Maşallah bı tek hamile göbeği var çok fit gorunuyorsunuz benim bel göbek sizden fazla üstelik 1 ay ondesiniz bendenYani aslımda zayıf da sayılmam boy;169 şuanki kilom 64,5ama bel bölgemm daha incedir şimdi ne sütyen çevrem oluyor, ne pantalonlar ne külotlar kusamadım da ilk 3 ay, midem bulandıkça yedim .
Sen buna göbek diyorsan benimkine doğuma kaç gün kaldı denir herhaldeEki Görüntüle 2218429 Kızlar selam ben sürekli yiyorum sonucunda da kilo alıyorum. Sizlerin göbiş nasıl? Bu şimdi hamile göbeği mi, oburluk göbeği miikizlere hamileyim bilmeyenler için
Yok ya yandan öle gözüküyo da basenim, simitlerm baya çıktı aslında. En azından hiçbişeyime şuan asla giremiyorum. Nefes almak da zorlanıyorum akşamları :) ama maşallah 2 hafta öncesine göre daha iyiyim, enerjim daha çok. Demek ki hepimiz için daha güzel günler görücez. Bulantılarım da azaldıMaşallah bı tek hamile göbeği var çok fit gorunuyorsunuz benim bel göbek sizden fazla üstelik 1 ay ondesiniz benden
İkiz diye belirginleşmiş maşallahYani aslımda zayıf da sayılmam boy;169 şuanki kilom 64,5ama bel bölgemm daha incedir şimdi ne sütyen çevrem oluyor, ne pantalonlar ne külotlar kusamadım da ilk 3 ay, midem bulandıkça yedim .
çok geçmiş olsun. dikkat edin.Karnım agriyoooooo... kahverengi kanamam var vajinadan progestan verdi iki hafta sonra kontrol var yine...
ayni ben :):):)Eki Görüntüle 2218429 Kızlar selam ben sürekli yiyorum sonucunda da kilo alıyorum. Sizlerin göbiş nasıl? Bu şimdi hamile göbeği mi, oburluk göbeği miikizlere hamileyim bilmeyenler için
benimde çıkmaya başladıEki Görüntüle 2218429 Kızlar selam ben sürekli yiyorum sonucunda da kilo alıyorum. Sizlerin göbiş nasıl? Bu şimdi hamile göbeği mi, oburluk göbeği miikizlere hamileyim bilmeyenler için
Canım ben 7+6 günlükken kalp atisi var dedi doktor seseni dinletmedi devlet hastanesiydi endişe etmedim sıkıntı yokturKızlar lutfen cevap yazın 6 hafta 5 gunlukken doktora giitik kalp atışını duymak icin doktor bize kalbini ve attigini gosterdi ama bir turlu sesini duyamadik.Bir hafta sonra gelin dedi.Boyle bi sey yaşadiniz mi?
Aynı göbüş hele iki üç gündür daha bir belirgin alt taraf özellikleEki Görüntüle 2218429 Kızlar selam ben sürekli yiyorum sonucunda da kilo alıyorum. Sizlerin göbiş nasıl? Bu şimdi hamile göbeği mi, oburluk göbeği miikizlere hamileyim bilmeyenler için
Bunu duymak çok güzel, halsizlikten bulantidan icim cikti bugun. Evi desen pislik götürüyor ütü camasir bekliyor deli olacagim ama kalkacak bir gram enerjim yokYok ya yandan öle gözüküyo da basenim, simitlerm baya çıktı aslında. En azından hiçbişeyime şuan asla giremiyorum. Nefes almak da zorlanıyorum akşamları :) ama maşallah 2 hafta öncesine göre daha iyiyim, enerjim daha çok. Demek ki hepimiz için daha güzel günler görücez. Bulantılarım da azaldıönden gidenlerden olarak umut var arkadaşlar demek ki cidden :)
Günaydın kızlar..Sorum olacaktı sizlere cuma günü akşamı yediğim içtiğim her şeyi çıkardım sabaha kadar devam etti cumartesi hastaneye yattım 1 gece kaldım dün iyiydim şimdi az önce tekrar çıkardım. 13. hafta içerisindeyim. İlk zamanlarda bu kadar bulantım kusmam olmuyordu sonradan bulantısı kusması artan yaşayan var mı aranızda.
Benim ilk gebeliğim de 12-16 haftalarda kusma olmuştu ilk 3 ay kusmam olmadıGünaydın kızlar..Sorum olacaktı sizlere cuma günü akşamı yediğim içtiğim her şeyi çıkardım sabaha kadar devam etti cumartesi hastaneye yattım 1 gece kaldım dün iyiydim şimdi az önce tekrar çıkardım. 13. hafta içerisindeyim. İlk zamanlarda bu kadar bulantım kusmam olmuyordu sonradan bulantısı kusması artan yaşayan var mı aranızda.
Yok be canım. Bi de hep nette, orda burda ilk 3 ay 1-2 bilemedim 3 kilo alın yazıyo ben yaklaşık 4 kilo alınca korktum :)Sen buna göbek diyorsan benimkine doğuma kaç gün kaldı denir herhaldemaşallah çok fitsin
Yani sütyen 34 c giyiyordum bugün 38 c falan anca oldu. Bi tık kilo alsam o da olmıcakçok geçmiş olsun. dikkat edin.
ayni ben :):):)İlk doğumumda 26 kilo aldım tek gebelik, ikizlerde kaç alırım kestiremiyorum Maşallah çok tatlı görünüyor.
Demek ki ikizlerde böyle olması normal canım :)Aynı göbüş hele iki üç gündür daha bir belirgin alt taraf özellikle
İnan 6 gün önce falan aynıydım. 24 saat bulantı, enerjisizlik vs, bildiğin yaşayan ölü gibiydim. Yemek yiyordum yatıyordum. Şimdi maşallah gezmelere başladım, enerjim baya geldi. Bulantı hatrı sayılır derecede azaldı. İnş hepinizin de öyle olurBunu duymak çok güzel, halsizlikten bulantidan icim cikti bugun. Evi desen pislik götürüyor ütü camasir bekliyor deli olacagim ama kalkacak bir gram enerjim yok
Canım çok normal, özellikle ani hareketlerde sancı giriyor. Ya da mesela artık sağa yatınca ağrı gbi bişi olmaya başladı, şimdi sola yatıyorum ağrımıyor. Yaşıyacağız bunları demek kiKizlar kasik agrisi alt karin agrisi ve bacak agrisi ceken var mi
Yatarak geciriyorum omdan mi acaba ayagi kalkinca bacagim ve kasiklarim agiriyor
Birde bu wc olayi biktirdi 3 litre su iciyorum resmen wc ile oda arasinda mekik dosuyorum
Öyle canim. Rabbim bebek gibi bir nimeti bize nasip etmis. Bizede nefsimize dur demek düserbende kızıyorum canım malesef o Allahın bize emaet ettiği bir can yani, sigara bariz zararli nalet birşey... kafeinde zararlı evet ama az tüketmek lazım içiliyorsa. ben şu aralar günde bir fincan türk kahvesi bile içmiyorum. ki çok severim. sorumluluk meselesi
Sen benimkini görsen şoka girersin canım:)Eki Görüntüle 2218429 Kızlar selam ben sürekli yiyorum sonucunda da kilo alıyorum. Sizlerin göbiş nasıl? Bu şimdi hamile göbeği mi, oburluk göbeği miikizlere hamileyim bilmeyenler için
Demekki hepimiz aşağı yukarı aynıyız canımmm ben çok mu önden gidiyorum diye merak etmiştim deSen benimkini görsen şoka girersin canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?