2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ohhh ne güzel bitti gitti sizin ya
Darısı başıma inşallah
Çok bunaldım sıcaklardan çok korkuyorum sonrası için kendimi çaresiz hissediyorum şimdiden
Klimanın altından pike ile yatıyorum şu an çünkü

Sezeryan sonrası korsesi nasıl bişey kızlar
Baktım şimdi çeşit çeşit değişik
Alttan giyilen bişey olmaz sanırım sarmalı bişeydir dimi

ben geldim, yazılan hiç birşeyi okuyamadım direk yazıyorum affınıza sığınarak.. doğum sonrası herşey çok güzeldi, dün gün boyu her işimi kendim kolaylıkla yaptim ama bugün şu hemoroid işi öldürdü beni, sanki yeniden doğum yapıyorm. Bu ne acı. ... Tecrübeli anneler bu iş en çabuk nasıl çözülür

Kızçeleeeeerrr
Sütüm cokgelirken bebegin sarılık konusu cıkınca bariz azaldı arttırmak için öneriler alabılırım
Canım incir ve buğdayın çok süt yaptığını biliyorum
Haşlanmış buğday(yarma)ı haşlayıp yoğurtlayıp yiyebilirsin.
Kuru incirden de kompostu yap.
En önemlisi su...nekadar su içersen okadar sütun olurmuş
Umarım faydası olur

Eki Görüntüle 2282117
Burda büyük ogluşum koridorda yürüttü kuzumEki Görüntüle 2282120
Burda da benim paşalar aşklarım
Yaaaa nasıl güzeller maşallahhh
İnsanoğlu herşeye uyum sağlıyor canım, çok da zorlamadı beni kuzum ve ikizlerim sağ olsunlar . Ben de bayaa kilo aldım 17 kilocuk :):) İnşallah 90 ı geçmem :):):) sen ne kadar aldın
Mecbur uyum sağlıyor canım haklısın. Bu fedakarlıklarınızın mükafatı çooook güzel olsun inşallah, kolay değil çünkü Ben bugün itibariyle tam 31.5 kilo almış oldum ve daha 2 haftam var Ellerim ayaklarım yüzüm filan da şişmedi yani ödem de yok çok fazla. Şekerim de yok. Geçen kontrolde 2 haftada 7 kilo almıştım doktor da inanamadı Doğuma kadar 100ü geçicem herhalde

Kizlar E EndoplazmikSeyyahikulum Eldiven diyince aklıma geldi.bi arkadaş geçenlerde söyledi.bebek doğunca sakin eldiven takma.kendi ellerini taniyamiyorlar. Alışık olmadıkları için yabanciliyorlar mis diye.eger uzunsa tırnakları kesilip kendi haline bırak demişti.bana da mantıklı geldi aslında.sonucta anne karnindada eldivensizler.ve öyle korkulduğu gibi yara bere içinde çıkmıyorlar.

Canım ben hiç eldiven kullanmadım, tırnaklarını törpüledim. Sapkada dışarı çıkarken kullandım onun harici evde kullanmadım.

Canım ben hiç eldiven kullanmadım, tırnaklarını törpüledim. Sapkada dışarı çıkarken kullandım onun harici evde kullanmadım.
Banada öylesi doğru geldi canım.zaten yaz bebekleri bunlar.kis olsa .elleri üşür diye takardım.ama yavrum zaten yabancı bir dünyaya doğacak en azından vücuduyla savaşmasın birde.
Ama alışverişin büyük bi kısmını kış aylarında yaptığım için.o kadar çok eldiven almışım ki .kucuk bi sepet dolu

Bende eldiven şapka kullanmayı düşünmüyorum zaten sıcak yanıyo ortalık
Kundaklar var ya şu delikli onlardan bulamadım ama penye aldım fermuarlı ebebekten
Alan varsa söyler mi?

Bende eldiven şapka kullanmayı düşünmüyorum zaten sıcak yanıyo ortalık
Kundaklar var ya şu delikli onlardan bulamadım ama penye aldım fermuarlı ebebekten
Alan varsa söyler mi?
Ben kundak aldın çırtçırtlı olanlardan, prematüre olınca büyük geldi. Hastanede çırılçıplak 21 derecelik odada yatırdılr sadece paZen kundak ile arada ateşi düştm ten tene yaptırdılar. Bizde çok basırmadık çocuğu

Ohh muhteşemm
Fabrika ayarlarına geri dönmüş demek

Farkında değiliz onlarda geriliyor galiba korkuyolar nasıl olacak diye
Ay sorma sorma,beni ameliyathaneye alınca,üstümdeki önlükle nasıl aglamaya başladı,nasil bozuldu,sanki adamlar beni öldürmeye götürüyorlar çok şükür bu günlerimize

Obaaa naptın bebikom sen ❤ Meğer benim en birinci sınıf kankam senmissin ❤❤ şaka bir yana sakın dert etme kendine. En çok kilo sen vereceksin

Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek 35+0 oluyorum. yine Ocean mummye devam doğumu sonra konuşuruz, herşey yolunda annesi diyip yollamasın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…