2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Eczaneden krem alabilirsin. Kortizon icermeyeni tercih etsen daha iyi olur. Gececek canim merak etme. Ha bir de eczane ya da medikalciden hemoroid minderi alabilirsin çok rahat oluyor. Bulamazsan bildiğin (çocuklar için olan) can simidi kullabilirsin. Yoksa mümkün değil insan oturamıyor bilirim

Gözünaydın olsun canım.Allah analı babalı sağlıklı büyütsün.Bol sütlerin olsun.

Kızçeleeeeerrr
Sütüm cokgelirken bebegin sarılık konusu cıkınca bariz azaldı arttırmak için öneriler alabılırım
Sütün çoğalmasında en büyük etken memenin üretim için alıştırılması yani sık sık uyarılması. Ve sıvı tüketimi. Bol sıvı tüket, beyaz dut kurusu + kara üzüm kompostosu yap iç ama daha da önemlisi sık sık memeye tut bebeği. Iki damla gelse bile, hatta hiçbirşey gelmese de tut memeye. Bebek emdikçe beyin bu emme sıklığını kaydediyor ve 2-3 gün içinde (yani en az 2 gün sabredeceksin) bu sıklığa göre üretime geçiyor. Inan en etkili yöntem bu. Çoğu anne süt gelmiyor diye bebeği memeye tutmaz mama verir. Mama çok gerekirse tabi ver ama önden seni emsin bebek. Ben ikinci bebeğimde tam 3 gün uğraştım, süt bildiğin damla damla geliyordu ama gece gündüz demeden saat başı emzirdim sonra birden gelmeye başladı. O dediğim komposto dışında özel bir şey yeyip içmedim.

Hadi gözün aydın geçmiş olsun.:)

Bu arada ben de bugün gittim doktora 37+4'teyim bebebeğin tahmini ağırlığı 3200 kadarmış boyu da 49-50 santim dedi şaşırdım, benimkiler doğumda o kadardı zaten :) bu da şimdiden böyle ise iri doğacak Allahualem.
Bir de 9 ayda sadece 7-8 kilo almışım çok sevindim, bu gebeligimde biraz dikkat etmeye çalıştım çünkü, ikincide fil gibi olmuştum 15-20 kilo almıştım biraz geç vermiştim onu da.

Tamam cok haklısın ama bnm 36 haftalık doğdu sürekli uyuyo uyanık oldugu tek zaman altı degısırken oda 15dk.uykuda agzını kıtlıyo ne yaparsam yapayım almıyo.depresyona girmek üzereyim sürekli aglıyorum

Ben yuvarlanıyorum yani yuvarlanarak yaşamayı öğreniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…