2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet oyle oluyor bu haftadan sonra azalarak bitecek ins.bulantılar

merhaba kızlar kontrolden geldim. normalde 11+0 ultrasona göre 11 + 5 olmuşuz. ikili test yapıldı. Ultrasonda nazal kemik izlendi ense kalınlığı normal çok şükür. Bayağı da haraketliydi. Kan verdim geldim. 4 5 gün sonra çıakrmış ama sıkıntı görmüyorum dedi doktorum. Cinsiyetle ilgili bişey demedi.

Selam . Kızlar dr a ilk gittiğimde bebiş 1 hafta öndeydi . Bi ay sonra gel dedi . Geçen 10 haftalık diye gittim 12 hafta çıktı 2 hafta önde çıktı ayrıntılı ultrasonu yaptır 2 hafta içinde defi . Dr a gitmeye korkuyorum. Boyle olanlar var mi artik hep 2 hafta mi önde gider yoksa bu durum korktuğum gibi bo hafta daha atar mi ,? Düşünceleriniz neler?

Bu arada ben cinsiyeti görebilmek adına son haftayı bekliyorum ayrintoli ultrason a gitmek için ☺

ben bu konuya baya baktım 6 gün 5 gün önce çıkıyo benim bebeğim diye ileriki haftalara kadar 3 haftaya kadar önden gitmesi normal yazıyo bir çok doktor makalesinde
bu fark kapanabilir kapanmasa bile bebeğin normalinden uzun iri bi bebek olucağı anlamına gelirmiş erken doğum vs sebebi olmazmış için rahat olsun.
Adet tarihinden eminsin dimi ?

Kızlar ayrıntılı ultrason fiyatları çok yüksek si nerde yaptıracaksınız bir yer bana 650 dedi

Evet eminim çünkü not alıyordum. İlk bebeğim 1 hafta önde gitti ama hep öyleydi .bu bir turlu tutmuyor ve gittikçe değiştiği icin kafam karıştı . O zaman ben günlük sorduklarında 10 haftalık mi demeliyim 12 haftLik mi acaba . Bunu bi dr a gidince danışayım o zaman

Oooo ne kadar cokmus gerçekten bende bi arayıp fiyat alayim . 2016 da 190 tl ye yaptirmistim ben . Simdi bilmiyorum öğrenip yazarım

bişey olmaz canım nasıl olsa ilerde hepimiz ultrasona göre hareket edicez sata göre değil takibine göre doktor söyler zaten

Kızlar ayrıntılı ultrason fiyatları çok yüksek si nerde yaptıracaksınız bir yer bana 650 dedi

350 ila 700 tl arasında olduğunu biliyorum bende fiyat almadım henüz ama güvenilir bi yerde yaptırmak en güzeli devlet hastanelerindede var randevu zor ayarlasak bile hiç görüntü falan vermiyolar malesef

Aynen bende anlattığınız gibiyim bi haftadır öyle bebeğinizin cinsiyeti kız mı?kız çocuk bekleyen annelerde çok oluyor diyorlar

Gözün aydın canım, darısı basima

Kızlar bişey sorcam ikili testten sonra üçlü testi de yapıyormu her doktor. Güvenilirliği ne bunların? Ultrasonda nazal kemik olması ve ense kalınlığının normal olması yeterli değil mi ? Doktor sadece ihtimal hesabı bu testler dedi. O zaman niye yaptırıyoruz ki

350 ila 700 tl arasında olduğunu biliyorum bende fiyat almadım henüz ama güvenilir bi yerde yaptırmak en güzeli devlet hastanelerindede var randevu zor ayarlasak bile hiç görüntü falan vermiyolar malesef
Çok yüksek fiyatlar bu ne oyle! Resmen para tuzagı 650₺ ne demek ya .şimdiden devletten randevu alalım bence

Çok yüksek fiyatlar bu ne oyle! Resmen para tuzagı 650₺ ne demek ya .şimdiden devletten randevu alalım bence
tabiki alabilirsiniz araştırma yapmaya başla anca zaten belli başlı hastanelerde var her devlet hastanesinde yok ben ayarlasam ayarlarım bi kuruş ödemem uğraşmam ama hem görmek hem doktorla detaylı konuşmak hemde elimde cdsi görüntüsü olsun istiyorum o yüzden tercihim özelde olucak sanırım
devlette 15 dakika özelde 45 dakika sürüyor arkadaşım çok pişman oldu ilk çocuğu özelde ikincisi devlette yaptırdı normal iyi sıkıntı yok dediler bu kadar diyo

Benım doktorum zaten detaylı bakıyor her şeyıne. Yanında çalışırken destan yazdırırdı bana dosyaya:) ama ikinci bir göz görsün diye usg doktoru da bakıyordu ama parasız bakılıyordu şimdi ne kadar olmuş bilmiyorum

Doguma kadar sat baz alınır canım, hatta çalışabilir ve çalışamaz alırkende sata göre verirler, ultrasonu baz almazlar
eşimin yengesine ultrasonu baz almaya başladılar 2 hafta sapma var diye ultrasona göre hareket ediyolar şuan 17 haftalık :)

bizimde doktorumuz bakıyor ama o bambşka çalıştığın için bilirsin gerçi kuzenim devlet hastanesinde çalıştığı halde herşeyimi yaptırırım detaylı ultrasonu yaptırmam diyor. Onda iç organ sayımı el ayak parmak sayımı kist var mı yok mu beyin yapısı detaylı bilgi almak isterim. iyi bişey yok demesi beni kesmez yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…