Kızlar biliyorsunuzdur belki banu çiftçiyi takip edip onun uygulamasını kullanıyorum folik asiti 9. Haftaya kadar göstermiş yani abes bişey değil tabiki kan değerlerinede bakılmadı
Kızlar lutfen cevap yazın 6 hafta 5 gunlukken doktora giitik kalp atışını duymak icin doktor bize kalbini ve attigini gosterdi ama bir turlu sesini duyamadik.Bir hafta sonra gelin dedi.Boyle bi sey yaşadiniz mi?
bende hiç ilaç kullanmak istemiyorum. midemiz hassas ya acaba ondan mı bilmiyorum. ama ilaçtan tiksindiğimi düşünüyorum:) düşündüğüm zaman midem bi tuhaf oluyor tiroid ilacım, kan sulandırıcı, multivitamin ve iğnem. ilaçlarım bu kadar ama folik asit içeren ilacı hiç içmek istemiyorum. düşününce midem tuhaf oluyor perşembe günü doktora gidicem gittiğimde bu konuyu da konuşmayı düşünüyorum.
Ben de tam tersini duymuştum 50 ve üzeri kız, 50 ve altı erkek diye. Çevremdeki herkes de kız diyor, bana erkek gibi geliyordu ama şu an bilmiyorum. Sağlıklı olsun da
Önceki gebeligimde dr 9.haftadan sonra folik asiti bıraktırdı decavite başlamıştım hala daha kullaniyorum çünkü dogum sonrasi emzirme donemi icin de gerekli, simdi bir de yeniden hamileyim decavite devam ediyorum lekelenmem olduğu halde dr usg de kanama alanı vs. görmediği icin progestan da vermedi, onun disinda kullandığım bir sey yok sadece decavit e devam ediyorum..
Bunlarin disinda ilk kaybımda pıhtılaşma ve genetik test yaptirmistim mhrc 1298ac genim heterezigot, ill dr 0.4 luk clexan vermisti bir hafta kullandim diger asıl dr um onu da bıraktırdı cok şükür saglikla dogdu oglum, dr dan dr a tutumlar degisiyor gercekten..
Bu arada bu zamana kadar kalp atisini sadece gördük dinletmedi dr yapilan son calismalar ilk 3 ay dinlemenin dogru olmadigi yonundeymis dr oyle demisti. Allah a emanet meleklerimiz..
Ben de ense kalınlığı ve burun kemiği ölcümü için gidiyorum şimdi doktora dua edin herşey yolunda olsun hem seviniyorum görcem diye hem telaştan midem ağrıyor. Belkiiiii cinsiyeti de öğreniriz gerçi arkadaslarım tutturdu cinsiyet partisi için öğrensek bile sadece eşim öğrenecek bugün ben ancak yarın
Demekki doğru bir çıkarım değil çnkü bizim 35ti ve kız dedi doktor meraktan bir sürü şey buluyoruz her kafadan bir ses çıkıyor her türlü sabredip göstermelerini bekleyeceğiz :)
ayda bire döndü benimde doktorum. ilk zamanlar 2 hafta sonra 3 hafta şimide de ayda bir olarak devam ediyoruz. bende folik asit hariç hiç birşey kullanmıyorum henüz. yarın tahlillerim var onda sonra vitaminlere başlayacağım.
Demekki doğru bir çıkarım değil çnkü bizim 35ti ve kız dedi doktor meraktan bir sürü şey buluyoruz her kafadan bir ses çıkıyor her türlü sabredip göstermelerini bekleyeceğiz :)
Aynen öyle olacak :) Ben de bir an önce minik bebek kıyafetleri almak istiyorum duramıyorum durduramıyorum kendimi :) Ama bu haftalarda belli olsa bile alışveriş için erken tabii.
Aynen öyle olacak :) Ben de bir an önce minik bebek kıyafetleri almak istiyorum duramıyorum durduramıyorum kendimi :) Ama bu haftalarda belli olsa bile alışveriş için erken tabii.
Kızlar selam ben sürekli yiyorum sonucunda da kilo alıyorum. Sizlerin göbiş nasıl? Bu şimdi hamile göbeği mi, oburluk göbeği mi ikizlere hamileyim bilmeyenler için
Canım az miktarda zararı olmaz ama şeker de çok hazır iceceklerde ben yillardir hazır içecek icmiyorum sağlıklı beslenmek için bu süreçte de henüz hiç içmedim çay açık olarak içiyorum
Haklısın. İşte hamile kaldıgimdan beri çok nadiren çay içiyorum. 2-3 gün kahve içtim onuda bıraktım. Kolayı da içtim onuda artık içmem artık canım cekmiyor. Hamilelik tuhaf şey
Eki Görüntüle 2218429
Kızlar selam ben sürekli yiyorum sonucunda da kilo alıyorum. Sizlerin göbiş nasıl? Bu şimdi hamile göbeği mi, oburluk göbeği mi ikizlere hamileyim bilmeyenler için
Yani aslımda zayıf da sayılmam boy;169 şuanki kilom 64,5 ama bel bölgemm daha incedir şimdi ne sütyen çevrem oluyor, ne pantalonlar ne külotlar kusamadım da ilk 3 ay, midem bulandıkça yedim.