- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Bizim kızlar seni istemiyo biz öyle bı karar aldık sen instosu birakcakmissin disladik biz seni deHahaha ay ben kimsede yokum hepinizide merak ediyorum zaten kocayı instadan def edersem eklicem hepinizi
Ay ben hamile kalmayı o kadar istedim ki 30 yaşında anne oldumhamile olduğumu öğrendiğimde eşim kurban kesti ben hayır yaptım falan o kadar istemiştim yani. Bı de hamilelikten son zamanlarda o kadar bunalmisim ki sabaha karşı mutfak sandalyesinde oturdum oğlanı emzirdikten sonra . Dizlerimi karnıma çekerek sandalye de oturabildigim için bı saat sukrettim ne kadar özlemişim diye bence bebek bakımı hamilelikten daha kolay yani bana öyle geldi. Her sabah uyanıyoruz altını değiştiriyorum. Terledi ya da kustuysa üstünü değiştiriyorum. Ilık ıslak ağız beziyle yüzünü saçlarını siliyorum. aZcik öpüp seviyorum o iyice sabirsizlaninca da ver memeyi uyuyup kalıyor sonra rutin işlerimi yapıyorum bir saatte sonra bı uyuduğu da da yemeklerimi hallediyorum bitti gitti. Tek zor yani uykusuzluk ona da zaten hepimiz alıştık bence hiç korkmasın gözün
Hepinizi pıçaklarımBizim kızlar seni istemiyo biz öyle bı karar aldık sen instosu birakcakmissin disladik biz seni de
Canım pozisyonla alakalı tabiki zaten şuan kimse kilosunu takmaz takmamalıyız zaten geçtik o haftaları kalp atışı hareketleri falan önemli zaten o yüzden bebek +400 - 400 kiloda doğar diyolar bütün doktorlarKizlarr bu ultrason sonuclarina kesinlikle cok inanmayin. Bana gecen hafta 2918 diyen doktor 1 hafta sonra 2831 dedi. Bu coxuk karnimda 1hafta da zayiflamis olacak degil ya ondan bire bir dogru degil onu anlamdim bugun
yok canim kilosunu takmak.degil hani bazi arkadaslar durmus gelisimi vs diyo ya ondan.yazdimCanım pozisyonla alakalı tabiki zaten şuan kimse kilosunu takmaz takmamalıyız zaten geçtik o haftaları kalp atışı hareketleri falan önemli zaten o yüzden bebek +400 - 400 kiloda doğar diyolar bütün doktorlar
Canım şimdi şöyle 1 hafta geride çıkar 3 5 gün çıkar doktor ona günü gününe diyo zaten ama 2 2.5 hafta fark varsa ona gelişimi geride kalmış diyolar bende yaşadım sadece kilo değil başı göbeği bacağı herşeyi geride çıkıyoyok canim kilosunu takmak.degil hani bazi arkadaslar durmus gelisimi vs diyo ya ondan.yazdim
Hahhaa Bi geliyormuş ben doğurdum diye
Senin ikiz ya normalde 37 den daha önce çalışamaz alabiliyorsun. Yine de çalışırsan onları ekliyorlar doğru mu anlıyorum
İkiz gebe 35 e kadar çalışamaz öyle biliyorum
İkiz gebeler de 37+0'a kadar çalışabiliyor. Sadece 30. haftada izne ayrılabilir :) Tek gebelikten 2 hafta fazla izni var :)Boşuna S Saryamarya 35 te ayrıl kuzummm
Küçük yer diye mi acababu tarafta da hastaneler almıyor çünkü gerçi buraya sormadım önceki hastaneye sormuştum eşimi zaten istemiyorum düşer bayılır doktorlar benimle mi uğraşsın onunla mı
Dogum ucretlerini süsleme fotografci konustun mu disardan süs kabule etmiyoruz dedi stüdyo ekremden baska da fotografci sokmuyorlarmis garip geldi bana ... arkadasim dogum yapti 7800 dedi art 250 tl susleme 1800 oda 10 bini bulmus
Bende buna uyuz oluyorumDogum ucretlerini süsleme fotografci konustun mu disardan süs kabule etmiyoruz dedi stüdyo ekremden baska da fotografci sokmuyorlarmis garip geldi bana ... arkadasim dogum yapti 7800 dedi art 250 tl susleme 1800 oda 10 bini bulmus
Az kaldı zaten seninde cnm problem olmaz artıkKız bebek döneli yıl olduyüzünü sırta dönmesi lazımmış oda kanala girince oluyo sanırım çatı musait mi baksınlar onlarda rahatlasın bende şekerim yine normalde işte su artmasın diye dikkat edicekmişim canım
Halay bile ceker o sen ne diyorsunBu çok farklı senamSorumluluk çok bir kere , şimdi uyuttum bebeği işe başlayacagım
Kendimi es geçtim saçıma fön bile çekemiyorum
Oo sen pc oyunları oynayabiliyorsun
Kız diyom ya bir alimden bir zalim işi bizimki maşallahMaşallah de dilini ısır. Senin oğlan uslu maşallah
Ben kızımı büyütürken 6 ay sıcak yemek yiyemedim. Banyo yapmayı falan geçtim tuvalete gidemediğim günler oldu
Depresyona girmiştim her çocuk bir değil
Bizimki de izmirin en iyi fotografcilarindan ama hastane calisan personelle stüdyodaki farklidir bence arti neden beni mecbur ediyor yani ... oglumda kendo fotografcim girmisti dogumaBende buna uyuz oluyorum
Benim hastanenin anlaşmalı fotocusunun tarzını beğenmiyorım basıyo shopu mecburmuyum yani
Arkadaşım çekecek hastanede zaten genel anestezi ameliyathanede çekim olmaz ve hiç hoşlanmıyorum o kanlı ya da pis fotolardan
Önemli olan odada ilk karşılaşma fotoları benim için
Hııııııııı benim Eniştem girdi ama o doktor ben onu atladımEşlerin sezeryana girmesi konuşulmuş ben geçen ay doktora sordugumda izin vermiyor hastane yönetimi dedi sadece girecek olan eş veya yakini saglik personeliyse (dr veya hemsire vs ) ona izin alinabiliyor dedi ... izmir medikal parkta yapicam dogumumu
Yemeden gelme bananeben bizim kızı görmeye gidiyom
37 olduk bakalım parmak yicem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?