2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yani aslımda zayıf da sayılmam boy;169 şuanki kilom 64,5 ama bel bölgemm daha incedir şimdi ne sütyen çevrem oluyor, ne pantalonlar ne külotlar kusamadım da ilk 3 ay, midem bulandıkça yedim.
Maşallah bı tek hamile göbeği var çok fit gorunuyorsunuz benim bel göbek sizden fazla üstelik 1 ay ondesiniz benden

Maşallah bı tek hamile göbeği var çok fit gorunuyorsunuz benim bel göbek sizden fazla üstelik 1 ay ondesiniz benden
Yok ya yandan öle gözüküyo da basenim, simitlerm baya çıktı aslında. En azından hiçbişeyime şuan asla giremiyorum. Nefes almak da zorlanıyorum akşamları :) ama maşallah 2 hafta öncesine göre daha iyiyim, enerjim daha çok. Demek ki hepimiz için daha güzel günler görücez. Bulantılarım da azaldıönden gidenlerden olarak umut var arkadaşlar demek ki cidden :)

Ikili icin gittim kizlar cok sukur bebegim iyi tahmin alabilir miyim acaba görüntü berbat ama

Eklentiler

• 20181224_154100.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 58
  • 20181224_154035.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 61
  • 20181224_143319.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 63
Yani aslımda zayıf da sayılmam boy;169 şuanki kilom 64,5 ama bel bölgemm daha incedir şimdi ne sütyen çevrem oluyor, ne pantalonlar ne külotlar kusamadım da ilk 3 ay, midem bulandıkça yedim.
İkiz diye belirginleşmiş maşallah gardırobu yenilemek lazım :) benım pantolonlar olmuyor birde sütyenlerim:)

Karnım agriyoooooo... kahverengi kanamam var vajinadan progestan verdi iki hafta sonra kontrol var yine...
çok geçmiş olsun. dikkat edin.

Eki Görüntüle 2218429 Kızlar selam ben sürekli yiyorum sonucunda da kilo alıyorum. Sizlerin göbiş nasıl? Bu şimdi hamile göbeği mi, oburluk göbeği mi ikizlere hamileyim bilmeyenler için
ayni ben :):):) İlk doğumumda 26 kilo aldım tek gebelik, ikizlerde kaç alırım kestiremiyorum Maşallah çok tatlı görünüyor.

Kızlar lutfen cevap yazın 6 hafta 5 gunlukken doktora giitik kalp atışını duymak icin doktor bize kalbini ve attigini gosterdi ama bir turlu sesini duyamadik.Bir hafta sonra gelin dedi.Boyle bi sey yaşadiniz mi?
Canım ben 7+6 günlükken kalp atisi var dedi doktor seseni dinletmedi devlet hastanesiydi endişe etmedim sıkıntı yoktur

Bunu duymak çok güzel, halsizlikten bulantidan icim cikti bugun. Evi desen pislik götürüyor ütü camasir bekliyor deli olacagim ama kalkacak bir gram enerjim yok

Benim ilk gebeliğim de 12-16 haftalarda kusma olmuştu ilk 3 ay kusmam olmadı

Kizlar kasik agrisi alt karin agrisi ve bacak agrisi ceken var mi
Yatarak geciriyorum omdan mi acaba ayagi kalkinca bacagim ve kasiklarim agiriyor
Birde bu wc olayi biktirdi 3 litre su iciyorum resmen wc ile oda arasinda mekik dosuyorum

Sen buna göbek diyorsan benimkine doğuma kaç gün kaldı denir herhaldemaşallah çok fitsin
Yok be canım. Bi de hep nette, orda burda ilk 3 ay 1-2 bilemedim 3 kilo alın yazıyo ben yaklaşık 4 kilo alınca korktum :)
çok geçmiş olsun. dikkat edin.
ayni ben :):):) İlk doğumumda 26 kilo aldım tek gebelik, ikizlerde kaç alırım kestiremiyorum Maşallah çok tatlı görünüyor.
Yani sütyen 34 c giyiyordum bugün 38 c falan anca oldu. Bi tık kilo alsam o da olmıcak tecrübe olmayınca, kıyaslayamıyorum da :) ece erken 35 kilo alıp vermiş, hamileliğinde. İdolüm o
Aynı göbüş hele iki üç gündür daha bir belirgin alt taraf özellikle
Demek ki ikizlerde böyle olması normal canım :)

Bunu duymak çok güzel, halsizlikten bulantidan icim cikti bugun. Evi desen pislik götürüyor ütü camasir bekliyor deli olacagim ama kalkacak bir gram enerjim yok
İnan 6 gün önce falan aynıydım. 24 saat bulantı, enerjisizlik vs, bildiğin yaşayan ölü gibiydim. Yemek yiyordum yatıyordum. Şimdi maşallah gezmelere başladım, enerjim baya geldi. Bulantı hatrı sayılır derecede azaldı. İnş hepinizin de öyle olur
Kizlar kasik agrisi alt karin agrisi ve bacak agrisi ceken var mi
Yatarak geciriyorum omdan mi acaba ayagi kalkinca bacagim ve kasiklarim agiriyor
Birde bu wc olayi biktirdi 3 litre su iciyorum resmen wc ile oda arasinda mekik dosuyorum
Canım çok normal, özellikle ani hareketlerde sancı giriyor. Ya da mesela artık sağa yatınca ağrı gbi bişi olmaya başladı, şimdi sola yatıyorum ağrımıyor. Yaşıyacağız bunları demek ki

Aynen
Öyle canim. Rabbim bebek gibi bir nimeti bize nasip etmis. Bizede nefsimize dur demek düser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…