Canım bakarsin bir hafta çok az olur sonra bir anda siddetlenebilir. Benim geçen hafta hafifti ya bugün öldüm icim dışıma çıkıyor lavaboya gidecek halim de yok. Ayda 1 olacak 16 ocakta kontrol
Çok geçmiş olsun. Boş yere tedirgin oluyorum belki de Benin de 10 ocak randevum. Zencefilli su yapmayı denedin mi hiç. Zor valla ne mide bulantısıyla oluyor ne de onsuz
Bugün bende de iyilik hali var ama biliyorum ki geçici, bunu 6. Haftadan beri yaşıyorum tam rahatladım diyorum geri dönüyor bulantılar canım. Beni drum Perşembe görecek ve blr daha sekiz hafta sonraya randevu verdi. Bende arada başka bir dra görüşeceğim o kadar bekleyemem. Perinatalog 8 hafta sonraya verdi
bende hiç ilaç kullanmak istemiyorum. midemiz hassas ya acaba ondan mı bilmiyorum. ama ilaçtan tiksindiğimi düşünüyorum:) düşündüğüm zaman midem bi tuhaf oluyor tiroid ilacım, kan sulandırıcı, multivitamin ve iğnem. ilaçlarım bu kadar ama folik asit içeren ilacı hiç içmek istemiyorum. düşününce midem tuhaf oluyor perşembe günü doktora gidicem gittiğimde bu konuyu da konuşmayı düşünüyorum.
Kuzum benim kilom seninkinden daha fazla +100 ama benim kilom eşit oranda her yere dağılmış ayaklardan omuzlara kadar. :) iyi olsunda belli olmasada olur zaten son 3 ay kesin çok belli olup bizi yorar
Bebis sağlıklı olsun sen sağlıklı ol da kilo alınıp veriliyor.Kilolu bayanlar da gayet guzel hamilelik geçirip doğum yapıyor.Tecrube ile sabit oğlumda da kiloluydum gayet güzel geçti hamileliğim de doğumumda.
Kızlar ense kalınlığı 1.3 dedi üçün altı iyidir demişti. Cinsiyeti bana söylemedi ama yuzde su kadar ihtimal de demedi sadece kemik yapısına bakarak söyluyorum dedi bacak arası fotosu oluyor ya ben orda bı mınık cıkıtntı gördum ama kızlar da da hafif bi cıkıntı oluyor mu bilmiyorumhatta yükleyim videodan ekran fotosu aldım