Normal doğum yapacaksan maalesef büyük ihtimalle artacak hemoroidHiç iyi değilimMidem yanıyo napsam fayda etmiyo, burnum tıkalı, kulağım tıkalı, hemoroid oldum yine, sağ bacağım ağrıyo yürürken topallıyorum, sürekli wcye gidiyorum, meme uçlarım acıyo ve çoook sıcak Kendimi son 2 hafta diye telkin ediyorum ama her şey üst üste gelince siniri bozuluyor insanın. Kızlar doğumdan sonra geçiyor mu bu yanmalar hemoroidler? Nolur geçiyo diyin @lavitabellamk
Ayy çok güzeller çok tatlılarEki Görüntüle 2282117
Burda büyük ogluşum koridorda yürüttü kuzumEki Görüntüle 2282120
Burda da benim paşalar aşklarım
Sizinde böyle anılarınız olsun inş.Ayy çok güzeller çok tatlılarmaşşallah size
Bizim sepet beşikte korumalık var. Öyle kullanmayı düşünüyorum.Selam kızlar. Bugün doğuran varmı? Ben doğum olayını atlattım şimdi bebek odası ve ihtiyaçlarına gömüldüm. 3-5 kıyafet dıında bişey almamıştım. Reflü yatağı banyo seti nevresimi perdesi derken internet sağolsun. Bebek odasını görmeden çilek baby cotton aldım, sonuçta çocuk mağazası dedim güvendim. Gittiğimde oğlumun odası olsun istiyorum. Daha sonrada çikolatası, dağıtmalıklarını hallederim. Yalnız beşiğe korumalık koymayın diyorlar? Yurtdışında ikea modellerde hiç bizim gibi korkuluklara korumalık kullanmamışlar. Koymazsakta sanki beşiğin korkulıklarına başını çarpar gibi geliyor. Özel uyku seti diktirecektim, kararsız kaldım.
Aldık bizKizlar reflu yatagi aldi mi herkes ben henuz almadim acaba almak lazim mi bazilari terletiyo kullanmadik vs demis.
O güvenli yatış yaptıklarından aldım ama benrefluden ziyade hani kafa kismi biraz yuksekte kaliyo ya kusma falan.olursa gece bogazina kacmaz sonra yandan destekleyici yastiklari var sirt.ustu donmez diye dusunuyodum da bende almadim gereksiz olursa evi dolduayayim parami da bosuna vermeyeyim dedim
Canım eşinle naaptınız nasıl durumlar ?Doğrusun hayatım,hastanedeki herkes bana bakıp şaşırıyor sen yeni mi doğum yaptin diye,yürüyerek kuveze gidip geliyorum. Sancılarım var yalan yok ama üstüne gitmezsen de iyileşmez,gaz çıkarmak da çok rahatlatıyor
İnsanoğlu herşeye uyum sağlıyor canım, çok da zorlamadı beni kuzum ve ikizlerim sağ olsunlar . Ben de bayaa kilo aldım 17 kilocuk :):) İnşallah 90 ı geçmem :):):) sen ne kadar aldınInanamiyorum zaten hem çalışan hem çocuğu olanlarınızaMeylen'e çok katılıyorum insan değilsiniz siz. Bu nasıl bir güç nasıl bir azim helâl olsun Ben evde yeri geliyo koltuktan kalkıp wcye gidemiyorum yuvarlanıp duruyorum Çok kilo aldım ben herhalde o da kötü oldu
Yöneticine söyle devreye girsin, yönetici kabul ettiyse mecbur verecek, ya da dilekçe ver sana yazılı bildirsinler neden 9 gün izin kullanamayacağını :):)Kızlar bu insan kaynakları beni çıldırtacak en sonunda
14 gün iznim kaldı. 9 unu şimdi, 5 ini doğumdan sonra kullanıcam dedim Müdür Bey de onay verdi. Ama İNsan Kaynakları kabul etmiyor. 10 günü bölemezmişim. 10+4 olarak kullanmam lazımmış. İyi de 10. gün cumartesiye geliyor niye boşuboşuna bir günümü yakayım
Kavga ettim memurla. İşinize geldiği gibi kanunları kullanıyorsunuz diye. Ay çıldırıcam ya
Allahım sizi esirgesin, hepinize sağlık versin inşallah. Ailecek birlikteliğiniz ve mutluluğunuz daim olsun. Çok güzel bir tablo :):):):))Eki Görüntüle 2282117
Korsen nasıl canımKızlar 2 sezeryandan ilkinde doğrulmkta çok zorlanmıştım 1 hafta ne çocuğun altını değiştirebilir ne de tuvalete rahat girdim.
Size tavsiyem sezeryan sonrası korse kullanın. İlk günden yürümeye ve dik durmaya başladım. Bugün çok daha iyiyim. Bunun etkisi olduğunu düşünüyorum.
Canım benim sizin de çok güzel bir tablo uz olacak inş.İnsanoğlu herşeye uyum sağlıyor canım, çok da zorlamadı beni kuzum ve ikizlerim sağ olsunlar . Ben de bayaa kilo aldım 17 kilocuk :):) İnşallah 90 ı geçmem :):):) sen ne kadar aldın
Yöneticine söyle devreye girsin, yönetici kabul ettiyse mecbur verecek, ya da dilekçe ver sana yazılı bildirsinler neden 9 gün izin kullanamayacağını :):)
Allahım sizi esirgesin, hepinize sağlık versin inşallah. Ailecek birlikteliğiniz ve mutluluğunuz daim olsun. Çok güzel bir tablo :):):):))
Bende korkuluk kullanmıcam canım sepet beşikteSelam kızlar. Bugün doğuran varmı? Ben doğum olayını atlattım şimdi bebek odası ve ihtiyaçlarına gömüldüm. 3-5 kıyafet dıında bişey almamıştım. Reflü yatağı banyo seti nevresimi perdesi derken internet sağolsun. Bebek odasını görmeden çilek baby cotton aldım, sonuçta çocuk mağazası dedim güvendim. Gittiğimde oğlumun odası olsun istiyorum. Daha sonrada çikolatası, dağıtmalıklarını hallederim. Yalnız beşiğe korumalık koymayın diyorlar? Yurtdışında ikea modellerde hiç bizim gibi korkuluklara korumalık kullanmamışlar. Koymazsakta sanki beşiğin korkulıklarına başını çarpar gibi geliyor. Özel uyku seti diktirecektim, kararsız kaldım.
Çok güzellerEki Görüntüle 2282117
Canım eczaneden sezeryan sonrası korse aldım.Korsen nasıl canım
Bende bunu merak ediyodum
Bide sıcaklarla aran nasıl şu anbebek ne giyiyo sen ne giyiyosun
Hastanedemisiniz hala
Sorularım bu kadar istediğin sorudan başlayabilirsin :)
Amin canım inş. AminnnÇok güzeller ❤
Sağlıkla el ele uzun güzel yılları olsun kuzuların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?