Biz almadık.Kizlar reflu yatagi aldi mi herkes ben henuz almadim acaba almak lazim mi bazilari terletiyo kullanmadik vs demis.
Ben de almadim canım. Bebek de reflu olmayabilir. Ihtiyaç duyulursa alacağım. Zaten en fazla 6 ay kullanılıyormuş.Kizlar reflu yatagi aldi mi herkes ben henuz almadim acaba almak lazim mi bazilari terletiyo kullanmadik vs demis.
Benim 3.cocugum olacak nacizene deneyimli anne olarak yaziyorum 2.cocugumda ilk kizima 5 yasindaydi çok haksizlik yaptim sürekli dokunma zarar verirsin kucagina vermedim sonra bi baktim kizim bendrn uzaklasti geceleri aglayarak uyandi sonra kendime kizdim napiyorum dedim duzeldim ama hala kizim der kardesim olunca yine vermessin kucagima diye bunlara dikkat edin
Inanamiyorum zaten hem çalışan hem çocuğu olanlarınızaBenim de yatarken ve dönerken çok kasılıyor, bebekler yazık üst üste geliyorDiren gojiiii :):):) Bak ben çalışıyorum hala :):) Evde bi kız benden ilgi bekliyor :):) Beterin beteri var :)
kızlar gazımı çıkaramadığım için taburcu olamıyorum napıcam ya
yürüyüş kahve kayısı suyu komposto lohusa şerbeti limonata ne bulduysam içtim ama yok
hep sıvı tükettiğim halde olmuyo anlamadım
Canım söyle lavman yapsınlar baska türlü olmuyor... İlk doğumda plansız sezeryan oldu benimde bagırsaklar dolu girdiğim için sezeryana iki gün ne yaptıysam gaz çıkaramadım... En son lavman yapın bana yeter dedim de oylelikle lavman yaptılar rahatladım... Allahım yardım etsin biran önce toparlanalım... Benim ikizlerden oglan sabahtan beri istifra ediyor kız kreste... Bebiş oylesine... Benim sezeryan yerim acıyor hala dogrulurken zorlanıyorum... Biran önce fink fink dolanabilecek duruma gelmek istiyorum artık... Cok yoruldum 9 aydırkızlar gazımı çıkaramadığım için taburcu olamıyorum napıcam ya
yürüyüş kahve kayısı suyu komposto lohusa şerbeti limonata ne bulduysam içtim ama yok
2.yada 3. Cocugu doguranlae yada doguracaklar bu sekikdr erken mi gelir sizce
Benim 2. Hamilelik doguma 12 kaldi ilk hamilelikte 39+3 de dogmustu kizim yoksa belli olmuyor mu 2. Hamilelikler
Ama o da belli olmuyor ki canim nice iri bebek rahatça doğuyor sanırım en çok bebeğin kafa yapısı ile alakalı. Ama insallah hayırlısı neyse herkes için o olsun zaten olduktan sonra keske şöyle böyle olsaydı demeyelim beterin beteri var önemli olan bebek ve anene sağlıklı olmasıCanım seninki tosuncuk masallah normal olsan çok yırtığın dikişin olurdu böylesi bebiş ve senin için daha iyi oldu. Sezeryanıda zor iri bebeğin
Benim birinci 39+3'te doğdu, ikinci de 39+4'te doğdu ve daha çabuk ve kolay (ama.daha şiddetli sancı ile) doğdu. Genelde erken doğuran yine erken doğuruyor ama yine de hiç belli olmaz. Bende de bu üçüncü bebek erken gelecek gibi hissediyorum, Allah bilir bakalım nolcak2.yada 3. Cocugu doguranlae yada doguracaklar bu sekikdr erken mi gelir sizce
Benim 2. Hamilelik doguma 12 kaldi ilk hamilelikte 39+3 de dogmustu kizim yoksa belli olmuyor mu 2. Hamilelikler
refluden ziyade hani kafa kismi biraz yuksekte kaliyo ya kusma falan.olursa gece bogazina kacmaz sonra yandan destekleyici yastiklari var sirt.ustu donmez diye dusunuyodum da bende almadim gereksiz olursa evi dolduayayim parami da bosuna vermeyeyim dedimBen de almadim canım. Bebek de reflu olmayabilir. Ihtiyaç duyulursa alacağım. Zaten en fazla 6 ay kullanılıyormuş.
Edit. Ben biraz cimriyim canimsu, sen yine istersen al
Aynen dedigin gibi boylari da kisa oluyo yataklarin. en fazla 6 ay kullanacakBen de almadim canım. Bebek de reflu olmayabilir. Ihtiyaç duyulursa alacağım. Zaten en fazla 6 ay kullanılıyormuş.
