2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
2.yada 3. Cocugu doguranlae yada doguracaklar bu sekikdr erken mi gelir sizce
Benim 2. Hamilelik doguma 12 kaldi ilk hamilelikte 39+3 de dogmustu kizim yoksa belli olmuyor mu 2. Hamilelikler

Benim oğlum 37+4'le gelmişti.
Bu hamileligimde bebek daha erken gelir diye tahmin ediyordum çünkü gerçekten sürekli koşturmayla ve hareketle geçti bütün hamilelik. Erken doğum yaparım diyordum hep ama yanılmışım, hala bekliyorum
38+5deyiz.
Yani hiç belli olmuyor bu işler.

Bence acilen bununla ilgili bi kamu spotu falan yayınlamalari lazım. O kadar bilinçsiz insan var ki. Allah koruyor valla.
İçim gidiyor o bebeklere.

Hayırlısı olsun canım. Ben de 2 haftada bir gıdıyorum. Bakalım bize ne zaman tarih verecek ama muhtemelen 11 temmuz 15 Temmuz arası olur bızım de
Sezaryenli misin? Eğer öyleyse 11 perşembe 12 cuma...15temmuz zaten resmi tatil 16sina verebilir gün hayırlısıyla gelsinler de şaka maka 3 hafta sonra kavuşuyorum inşallah...ama çok sancim kasilmam oluyor dayanamicak gibi geliyo bana bakalim en azından şu haziran çıksın da

Kızlar çok afedersiniz çok kötü ishal oldum hemoroidim arttı doğuma günler kala mustehak klima karşısında yatan bana bitsin artık şu günler

Kızçeleeeeerrr
Sütüm cokgelirken bebegin sarılık konusu cıkınca bariz azaldı arttırmak için öneriler alabılırım
Karpuz da arttiriyo diyorlar ama o sanırım çoğu sıvı diye söyleniyor sen lactamil de dene ben oğlumda sütüm gelmeyince lactamile başladım ikinci gün fışkırıyordu maşallah...

Bence acilen bununla ilgili bi kamu spotu falan yayınlamalari lazım. O kadar bilinçsiz insan var ki. Allah koruyor valla.
İçim gidiyor o bebeklere.
Dikkatinizi çekiyor dimi sizinde
Hani bilinçsizlikte değil anlayamıyorum mantık olsa azcık yapmaz zaten onu :/
Benimde içim gidiyor söylemek istiyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…