Katladım canım yaranın üzerine getirmemeye calıstım vajınamın üzeri havasızlıktan yara olmus .uyusukluktan farkedememişim yaraya az degmiş . Cıkar dediler ama son gün dediler gec kalmıstım artık ped daha iyi
Katladım canım yaranın üzerine getirmemeye calıstım vajınamın üzeri havasızlıktan yara olmus .uyusukluktan farkedememişim yaraya az degmiş . Cıkar dediler ama son gün dediler gec kalmıstım artık ped daha iyi
Karpuz da arttiriyo diyorlar ama o sanırım çoğu sıvı diye söyleniyor sen lactamil de dene ben oğlumda sütüm gelmeyince lactamile başladım ikinci gün fışkırıyordu maşallah...
Tahin helvayı ılık süt içinde eritip içince de süt artıyor deyip içenler de duydum. Ben de 2-3 içmiştim. Doğrusu ise bebeğin emmesi. Dönemsel aynı zamanda. 2-3 aylıkken fışkırıyor. Yüzüne gözüne geliyor. Gece hiç emmeyince 6-7 ay civarı azaldı benim. O zaman da ek gıda ve devam sütü başlıyor zaten.
Yaklaşık 20 kişi doğurunca forum Bi sessizleşti arkadaşlar bunlar hep oyun kendinize gelin biz daha doğur(a) madık
Buralar dutluk olucak çok korkuyorum
Arkadaşlar merhabaa biz cok iyiyiz minnak kızım ve ben emme calısmalarındayız inşallah fırsat buldugumda size yasadıklarımı anaştacağım hem cok güzel hem duygu dolu bol gözyasılı bir gundu benım icin Allahım hepımızın sağlıkla kucağına almayo nasip etsin cok güzel bir duyguymus ve amelıyatta tum evlat hasreti cekenlere dua ettim , sizlerin de sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum
Arkadaşlar merhabaa biz cok iyiyiz minnak kızım ve ben emme calısmalarındayız inşallah fırsat buldugumda size yasadıklarımı anaştacağım hem cok güzel hem duygu dolu bol gözyasılı bir gundu benım icin Allahım hepımızın sağlıkla kucağına almayo nasip etsin cok güzel bir duyguymus ve amelıyatta tum evlat hasreti cekenlere dua ettim , sizlerin de sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum