2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar sanırım ikili testi yaptırmayacağım. Detaylıya gireceğim sadece. Bi de bebiş oynuyor karnımda eminim böyle tuhaf içten gıdıklanıyor gibi çok tatlı bir his. Bağırsak hareketi değil ikisi birbirinden çok farklı sanırım erkekler erken hareket edermiş zaten içime erkek doğuyor hissetmeyenler en kısa sürede hisseder inşallah çünkü bende bulantı vs kalmadı kendini hatırlatıyor diyorum. Vesvese yapıyorum kendi kendime belirti olmayınca. Onu hissetmek çok çok güzel

Ben geldimm ense kalınlıgı güZel burun kemiği de olusmus cinsiyet partisi yapacağız diye bana söylenmedi cinsiyet ama eşime kağıda yazdı cok güldük eğlendik bugün bak sonra değişirse ben karısmam dedi tamam dedik bakalım öğrencem yakında kızlar sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun cok güzel yaaa

Kac cikti ense kalinligu benfe bugun yaptirdim 1.9 cikti

Gözünaydın ne güzel tatlı telaşlar. Bende Perşembe gideceğim ense kalınlığı için inşallah bende güzel haberler alırım

Ay tam hamiş göbeği :) birde sanırım zayıfsın belli olmuş.. benım göbeğim hafif vardı şimdi rahmin bölgesi hep şiş ve sert ordan anladım:)
Ay tam hamiş göbeği :) birde sanırım zayıfsın belli olmuş.. benım göbeğim hafif vardı şimdi rahmin bölgesi hep şiş ve sert ordan anladım:)
Bende bunu soracaktim benim baya kilom var göbeğimin çıkması daha en az 10 hafta alir ama göbeğimin altına dokununca sert iki kasik arasi,sizce o bebek mi?

Bende bunu soracaktim benim baya kilom var göbeğimin çıkması daha en az 10 hafta alir ama göbeğimin altına dokununca sert iki kasik arasi,sizce o bebek mi?

Masallah Cinsiyet net dedimi % de su kadar falan gibi bende gidecegimde görebilirlermi bilemiyorum

Kızlar ense kalınlığı 1.3 dedi üçün altı iyidir demişti. Cinsiyeti bana söylemedi ama yuzde su kadar ihtimal de demedi sadece kemik yapısına bakarak söyluyorum dedi bacak arası fotosu oluyor ya ben orda bı mınık cıkıtntı gördum ama kızlar da da hafif bi cıkıntı oluyor mu bilmiyorumhatta yükleyim videodan ekran fotosu aldım

Eklentiler

• 2EBF02F2-FF4D-4E67-B67A-D1BF05C1AE3E.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 75
  • 2EAA6D5B-5335-4642-9044-F6A3AB96A12D.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar mide bulantım olmadı bugün sabah erkenden oldu sadece. Korktum açıkçası. Böyle tık diye mi kesilir ki. Randevum da daha var. İkiz anneleri siz ne sıklıklarla kontrole gidiyorsunuz?

Canım bende kiloluyum(85kg) benim de belli olmaya başladı karnım.10 hafta sürmez daha önce belli olur bence.

Kızlar mide bulantım olmadı bugün sabah erkenden oldu sadece. Korktum açıkçası. Böyle tık diye mi kesilir ki. Randevum da daha var. İkiz anneleri siz ne sıklıklarla kontrole gidiyorsunuz?
Canım bakarsin bir hafta çok az olur sonra bir anda siddetlenebilir. Benim geçen hafta hafifti ya bugün öldüm icim dışıma çıkıyor lavaboya gidecek halim de yok. Ayda 1 olacak 16 ocakta kontrol

lavitabellamk tam bir hamile göbeği.Taşsın taş maşaallah Ilk hamile kaldığımdaki göbeğim 6 aylik gibiydi.Simdi 5 kilo verince hamile göbeğim belli oluyor.6 aylıktan 3 aylığa düştü

Bugün bende de iyilik hali var ama biliyorum ki geçici, bunu 6. Haftadan beri yaşıyorum tam rahatladım diyorum geri dönüyor bulantılar canım. Beni drum Perşembe görecek ve blr daha sekiz hafta sonraya randevu verdi. Bende arada başka bir dra görüşeceğim o kadar bekleyemem. Perinatalog 8 hafta sonraya verdi

Canım bende kiloluyum(85kg) benim de belli olmaya başladı karnım.10 hafta sürmez daha önce belli olur bence.
Kuzum benim kilom seninkinden daha fazla +100 ama benim kilom eşit oranda her yere dağılmış ayaklardan omuzlara kadar. :) iyi olsunda belli olmasada olur zaten son 3 ay kesin çok belli olup bizi yorar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…