2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Belki o kişisel bir olaydır, yada bayan sat bilmiyordur, benim söylediğim istisnalar dışı ve resmiyette
tamam ben biliyorum bilmeme rağmen son aya girildiğine doğum özellikle sezeryansa ultrasonu baz alınacağını zaten normal doğumda kendisi başlicak bu şekildes öyledi ki onunda sezeryan mecburi tabiki izinler resmiler sata göre belirlenecek benim bahsettiğim doğum

Benimde takılmam ondan aslında çalışıyorum. Bi aksilik olmazsa son 3 haftaya kadar calisirim ama acaba ikili test simdi ultrason a gore yapilacak yarin çalışır çalışamaz i neye gore diyecek

fikri olan varmi kizlar 14+2 ama yuz ustu yatiyodu ellerini yuzune kapatmsti doktor baya bi bakti sanirim bi tahmini vardi fakat soylemedi cunku bi dahakinde soyleym kesin olur dedi smdo 20 gun daha beklemek zorndaym sizden fikri olan varmi acaba benim yok sagolsn hep yuz ustu bi yuzuni goremedik :)

Aynen beyin içinden geçen sıvının ölçümünü bile yapıyor benım doktor bu nedenle cok güveniyorum doktoruma.oo sende şanslısın ... bir şey soracagım ben hastaneden ayrıldıktan sonra kendi sigortMı odemeye başladım tarım sigortası olarak.demiştin doğum parası almam için bir yerde çalışıyor görünmem lazım nasıl yapabilirim bilgin var mı

Çok yüksek fiyatlar bu ne oyle! Resmen para tuzagı 650₺ ne demek ya .şimdiden devletten randevu alalım bence
Aynen çok yüksek geldi banada okadara gerek var mı bilemedim devletlerde de ne kadar güvenilir oda düşündürücü zaten bunu kullanıp fiyatları bu kadar yükseltiyorlar.devletten nasıl randevu alınıyor acaba önce kadın doğumdan mı? Kadın doğum mu yönlendiriyor?

doğumdan önceki 1 yıl içinde 90 günlük priminin ödenmesi şartı var yani şimdi bi yere girişini yaptırsan analık iş görmezlik ödemesi alabilirsin

Siz sat göre 10. Haftadasınız ve doktorunuz 2 hafta içinde ikili yaptırım demiş zaten ikilinin normal değeri 11-14. Haftalar. Benim doktoeum 11+6da yaptı.
Şimdi bebişler çok minik olduğu için ölçümsel hatalar olabiliyormuş ondan önde çıkabilir. Yadavtamin desteği alan gebelerin bebekleri iri olabiliyor. Birde tabiki gebelikte şeker varsa iri bebek oluyor. Daha çok erken tabi

Benimde takılmam ondan aslında çalışıyorum. Bi aksilik olmazsa son 3 haftaya kadar calisirim ama acaba ikili test simdi ultrason a gore yapilacak yarin çalışır çalışamaz i neye gore diyecek
İkili test usg ye göre yapiliyor cok geçirmeyin derim vaktini 14 gidip usgde 15 çıkarsa ikili test yapilmaz

Devlet bence daha guvenilir. İlk bebegimde detaylı usg yi özelde yaptirdim bebege giden bir damarda daralma vardi hastane beni devletin perinotoloji uzmanina yonlendirdi. Perinotoloji uzmanina direk randevu alamiyorsunuz kadin dogumcu yonlendirirse bakiyorlar onda gerek gormedi. Takip yapildi bebegin gelisimi normal seyir ettigi icin sorun yasamadim cok şükür o yüzden ozellikle kadın dogum hastaneleri bu konuda uzmanlasmis durumda, belki denilen gibi cok usg görüntüsu vermez cok yorum yapmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…