Edit. Ben biraz cimriyim canimsu, sen yine istersen al
Doğrusun hayatım,hastanedeki herkes bana bakıp şaşırıyor sen yeni mi doğum yaptin diye,yürüyerek kuveze gidip geliyorum. Sancılarım var yalan yok ama üstüne gitmezsen de iyileşmez,gaz çıkarmak da çok rahatlatıyorŞunu da ekleyim sezaryen doğum da normal doğum da kişiden kişiye değişiyor zorluğu kolaylığı.Ben zorlandım mesela 10 gün hiç iş yapmadım ancak toparladım.Ama görümcem sezeryanin ikinci günü yer sofrasına oturdu karnını büküp.Komsum hakeza 2.gunden ayağa kalktı.Ama ben gazimi hemen cikardim cok hafif hemoroidle atlattim.Görümcem gaz cikarmadi bağırsakları dugumlendi felaket hemoroid oldu.Bizim gelinler normal doğum yaptı.ilk günden ayaklandilar.Teyzemin gelini normal doğum yaptı 22 mayısta hala kendine gelemedi.Dikisleri iyileşmedi göğüsler perişan.Dogum olduktan sonra bizzat yaşayacak herkes hiç kendinizi kurmayın.Ama şu bir gerçek öyle veya böyle hepsi geçiyor.Gecmese zaten kimse 2.3.yü yapmaz.Sezeryan veya normal hepimize sağlıklı kolay doğum güzel bir lohusalik diliyorum.❤
Bence sırayla ilgili değil. Birinci erken ikinci ona göre geç oldu hafta olarak. Bünyenin hamilelik algısıyla ilgili gibi. Cinsiyet faktörünü ise bilemiyorum. Bende tutmuş görünüyor. Kız erken oğlan geç. Benim bünye 40 haftayı geçirmeye uygun değil gibi. Bunu, temmuzun ilk veya ikinci haftası bekliyorum. Haziranda gelirse diye korkuyorum bile. Yani bana kalırsa olmasın. Tabii en doğrusunu Allah bilir..2.yada 3. Cocugu doguranlae yada doguracaklar bu sekikdr erken mi gelir sizce
hoşgelmiş peloooKızlar bnm oğlan geldi 4295 gr plesantasıda bykmüş
Yok canım satılmıyor sordum... Adam bana diyorki ayva alacaksın cekirdeğini cıkartacaksın hadi ya ben bilmiyordum dedim içimden... Ayva varda sanki dedim ben cıkartmıyorum cekirdeğini
Canım hadi gözünüz aydın olsun gecmiş olsun... Rabbim analı babalı büyütsün inşallah... Küvezden de hemen cıkacaktır canım gönlünü ferah tut insallah
Masallah masallah canım yagözünüz aydın olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
E EndoplazmikSeyyahikulum canım masallah senin kuzuna dasaglıklı sıhhatli analı babalı büyüsün insallah
sağol canım
gözünüz aydın canımkızlar ben doğurdum
iyiyiz çok şükür
detayları müsait olunca yazarım
Kurumus-Maskara E EndoplazmikSeyyahikulum @gulayavsar @Pelinim35 gözünüz aydın kızlar, hepiniz adına çok sevindim yine bol bebiş haberli bir gün sağlıkla büyütün inşallah, bizim için de kokularını içinize çekin ❣❣❣
sağol canım iyiyiz şükürCanım banada burada doğumda ateşin çıkmasın eşin soğuk uygulama yapsın bebeği kontrol amaçlı küveze koyuyorlar demişti arkadaş. Merak etme tedbir amaçlı, çok geçmişolsun
Maşallah canım senin 4-5 aylık doğmuş sağlığınız nasıl?
@gulayavsar E EndoplazmikSeyyahikulum kızlar geçmiş olsun. Kuzular nasıl?
iyiyiz canım siz nasılsınız@gulayavsar
E EndoplazmikSeyyahikulum
Kurumus-Maskara
Kizlar gözünüz aydin sagikla buyutun kuzucuklari nasilsiniz hepiniz iyisiniz insallah
Canım bana magnezyum tablet verdiler o mu çıkarttı bilmiyorum ama dün gece çıkarttım.kızlar gazımı çıkaramadığım için taburcu olamıyorum napıcam ya
Sonra ikinci elde satmaya çalışırsın. Boş ver alma bence deAynen dedigin gibi boylari da kisa oluyo yataklarin. en fazla 6 ay kullanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?