2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bişey sorucam perşembe günü torch troid ve tarama testlerini yaptırıcam.
Başka neye baktırmalıyım ?

Zaten öyle içtim hep canım sabah kahvaltı yapabilirsem yapiyodum öğleden sonra bulantım artıyordu akşamda kusma

Evet öylede 10. Haftada bitmişti hemen almamistim sonra 12. Haftayı tamamlayana kadar kullanayim diye aldım ama icemicem sanirim
Çok yanlış bir hareket olmuş folik asidi bırakman. Bebeğinin gelişimi için çok önemli. Bence doktora sor belki daha az yan etkili bir folik asit verir. Kendi kendine bırakman çok yanlış.

Birde ben ilk hamileligimde hiç kullanmadım Dr. Gerek yok dedi
bebeğin omuriliğinin kapanması sinir ve beyin dokusunun oturması için kullanılır zaten folik asit 12. haftadan sonra iş görmeyeceğini bende biliyorum şuan bi alıyorum bi almıyorum unutuyorum çoğu kez ama zararının olcağını düşünmüyorum. Hamile kalmadan 1.5 2 ay önce başlamıştım kullanmaya

Çok yanlış bir hareket olmuş folik asidi bırakman. Bebeğinin gelişimi için çok önemli. Bence doktora sor belki daha az yan etkili bir folik asit verir. Kendi kendine bırakman çok yanlış.
12. haftadan sonra folik asit vücutta çalışmıyomuş canım demir takviyesi önemli oluyo bu haftadan sonra gebeğin sinir gelişimi tamamlanıyo çünkü bu haftaya kadar
he birde şöyle bişey var öncesinde kullandığım için bebek döllenirken oluşurken kullanmak en faydalısıymış zaten öncesinde kullandım bende içmek istemiyorum artık sıkıldım gerçekten

günaydın hanımlarr, ara ara yazsam da bütün yazılanları okyorum takipteyim:) size birşey danışacaktım. hamileler için radyasyon önleyici çamaşırlar kolyeler varmış onlar hakkında bilginiz veya almayı düşünen var mı? bu dönem araştırır oldum da öyle şeyleri

Günaydın kızlar..Sorum olacaktı sizlere cuma günü akşamı yediğim içtiğim her şeyi çıkardım sabaha kadar devam etti cumartesi hastaneye yattım 1 gece kaldım dün iyiydim şimdi az önce tekrar çıkardım. 13. hafta içerisindeyim. İlk zamanlarda bu kadar bulantım kusmam olmuyordu sonradan bulantısı kusması artan yaşayan var mı aranızda.

anladım canım ben sanırım fazla pimpirikliyim. Yine de doktora sorması iyi olur bence.

anladım canım ben sanırım fazla pimpirikliyim. Yine de doktora sorması iyi olur bence.
biliyorum kesinlikle katılıyorum ama malesef bende düzenli içmeyi bıraktım gibi bişey
gebeliğin başından beri progestan yok coraspin yok serum yok folik asit gerçekten sıktı kullanmak istemeyeni çok çok iyi anlıyorum

doktorun bana söylediği o kadar çok kusmak normal değil üşütmüş olabilirsin canım bende yaşadım 1 gün boyunca su içsem kustum ikinci gün aynı dayanamadım serum taktırdım
bebişinin susuz kalmaması gerekiyor buna dikkat etmemi söyledi birde kaynamış suya 1 tatlı kaşığı kuru nane atıp 1 dakika kaynatıp 5 dakina demlemeye bırakıp içine yarım limon sıkarak içtim tek yatıştıran şey bu oldu zararı da yokmuş

Canım az miktarda zararı olmaz ama şeker de çok hazır iceceklerde ben yillardir hazır içecek icmiyorum sağlıklı beslenmek için bu süreçte de henüz hiç içmedim çay açık olarak içiyorum

Biz en son 7. Haftada gitmiştik ayda 1 e döndürdü canim folik asit hariç hicbir ilaç kullanmami gerektirecek birşey olmadı hicbirsey kullanmadim daha çok şükür
Bizi doktorumuz 20 gunde bi cagiriyo benimde olmadi ama ihtimale karsi progestan decavit b12 ecopirin kan sulandirici ve kan ilaci verdi kanim da normal b12 de normal bu kadar ilac veren varmi blmyrm eltimde ayni doktorda dogum yapti 2 cocugunu cok veriyo ilac diyo hakikaten 5 tane ilacim var oda simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…