2.yada 3. Cocugu doguranlae yada doguracaklar bu sekikdr erken mi gelir sizce
Benim 2. Hamilelik doguma 12 kaldi ilk hamilelikte 39+3 de dogmustu kizim yoksa belli olmuyor mu 2. Hamilelikler
Benim oğlum 37+4'le gelmişti.
Bu hamileligimde bebek daha erken gelir diye tahmin ediyordum çünkü gerçekten sürekli koşturmayla ve hareketle geçti bütün hamilelik. Erken doğum yaparım diyordum hep ama yanılmışım, hala bekliyorum
38+5deyiz.
Yani hiç belli olmuyor bu işler.
Heh süper :)
Bende anakıcağına pamuklu bişey aldım
Ve gerekirse incecik bi müslin örtücem üstüne o kadar rüzgar ya da güneşi kessin diye
İstanbuldayım bende bu sıcakta yollarda pusetlerin üstünü penye battaniye ile hatta daha kalın şeylerde sıkı sıkı örten anneler görüyorum dışarı 35 derece o arabanın içi kesin 50 derece oluyodur yazık ya çok üzülüyorum
Uyku durumun nasıl? Ben bebeği eşime emanet edip öğle arası dinlenip uyuduğumda resmen süt doluyordu. Yani uyku genel olarak bana süt olarak geri dönüyordu.
Sezaryenli misin? Eğer öyleyse 11 perşembe 12 cuma...15temmuz zaten resmi tatil 16sina verebilir gün hayırlısıyla gelsinler de şaka maka 3 hafta sonra kavuşuyorum inşallah...ama çok sancim kasilmam oluyor dayanamicak gibi geliyo bana bakalim en azından şu haziran çıksın da
Karpuz da arttiriyo diyorlar ama o sanırım çoğu sıvı diye söyleniyor sen lactamil de dene ben oğlumda sütüm gelmeyince lactamile başladım ikinci gün fışkırıyordu maşallah...
Dikkatinizi çekiyor dimi sizinde
Hani bilinçsizlikte değil anlayamıyorum mantık olsa azcık yapmaz zaten onu :/
Benimde içim gidiyor söylemek istiyorum resmen