Bizi doktorumuz 20 gunde bi cagiriyo bi skntim olmadi ama ihtimale karsi progestan verdi ustune decavit b12 ecopirin kan sulandirici ve kan ilaci verdi kanim da normal b12 de normal bu kadar ilac veren varmi blmyrm eltimde ayni doktorda dogum yapti 2 cocugunu cok veriyo ilac diyo hakikaten 5 tane ilacim var oda simdilik
Bizi doktorumuz 20 gunde bi cagiriyo benimde olmadi ama ihtimale karsi progestan decavit b12 ecopirin kan sulandirici ve kan ilaci verdi kanim da normal b12 de normal bu kadar ilac veren varmi blmyrm eltimde ayni doktorda dogum yapti 2 cocugunu cok veriyo ilac diyo hakikaten 5 tane ilacim var oda simdilik
Kızlar lutfen cevap yazın 6 hafta 5 gunlukken doktora giitik kalp atışını duymak icin doktor bize kalbini ve attigini gosterdi ama bir turlu sesini duyamadik.Bir hafta sonra gelin dedi.Boyle bi sey yaşadiniz mi?
Kızlar lutfen cevap yazın 6 hafta 5 gunlukken doktora giitik kalp atışını duymak icin doktor bize kalbini ve attigini gosterdi ama bir turlu sesini duyamadik.Bir hafta sonra gelin dedi.Boyle bi sey yaşadiniz mi?
doktorun bana söylediği o kadar çok kusmak normal değil üşütmüş olabilirsin canım bende yaşadım 1 gün boyunca su içsem kustum ikinci gün aynı dayanamadım serum taktırdım
bebişinin susuz kalmaması gerekiyor buna dikkat etmemi söyledi birde kaynamış suya 1 tatlı kaşığı kuru nane atıp 1 dakika kaynatıp 5 dakina demlemeye bırakıp içine yarım limon sıkarak içtim tek yatıştıran şey bu oldu zararı da yokmuş
Banada üşütmüş yada gıda zehirlenmesi olabilir dedi. Kusma bulantı için metpamid ilaç verdi sabahleyin içmemiştim hapı bağlı kalmayım diye onu da yine çıkardım sanırım bir kaç gün içeceğim kendime gelene kadar. Ayrıca nane limon karışımın içinde teşekkürler canım deneyeceğim. Umarım inşallah bu durum uzun sürmez.
Banada üşütmüş yada gıda zehirlenmesi olabilir dedi. Kusma bulantı için metpamid ilaç verdi sabahleyin içmemiştim hapı bağlı kalmayım diye onu da yine çıkardım sanırım bir kaç gün içeceğim kendime gelene kadar. Ayrıca nane limon karışımın içinde teşekkürler canım deneyeceğim. Umarım inşallah bu durum uzun sürmez.
2 3 gün çekiyorsun canım çok kötü bişey biliyorum sonra geçiyo sabah öğlen akşam içtim o geçirdi benim bide sıcak tut kendini gerekirse mideni sar Bi şal tarzı bişeyle ilaca da çok sığınma nolur nolmsz inşallah rahatlarsın çok geçmiş olsun
Kızlar ikili test sonuçlarım çıkmış, henüz doktora görünmedim internetten takip ediyorum. Yorumlayabildiğim kadarıyla iyi görünüyor ama emin olamadım, yorum yapabilecek varsa sevinirim
Hayır öğrenemedim henüz, devlette zaten söylenmiyormuş. Özelde de doktor haftaya öğreniriz dedi ama ben biraz daha geç gitmeyi planlıyorum. Nub teorisi sayfasında kız tahmininde bulundular bakalım hayırlısı
Hayır öğrenemedim henüz, devlette zaten söylenmiyormuş. Özelde de doktor haftaya öğreniriz dedi ama ben biraz daha geç gitmeyi planlıyorum. Nub teorisi sayfasında kız tahmininde bulundular bakalım hayırlısı
Bu ikili taramada hcg değeri var ya o eğer 51in altındaysa kız 51 ve üstü erkek oluyor diye duymuştum bi tanığımda da bu şey tuttu değer 35ti bebeği kız olduğunu öğrendik ilerleyen haftalarda sizin de değere göre erkek oluyor sanırım bakalım doğruluk payı var mı :)
aslında folik değerin normalse çok elzem değil canım. ölçüyorlar onu. birde tamamlamaya çalışırsan diğer besinlerle b vitaminini sorun olmaz bence. muz, brokoli gibi besinler hep b vitamini yani folik.
bende kızıyorum canım malesef o Allahın bize emaet ettiği bir can yani, sigara bariz zararli nalet birşey... kafeinde zararlı evet ama az tüketmek lazım içiliyorsa. ben şu aralar günde bir fincan türk kahvesi bile içmiyorum. ki çok severim. sorumluluk meselesi
Bu ikili taramada hcg değeri var ya o eğer 51in altındaysa kız 51 ve üstü erkek oluyor diye duymuştum bi tanığımda da bu şey tuttu değer 35ti bebeği kız olduğunu öğrendik ilerleyen haftalarda sizin de değere göre erkek oluyor sanırım bakalım doğruluk payı var mı :)
Ben de tam tersini duymuştum 50 ve üzeri kız, 50 ve altı erkek diye. Çevremdeki herkes de kız diyor, bana erkek gibi geliyordu ama şu an bilmiyorum. Sağlıklı olsun da