2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım bakarsin bir hafta çok az olur sonra bir anda siddetlenebilir. Benim geçen hafta hafifti ya bugün öldüm icim dışıma çıkıyor lavaboya gidecek halim de yok. Ayda 1 olacak 16 ocakta kontrol
Çok geçmiş olsun. Boş yere tedirgin oluyorum belki de Benin de 10 ocak randevum. Zencefilli su yapmayı denedin mi hiç. Zor valla ne mide bulantısıyla oluyor ne de onsuz

Anladım canım. 8 hafta çok değil Mi ya. 10 ocağa kadar nasıl bekleyeceğim bakalım.biraz daha büyüseler kaygım azalacak

Kizlar sabahtan beri başım dönüyor
Tansiyonum çok düşük .iki kere bol şekerli su ictim hic degismiyor. Ne iyi gelirki

Bende artık içmek istemiyorum çok yoruldum artık ilaçlardan iğnelerden ama mecburen onlarsiz da olmuyor bebeğim resmen iğne ilaçlarla olustu:)

Kuzum benim kilom seninkinden daha fazla +100 ama benim kilom eşit oranda her yere dağılmış ayaklardan omuzlara kadar. :) iyi olsunda belli olmasada olur zaten son 3 ay kesin çok belli olup bizi yorar

Bebis sağlıklı olsun sen sağlıklı ol da kilo alınıp veriliyor.Kilolu bayanlar da gayet guzel hamilelik geçirip doğum yapıyor.Tecrube ile sabit oğlumda da kiloluydum gayet güzel geçti hamileliğim de doğumumda.

kes,n erkek benım oğlumdada böyleydi resim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…