2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Canım depend yüzünden değildir.Sen hareket etmişsin ya ilk günden ondan enfeksiyon oldu muhtemelen

Ay çok kötü haber bu
Geçmiş olsun canım

Kızlar çok afedersiniz çok kötü ishal oldum hemoroidim arttı doğuma günler kala mustehak klima karşısında yatan bana bitsin artık şu günler
İnşaallah canım az kaldı..
Ben de vantilatör karşısındayım nispeten iyi havayı sürüklüyor ordan oraya. Klima hemen kulunç yapıyor bende.

Tahin helvayı ılık süt içinde eritip içince de süt artıyor deyip içenler de duydum. Ben de 2-3 içmiştim. Doğrusu ise bebeğin emmesi. Dönemsel aynı zamanda. 2-3 aylıkken fışkırıyor. Yüzüne gözüne geliyor. Gece hiç emmeyince 6-7 ay civarı azaldı benim. O zaman da ek gıda ve devam sütü başlıyor zaten.

D

doğumdan 15gün sonra anca kendime gelebildim bebişe alışabildim, annişler kendine gelince yazacaktır
gelen giden bitmiyoki canım
ayıp oluyo yanlarında telefon elinde
okuyorum çoğunlukla yazmaya fırsat kimse yokken anca geliyo
Doğuranlar size lafım yok canlarım bebeklerinizle ilgilenin tabisi bu doğuramayanlarda durgunlaştı onlara didim benn
Hah hah.
Doğuran kabuğuna çekiliyor
Onlar çekiliyor da bizim doğurmaya tayfa nerde onlarda çekildi gizlice doğuruyolar sanırım canım

Arkadaşlar merhabaa biz cok iyiyiz minnak kızım ve ben emme calısmalarındayız inşallah fırsat buldugumda size yasadıklarımı anaştacağım hem cok güzel hem duygu dolu bol gözyasılı bir gundu benım icin Allahım hepımızın sağlıkla kucağına almayo nasip etsin cok güzel bir duyguymus ve amelıyatta tum evlat hasreti cekenlere dua ettim , sizlerin de sağlıkla kucagınıza almanızı diliyorum

Ben bebişimin odasını dizdim geldim daha doğuma çok var hep buralardayim ben dutluk olana kadar

Ne güzel sende kavuştun meleğine darısı bekleyenlerin başına inşallah. G ule güle büyüt bebisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…