2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Normal doğum yapacaksan maalesef büyük ihtimalle artacak hemoroid bende her iki doğumdan sonra oldu, daha doğrusu zaten mevcut olan arttı yani hem de baya ama hemen mudehale edersen (kortizon icermeyen kremler var mesela) ve dikkat edersen (beslenmene ve büyük tuvalet tutmadan direk lavoboya giderek) geçer inşallah.

Selam kızlar. Bugün doğuran varmı? Ben doğum olayını atlattım şimdi bebek odası ve ihtiyaçlarına gömüldüm. 3-5 kıyafet dıında bişey almamıştım. Reflü yatağı banyo seti nevresimi perdesi derken internet sağolsun. Bebek odasını görmeden çilek baby cotton aldım, sonuçta çocuk mağazası dedim güvendim. Gittiğimde oğlumun odası olsun istiyorum. Daha sonrada çikolatası, dağıtmalıklarını hallederim. Yalnız beşiğe korumalık koymayın diyorlar? Yurtdışında ikea modellerde hiç bizim gibi korkuluklara korumalık kullanmamışlar. Koymazsakta sanki beşiğin korkulıklarına başını çarpar gibi geliyor. Özel uyku seti diktirecektim, kararsız kaldım.

Kızlar hastane çantasını hazırlıyorum ama galiba baya abartıyorum. Bana sade ve öz bir listesi olan varsa yazabilir mi.Süsler kıyafet vs. Ne götürdünüz veya götürmeyi düşünüyorsunuz

Bizim sepet beşikte korumalık var. Öyle kullanmayı düşünüyorum.

Kizlar reflu yatagi aldi mi herkes ben henuz almadim acaba almak lazim mi bazilari terletiyo kullanmadik vs demis.
Aldık biz
Bikaç yeni anne arkadaşım bikaç kere ısrarla al all diyince aldım
Hava kanalları var boğulma önleyici üzerine de müslin örtü ile kullanıcam terleme falan yapmasın diye

O güvenli yatış yaptıklarından aldım ama ben

İnsanoğlu herşeye uyum sağlıyor canım, çok da zorlamadı beni kuzum ve ikizlerim sağ olsunlar . Ben de bayaa kilo aldım 17 kilocuk :):) İnşallah 90 ı geçmem :):):) sen ne kadar aldın

Yöneticine söyle devreye girsin, yönetici kabul ettiyse mecbur verecek, ya da dilekçe ver sana yazılı bildirsinler neden 9 gün izin kullanamayacağını :):)
Eki Görüntüle 2282117
Burda büyük ogluşum koridorda yürüttü kuzumEki Görüntüle 2282120
Burda da benim paşalar aşklarım
Allahım sizi esirgesin, hepinize sağlık versin inşallah. Ailecek birlikteliğiniz ve mutluluğunuz daim olsun. Çok güzel bir tablo :):):):))

Kızçeleeeeerrr
Sütüm cokgelirken bebegin sarılık konusu cıkınca bariz azaldı arttırmak için öneriler alabılırım

Korsen nasıl canım
Bende bunu merak ediyodum
Bide sıcaklarla aran nasıl şu an bebek ne giyiyo sen ne giyiyosun
Hastanedemisiniz hala

Sorularım bu kadar istediğin sorudan başlayabilirsin :)

Canım benim sizin de çok güzel bir tablo uz olacak inş.

Bende korkuluk kullanmıcam canım sepet beşikte
Zaten reflü yatağında yatıcak ilk etapta
Hareketlenip dört dönmeye başlayınca da duruma göre karar veriririm dedim
Bende bakıyorum yabancılar bizim gibi sarıp sarmalamıyo beşikleri

Korsen nasıl canım
Bende bunu merak ediyodum
Bide sıcaklarla aran nasıl şu an bebek ne giyiyo sen ne giyiyosun
Hastanedemisiniz hala

Sorularım bu kadar istediğin sorudan başlayabilirsin :)
Canım eczaneden sezeryan sonrası korse aldım.
Şuan incecik bir gecelik var. Yanıyorum.
Bebişi de sadece zıbın ve hastane çıkışı var. Üstünü uyurken ince battaniye ile örtüyorum. Emzirirken mememe dokunsun diye eldiveni i çıkarıyorum. Çok hoşuna gidiyor. İnş biraz sonra hastaneden çıkacağız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…