2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Doğuracaklaarr simdiden hazırlayın kendinizi 4 saat bile mutlu ediyor
Haha arkadaşlar şimdiden talimli bence dogurmadan önce de yarım saate bir çise kalktigimdan bende alışmışım zombi gibi herkes diyor ki çocuk uyudukca sende uyuyacan öyle eskisi gibi düzenli uykular olmaz.. çocuk uyuyor ben ise girisiyorum zaten iki güne bir gelen giden oluyor . Bı de bilgisayar oyunları falan derken bı bakmışsın ne ara gece olmuş anlamıyorum. Sıkılıyorum diye ağlardim ben şimdi sıkılmak neydi unuttum

Bu çok farklı senamSorumluluk çok bir kere , şimdi uyuttum bebeği işe başlayacagım
Kendimi es geçtim saçıma fön bile çekemiyorum
Oo sen pc oyunları oynayabiliyorsun

Eşlerin sezeryana girmesi konuşulmuş ben geçen ay doktora sordugumda izin vermiyor hastane yönetimi dedi sadece girecek olan eş veya yakini saglik personeliyse (dr veya hemsire vs ) ona izin alinabiliyor dedi ... izmir medikal parkta yapicam dogumumu

Ay oyun oynadığını gördüm nasıl özendim varya ben evlendiğimden beri hiç öyle oturup oynayamadım çocuk olunca iyice yalan olur o zaten diye düşünüyordum Ne kadar güzel hepsine zaman ayırabiliyorsun iyi motivasyon oluyordur sana

Bu çok farklı senamSorumluluk çok bir kere , şimdi uyuttum bebeği işe başlayacagım
Kendimi es geçtim saçıma fön bile çekemiyorum
Oo sen pc oyunları oynayabiliyorsun
Kız nasılsa lohusayiz ben agdayı bile dün yaptım bir ay öylece gezdim saça başa baktigim söylenemez Çarşamba cadisi gibiyim ama oyundan kopamiyorum 10 gün sonra kırkım çıkacak artık kocayla münasebeti baslatacagimdan bende kadın olduğumu hatırlarım kendime bakmaya başlarım diye düşünüyorum ve evet bu coooookkk farklı meme ararken öyle ağzını sağa sola açıp aranıyor yaa çıldırıyorum ya komşular falan bikmiştir heralde benim çığlık çığlığa sevisimden

Saç baş ancak taçla düzeliyor
Dışarıda pek çıkamıyorum ancak hastane,sağlık ocagıhaha kolay gelsin bnm eşim yurtdışında gidecek 10 gune

Kesinlikle. Kafa dağıtıp sorumlulukları unutturacak bı kaç saat lazım insana :)) bir alimden bir zalim, bir zalim den bir alim doğar derler ya hani. Ben onu yaşadım yaa eşimde bende korkunç yaramaz cocuklarmisiz bizim ki uslu doğdu şükür. Zaten bebekte gaz olmadıktan sonra pek ağlamaz genelde. Gaz olmasın diye de anası bir kere bile pandifsiz basması ayağını o kadar yandığı halde ben ona bağlıyorum. İnşallah senin çocuğun da uslu uyuyan gazsız bir bebek olur

doğurduktan sonra senin kadar enerjik olsak ya
inşallah
çok amin

Ayy aminnnn inşallah uslu olur hamile olduğumu öğrendiğimden beri dediğim şey nolur bebekliği bana çekmesin oldu Çok çektirmişim ben anneme şimdi bu ufaklıkta bana çektiriyor ama umarım bu kadarla kalır doğumdan sonrasında uslu olur diyorum Bi de annemler farklı şehirde oturuyor bi süre sonra giderler uslu olmazsa tek başıma vay halime
pozitifliğin çok güzel ama umarım hep öyle gider kolayyca büyür bebişinde

doğurduktan sonra senin kadar enerjik olsak ya
inşallah
çok amin
Ay ben hamile kalmayı o kadar istedim ki 30 yaşında anne oldum hamile olduğumu öğrendiğimde eşim kurban kesti ben hayır yaptım falan o kadar istemiştim yani. Bı de hamilelikten son zamanlarda o kadar bunalmisim ki sabaha karşı mutfak sandalyesinde oturdum oğlanı emzirdikten sonra . Dizlerimi karnıma çekerek sandalye de oturabildigim için bı saat sukrettim ne kadar özlemişim diye bence bebek bakımı hamilelikten daha kolay yani bana öyle geldi. Her sabah uyanıyoruz altını değiştiriyorum. Terledi ya da kustuysa üstünü değiştiriyorum. Ilık ıslak ağız beziyle yüzünü saçlarını siliyorum. aZcik öpüp seviyorum o iyice sabirsizlaninca da ver memeyi uyuyup kalıyor sonra rutin işlerimi yapıyorum bir saatte sonra bı uyuduğu da da yemeklerimi hallediyorum bitti gitti. Tek zor yani uykusuzluk ona da zaten hepimiz alıştık bence hiç korkmasın gözün

Senacım doğuramıyoruz burda farkında mısın bebek özlemimizi iyice arttırıyosun pis kız

Senacım doğuramıyoruz burda farkında mısın bebek özlemimizi iyice arttırıyosun pis kız
Ahah kız saçmalama içinde mi kalacak sanki nasılsa doğacak biliyorum çok sıkıldın ama yapacak bişey yok çocuk rahat demek ki içerde benimki kudurdu kudurdu cikacam diye çıktı rahatladı bak

Ahah kız saçmalama içinde mi kalacak sanki nasılsa doğacak biliyorum çok sıkıldın ama yapacak bişey yok çocuk rahat demek ki içerde benimki kudurdu kudurdu cikacam diye çıktı rahatladı bak
Ay vallahi rahat dün parmağını emiyodu ayaklarıyla ultrasonu itiyodu litfen bizimkilerde kudursun artık
Sıkılmak mı daha neler mikemmel hamilelik hayatım uyku düzenim var kuzum aşk olsun

Ay vallahi rahat dün parmağını emiyodu ayaklarıyla ultrasonu itiyodu litfen bizimkilerde kudursun artık
Sıkılmak mı daha neler mikemmel hamilelik hayatım uyku düzenim var kuzum aşk olsun
Ayy uyuyamadigin daha iyi bak hiç zorlanmiycan demek ki doğunca zaten senle ben kardeşlerden de alisigiz sen hala yoksun instosda bı kere hiç konuşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…