2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ayda 1 ve sadece multivitamin. Birde sağlık ocağının verdiği d vitamini günde 9 damla. Ama ikisini de düzenli icemiyorum unutuyorum.
Bizi doktorumuz 20 gunde bi cagiriyo bi skntim olmadi ama ihtimale karsi progestan verdi ustune decavit b12 ecopirin kan sulandirici ve kan ilaci verdi kanim da normal b12 de normal bu kadar ilac veren varmi blmyrm eltimde ayni doktorda dogum yapti 2 cocugunu cok veriyo ilac diyo hakikaten 5 tane ilacim var oda simdilik

Benim kan degerlerim çok iyiydi hicbirsey vermedi, görünürde bir risk de yoktu progestan vs de vermedi hic

Kızlar lutfen cevap yazın 6 hafta 5 gunlukken doktora giitik kalp atışını duymak icin doktor bize kalbini ve attigini gosterdi ama bir turlu sesini duyamadik.Bir hafta sonra gelin dedi.Boyle bi sey yaşadiniz mi?

Kızlar lutfen cevap yazın 6 hafta 5 gunlukken doktora giitik kalp atışını duymak icin doktor bize kalbini ve attigini gosterdi ama bir turlu sesini duyamadik.Bir hafta sonra gelin dedi.Boyle bi sey yaşadiniz mi?
Normal canım biz de o civarda atislari gördük ekranda 8 gün sonra gittigimizde duyduk

Banada üşütmüş yada gıda zehirlenmesi olabilir dedi. Kusma bulantı için metpamid ilaç verdi sabahleyin içmemiştim hapı bağlı kalmayım diye onu da yine çıkardım sanırım bir kaç gün içeceğim kendime gelene kadar. Ayrıca nane limon karışımın içinde teşekkürler canım deneyeceğim. Umarım inşallah bu durum uzun sürmez.

2 3 gün çekiyorsun canım çok kötü bişey biliyorum sonra geçiyo sabah öğlen akşam içtim o geçirdi benim bide sıcak tut kendini gerekirse mideni sar Bi şal tarzı bişeyle ilaca da çok sığınma nolur nolmsz inşallah rahatlarsın çok geçmiş olsun

Bebeğinin cinsiyetini öğrendin mi acaba?

Hayır öğrenemedim henüz, devlette zaten söylenmiyormuş. Özelde de doktor haftaya öğreniriz dedi ama ben biraz daha geç gitmeyi planlıyorum. Nub teorisi sayfasında kız tahmininde bulundular bakalım hayırlısı

Bu ikili taramada hcg değeri var ya o eğer 51in altındaysa kız 51 ve üstü erkek oluyor diye duymuştum bi tanığımda da bu şey tuttu değer 35ti bebeği kız olduğunu öğrendik ilerleyen haftalarda sizin de değere göre erkek oluyor sanırım bakalım doğruluk payı var mı :)

Evet öylede 10. Haftada bitmişti hemen almamistim sonra 12. Haftayı tamamlayana kadar kullanayim diye aldım ama icemicem sanirim
aslında folik değerin normalse çok elzem değil canım. ölçüyorlar onu. birde tamamlamaya çalışırsan diğer besinlerle b vitaminini sorun olmaz bence. muz, brokoli gibi besinler hep b vitamini yani folik.

Canım bende kalbinin attığını gördüm ama hala dinletmedi .sanirum burda 4 cü ayda dinliyorlar sadece kalbi atıyor diyor kontrollerde ama dinlemiyor.

Bence Kahve neysede Sigara icen Anne adaylarina cok kiziyorum. Bide demezlermi öteki hamileligimde ictim .simdi haksizlik olmasin diye iciyorum.
bende kızıyorum canım malesef o Allahın bize emaet ettiği bir can yani, sigara bariz zararli nalet birşey... kafeinde zararlı evet ama az tüketmek lazım içiliyorsa. ben şu aralar günde bir fincan türk kahvesi bile içmiyorum. ki çok severim. sorumluluk meselesi

Ben de tam tersini duymuştum 50 ve üzeri kız, 50 ve altı erkek diye. Çevremdeki herkes de kız diyor, bana erkek gibi geliyordu ama şu an bilmiyorum. Sağlıklı olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…