konuşulmuş ben geçen ay doktora sordugumda izin vermiyor hastane yönetimi dedi sadece girecek olan eş veya yakini saglik personeliyse (dr veya hemsire vs ) ona izin alinabiliyor dedi ... izmir medikal parkta yapicam dogumumu
doğurduktan sonra senin kadar enerjik olsak yaKız nasılsa lohusayiz ben agdayı bile dün yaptım bir ay öylece gezdimsaça başa baktigim söylenemez Çarşamba cadisi gibiyim ama oyundan kopamiyorum 10 gün sonra kırkım çıkacak artık kocayla münasebeti baslatacagimdan bende kadın olduğumu hatırlarım kendime bakmaya başlarım diye düşünüyorum ve evet bu coooookkk farklı meme ararken öyle ağzını sağa sola açıp aranıyor yaa çıldırıyorum ya komşular falan bikmiştir heralde benim çığlık çığlığa sevisimden
Ayy aminnnn inşallah uslu olur hamile olduğumu öğrendiğimden beri dediğim şey nolur bebekliği bana çekmesin olduKesinlikle. Kafa dağıtıp sorumlulukları unutturacak bı kaç saat lazım insana :)) bir alimden bir zalim, bir zalim den bir alim doğar derler ya hani. Ben onu yaşadım yaaeşimde bende korkunç yaramaz cocuklarmisiz bizim ki uslu doğdu şükür. Zaten bebekte gaz olmadıktan sonra pek ağlamaz genelde. Gaz olmasın diye de anası bir kere bile pandifsiz basması ayağını o kadar yandığı halde ben ona bağlıyorum. İnşallah senin çocuğun da uslu uyuyan gazsız bir bebek olur
Ay ben hamile kalmayı o kadar istedim ki 30 yaşında anne oldumdoğurduktan sonra senin kadar enerjik olsak ya
inşallah
çok amin
Senacım doğuramıyoruz burda farkında mısınAy ben hamile kalmayı o kadar istedim ki 30 yaşında anne oldumhamile olduğumu öğrendiğimde eşim kurban kesti ben hayır yaptım falan o kadar istemiştim yani. Bı de hamilelikten son zamanlarda o kadar bunalmisim ki sabaha karşı mutfak sandalyesinde oturdum oğlanı emzirdikten sonra . Dizlerimi karnıma çekerek sandalye de oturabildigim için bı saat sukrettim ne kadar özlemişim diye bence bebek bakımı hamilelikten daha kolay yani bana öyle geldi. Her sabah uyanıyoruz altını değiştiriyorum. Terledi ya da kustuysa üstünü değiştiriyorum. Ilık ıslak ağız beziyle yüzünü saçlarını siliyorum. aZcik öpüp seviyorum o iyice sabirsizlaninca da ver memeyi uyuyup kalıyor sonra rutin işlerimi yapıyorum bir saatte sonra bı uyuduğu da da yemeklerimi hallediyorum bitti gitti. Tek zor yani uykusuzluk ona da zaten hepimiz alıştık bence hiç korkmasın gözün
Ahah kız saçmalama içinde mi kalacak sanki nasılsa doğacakSenacım doğuramıyoruz burda farkında mısınbebek özlemimizi iyice arttırıyosun pis kız
Ay vallahi rahat dün parmağını emiyodu ayaklarıyla ultrasonu itiyoduAhah kız saçmalama içinde mi kalacak sanki nasılsa doğacakbiliyorum çok sıkıldın ama yapacak bişey yok çocuk rahat demek ki içerde benimki kudurdu kudurdu cikacam diye çıktı rahatladı bak
Ayy uyuyamadigin daha iyi bak hiç zorlanmiycan demek ki doğunca zaten senle ben kardeşlerden de alisigizAy vallahi rahat dün parmağını emiyodu ayaklarıyla ultrasonu itiyodulitfen bizimkilerde kudursun artık
Sıkılmak mı daha neler mikemmel hamilelik hayatım uyku düzenim var kuzum aşk olsun
Hahaha ay ben kimsede yokum hepinizide merak ediyorum zaten kocayı instadan def edersem eklicem hepiniziAyy uyuyamadigin daha iyi bak hiç zorlanmiycan demek ki doğunca zaten senle ben kardeşlerden de alisigizsen hala yoksun instosda bı kere hiç konuşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?