Yok canım kapatmam manisadayim ben fazlasiyla sicak takim oldugu icin taktim ama aksam deniz kenarinda ve son bahar da isime yarar ortusu ozellikle terletmesin diye pamuk carsaf yaptirdim cunku tum pusetler sentetik terletiyor .. ikinci cocugum oldugu icin ondaki ihtiyaclara binayen aldim cogu seyi :)
Yok canım kapatmam manisadayim ben fazlasiyla sicak takim oldugu icin taktim ama aksam deniz kenarinda ve son bahar da isime yarar ortusu ozellikle terletmesin diye pamuk carsaf yaptirdim cunku tum pusetler sentetik terletiyor .. ikinci cocugum oldugu icin ondaki ihtiyaclara binayen aldim cogu seyi :)
Heh süper :)
Bende anakıcağına pamuklu bişey aldım
Ve gerekirse incecik bi müslin örtücem üstüne o kadar rüzgar ya da güneşi kessin diye
İstanbuldayım bende bu sıcakta yollarda pusetlerin üstünü penye battaniye ile hatta daha kalın şeylerde sıkı sıkı örten anneler görüyorum dışarı 35 derece o arabanın içi kesin 50 derece oluyodur yazık ya çok üzülüyorum
Arkadaşımda öyle dedi inmez ne yaparsan yap artık son zamanlar artık diye canım
Su inanılmaz içiyorum galiba böyle gidicek 3 gündür geçmedi çünkü şaşkınım
Heh süper :)
Bende anakıcağına pamuklu bişey aldım
Ve gerekirse incecik bi müslin örtücem üstüne o kadar rüzgar ya da güneşi kessin diye
İstanbuldayım bende bu sıcakta yollarda pusetlerin üstünü penye battaniye ile hatta daha kalın şeylerde sıkı sıkı örten anneler görüyorum dışarı 35 derece o arabanın içi kesin 50 derece oluyodur yazık ya çok üzülüyorum
Ayyy yok hic tarzim degil oyle .. ama batuda ince ortu ortmustum muslim gibi onun da dez avantaji şu ruzgarda durmuo ... kış icin bu pamuklu örtü isime yarar diye düsündum ama duruma gore bakicam ..
Selam kızlar. Bugün doğuran varmı? Ben doğum olayını atlattım şimdi bebek odası ve ihtiyaçlarına gömüldüm. 3-5 kıyafet dıında bişey almamıştım. Reflü yatağı banyo seti nevresimi perdesi derken internet sağolsun. Bebek odasını görmeden çilek baby cotton aldım, sonuçta çocuk mağazası dedim güvendim. Gittiğimde oğlumun odası olsun istiyorum. Daha sonrada çikolatası, dağıtmalıklarını hallederim. Yalnız beşiğe korumalık koymayın diyorlar? Yurtdışında ikea modellerde hiç bizim gibi korkuluklara korumalık kullanmamışlar. Koymazsakta sanki beşiğin korkulıklarına başını çarpar gibi geliyor. Özel uyku seti diktirecektim, kararsız kaldım.
Kuzum sen en zor kısmı atlattın geri kalan şeyler çerez çemen neden korumalık koymayın diyorlar peki onu anlamadım bide baby cotton güzeldi bende beğenmiştim iyi bir seçim olmuş güle güle kullanın
Kızlar hastane çantasını hazırlıyorum ama galiba baya abartıyorum. Bana sade ve öz bir listesi olan varsa yazabilir mi.Süsler kıyafet vs. Ne götürdünüz veya götürmeyi düşünüyorsunuz