2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar reflu yatagi aldi mi herkes ben henuz almadim acaba almak lazim mi bazilari terletiyo kullanmadik vs demis.
Ben de almadim canım. Bebek de reflu olmayabilir. Ihtiyaç duyulursa alacağım. Zaten en fazla 6 ay kullanılıyormuş.
Edit. Ben biraz cimriyim canimsu, sen yine istersen al

37. Hafta raporunu cuma yerine pzt. alsam çok bir şey değişir mi? Cuma dr izinliymiş.
Zaten 32. Hafta raporuyla ne zaman çalışamaz olacağım sistemde belli. İlla rapora mı bakarlar? Kestiremiyorum.
Hamilelikteki izin rapor, hesap kitap vs. bu şeyler de beni yoruyor..

Dikkat edicem inşallah.Kendim çocuk gelişimciyim ama teorikle pratik çok farklı oluyor.Bir de çevre faktörü malum.Allah yardımcımız olsun.

Benim de yatarken ve dönerken çok kasılıyor, bebekler yazık üst üste geliyor Diren gojiiii :):):) Bak ben çalışıyorum hala :):) Evde bi kız benden ilgi bekliyor :):) Beterin beteri var :)
Inanamiyorum zaten hem çalışan hem çocuğu olanlarınıza Meylen'e çok katılıyorum insan değilsiniz siz. Bu nasıl bir güç nasıl bir azim helâl olsun Ben evde yeri geliyo koltuktan kalkıp wcye gidemiyorum yuvarlanıp duruyorum Çok kilo aldım ben herhalde o da kötü oldu

Canım kimyon ve rezene çayı denesen

Canım söyle lavman yapsınlar baska türlü olmuyor... İlk doğumda plansız sezeryan oldu benimde bagırsaklar dolu girdiğim için sezeryana iki gün ne yaptıysam gaz çıkaramadım... En son lavman yapın bana yeter dedim de oylelikle lavman yaptılar rahatladım... Allahım yardım etsin biran önce toparlanalım... Benim ikizlerden oglan sabahtan beri istifra ediyor kız kreste... Bebiş oylesine... Benim sezeryan yerim acıyor hala dogrulurken zorlanıyorum... Biran önce fink fink dolanabilecek duruma gelmek istiyorum artık... Cok yoruldum 9 aydır

2.yada 3. Cocugu doguranlae yada doguracaklar bu sekikdr erken mi gelir sizce
Benim 2. Hamilelik doguma 12 kaldi ilk hamilelikte 39+3 de dogmustu kizim yoksa belli olmuyor mu 2. Hamilelikler

Canım seninki tosuncuk masallah normal olsan çok yırtığın dikişin olurdu böylesi bebiş ve senin için daha iyi oldu. Sezeryanıda zor iri bebeğin
Ama o da belli olmuyor ki canim nice iri bebek rahatça doğuyor sanırım en çok bebeğin kafa yapısı ile alakalı. Ama insallah hayırlısı neyse herkes için o olsun zaten olduktan sonra keske şöyle böyle olsaydı demeyelim beterin beteri var önemli olan bebek ve anene sağlıklı olması

Benim 2. Hamilelik doguma 12 kaldi ilk hamilelikte 39+3 de dogmustu kizim yoksa belli olmuyor mu 2. Hamilelikler
Benim birinci 39+3'te doğdu, ikinci de 39+4'te doğdu ve daha çabuk ve kolay (ama.daha şiddetli sancı ile) doğdu. Genelde erken doğuran yine erken doğuruyor ama yine de hiç belli olmaz. Bende de bu üçüncü bebek erken gelecek gibi hissediyorum, Allah bilir bakalım nolcak

Kızlar bu insan kaynakları beni çıldırtacak en sonunda
14 gün iznim kaldı. 9 unu şimdi, 5 ini doğumdan sonra kullanıcam dedim Müdür Bey de onay verdi. Ama İNsan Kaynakları kabul etmiyor. 10 günü bölemezmişim. 10+4 olarak kullanmam lazımmış. İyi de 10. gün cumartesiye geliyor niye boşuboşuna bir günümü yakayım

Kavga ettim memurla. İşinize geldiği gibi kanunları kullanıyorsunuz diye. Ay çıldırıcam ya

Ben de almadim canım. Bebek de reflu olmayabilir. Ihtiyaç duyulursa alacağım. Zaten en fazla 6 ay kullanılıyormuş.
refluden ziyade hani kafa kismi biraz yuksekte kaliyo ya kusma falan.olursa gece bogazina kacmaz sonra yandan destekleyici yastiklari var sirt.ustu donmez diye dusunuyodum da bende almadim gereksiz olursa evi dolduayayim parami da bosuna vermeyeyim dedim

Aynen dedigin gibi boylari da kisa oluyo yataklarin. en fazla 6 ay kullanacak

Doğrusun hayatım,hastanedeki herkes bana bakıp şaşırıyor sen yeni mi doğum yaptin diye,yürüyerek kuveze gidip geliyorum. Sancılarım var yalan yok ama üstüne gitmezsen de iyileşmez,gaz çıkarmak da çok rahatlatıyor

Bence sırayla ilgili değil. Birinci erken ikinci ona göre geç oldu hafta olarak. Bünyenin hamilelik algısıyla ilgili gibi. Cinsiyet faktörünü ise bilemiyorum. Bende tutmuş görünüyor. Kız erken oğlan geç. Benim bünye 40 haftayı geçirmeye uygun değil gibi. Bunu, temmuzun ilk veya ikinci haftası bekliyorum. Haziranda gelirse diye korkuyorum bile. Yani bana kalırsa olmasın. Tabii en doğrusunu Allah bilir..

Cuma dr. gidecektik. İzinliymiş. Eşim pzt. 1 Temmuza randevu almış. Ne randevusu aldın, doğum mu? dedim. Cidden çantayı arabaya koymayı planlıyorum.
Ne olur ne olmaz.
Yok ben hazır değilim diyor.
15'inden sonra gelsin diyor.
Maaş mı bekliyoruz anlamadım.
Çok geç olur bana göre de

Kızlar bnm oğlan geldi 4295 gr plesantasıda bykmüş
hoşgelmiş pelooo
sağol canım
kızlar ben doğurdum

iyiyiz çok şükür
detayları müsait olunca yazarım
gözünüz aydın canım
sağol canım iyiyiz şükür
@gulayavsar
E EndoplazmikSeyyahikulum
Kurumus-Maskara
Kizlar gözünüz aydin sagikla buyutun kuzucuklari nasilsiniz hepiniz iyisiniz insallah
iyiyiz canım siz nasılsınız
Canım bana magnezyum tablet verdiler o mu çıkarttı bilmiyorum ama dün gece çıkarttım.

Kızlar 2 sezeryandan ilkinde doğrulmkta çok zorlanmıştım 1 hafta ne çocuğun altını değiştirebilir ne de tuvalete rahat girdim.
Size tavsiyem sezeryan sonrası korse kullanın. İlk günden yürümeye ve dik durmaya başladım. Bugün çok daha iyiyim. Bunun etkisi olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…