2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
söylememe gerek kalmadı lavman yaptılar
çıktık evimizdeyiz şükür

Kuzum sen en zor kısmı atlattın geri kalan şeyler çerez çemen neden korumalık koymayın diyorlar peki onu anlamadım bide baby cotton güzeldi bende beğenmiştim iyi bir seçim olmuş güle güle kullanın
Sanırım boğulma riskine karşı. Bebeğin yatağında yastık korumalık istemiyorlar. Bebeğide ayak tabanı yatağa değecek şekilde yatırın önerisi vardı. Gebe okuluna gidenler bizi daha iyi bilgilendirebilir

Karpuz da arttiriyo diyorlar ama o sanırım çoğu sıvı diye söyleniyor sen lactamil de dene ben oğlumda sütüm gelmeyince lactamile başladım ikinci gün fışkırıyordu maşallah...
İçilebilir bişey mi canım .humana gibi mi tiksinti geldi de

Benim sezeryan yerim cok enfeksiyon kaptı depend yüzünden canım.hala tamamen ayaklanamadım
Ayy ben de depend almistim herkes memnun diye oglumda hic enfeksiyon vs aci sizi olmadi ped takmistim ilk gunde bebek bezini koymuslardi camasirimin icine ....dikisli bolgeyi kapliyor diye mi acaba depend yan etki yapti geriye dogru katlansa mi diye dusundum simdi

Ay onu biliyorsun sandım kuzum geceb konusmustuk ya meylenle falan :)) tasarımabasla.com diye bi site ama 30 liralık olanı alma kucuk bizimkinden olan işte :))
He sende mi ordan okey
Meyleninkini görmediğim için geleni güvenemedim ama seninki güzel baskısı Tenkuuu

Karpuz da arttiriyo diyorlar ama o sanırım çoğu sıvı diye söyleniyor sen lactamil de dene ben oğlumda sütüm gelmeyince lactamile başladım ikinci gün fışkırıyordu maşallah...

Aaaa evet adı aklıma gelmiyordu bi türlü.Bende kullanmıştım laktamil.Ise yaradığını düşünüyorum.Bi de humana still tea

Katladım canım yaranın üzerine getirmemeye calıstım vajınamın üzeri havasızlıktan yara olmus .uyusukluktan farkedememişim yaraya az degmiş . Cıkar dediler ama son gün dediler gec kalmıstım artık ped daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…