Canım söyle lavman yapsınlar baska türlü olmuyor... İlk doğumda plansız sezeryan oldu benimde bagırsaklar dolu girdiğim için sezeryana iki gün ne yaptıysam gaz çıkaramadım... En son lavman yapın bana yeter dedim de oylelikle lavman yaptılar rahatladım... Allahım yardım etsin biran önce toparlanalım... Benim ikizlerden oglan sabahtan beri istifra ediyor kız kreste... Bebiş oylesine... Benim sezeryan yerim acıyor hala dogrulurken zorlanıyorum... Biran önce fink fink dolanabilecek duruma gelmek istiyorum artık... Cok yoruldum 9 aydır
Kuzum sen en zor kısmı atlattın geri kalan şeyler çerez çemen neden korumalık koymayın diyorlar peki onu anlamadım bide baby cotton güzeldi bende beğenmiştim iyi bir seçim olmuş güle güle kullanın
Sanırım boğulma riskine karşı. Bebeğin yatağında yastık korumalık istemiyorlar. Bebeğide ayak tabanı yatağa değecek şekilde yatırın önerisi vardı. Gebe okuluna gidenler bizi daha iyi bilgilendirebilir
Yaklaşık 20 kişi doğurunca forum Bi sessizleşti arkadaşlar bunlar hep oyun kendinize gelin biz daha doğur(a) madık
Buralar dutluk olucak çok korkuyorum
Yaklaşık 20 kişi doğurunca forum Bi sessizleşti arkadaşlar bunlar hep oyun kendinize gelin biz daha doğur(a) madık
Karpuz da arttiriyo diyorlar ama o sanırım çoğu sıvı diye söyleniyor sen lactamil de dene ben oğlumda sütüm gelmeyince lactamile başladım ikinci gün fışkırıyordu maşallah...
Uyku durumun nasıl? Ben bebeği eşime emanet edip öğle arası dinlenip uyuduğumda resmen süt doluyordu. Yani uyku genel olarak bana süt olarak geri dönüyordu.
Ay onu biliyorsun sandım kuzum geceb konusmustuk ya meylenle falan :)) tasarımabasla.com diye bi site ama 30 liralık olanı alma kucuk bizimkinden olan işte :))
Ayy ben de depend almistim herkes memnun diye oglumda hic enfeksiyon vs aci sizi olmadi ped takmistim ilk gunde bebek bezini koymuslardi camasirimin icine ....dikisli bolgeyi kapliyor diye mi acaba depend yan etki yapti geriye dogru katlansa mi diye dusundum simdi
Ay onu biliyorsun sandım kuzum geceb konusmustuk ya meylenle falan :)) tasarımabasla.com diye bi site ama 30 liralık olanı alma kucuk bizimkinden olan işte :))
Karpuz da arttiriyo diyorlar ama o sanırım çoğu sıvı diye söyleniyor sen lactamil de dene ben oğlumda sütüm gelmeyince lactamile başladım ikinci gün fışkırıyordu maşallah...
Ayy ben de depend almistim herkes memnun diye oglumda hic enfeksiyon vs aci sizi olmadi ped takmistim ilk gunde bebek bezini koymuslardi camasirimin icine ....dikisli bolgeyi kapliyor diye mi acaba depend yan etki yapti geriye dogru katlansa mi diye dusundum simdi
Katladım canım yaranın üzerine getirmemeye calıstım vajınamın üzeri havasızlıktan yara olmus .uyusukluktan farkedememişim yaraya az degmiş . Cıkar dediler ama son gün dediler gec kalmıstım artık ped daha iyi