tamam ben biliyorum bilmeme rağmen son aya girildiğine doğum özellikle sezeryansa ultrasonu baz alınacağını zaten normal doğumda kendisi başlicak bu şekildes öyledi ki onunda sezeryan mecburi tabiki izinler resmiler sata göre belirlenecek benim bahsettiğim doğum
Benimde takılmam ondan aslında çalışıyorum. Bi aksilik olmazsa son 3 haftaya kadar calisirim ama acaba ikili test simdi ultrason a gore yapilacak yarin çalışır çalışamaz i neye gore diyecek
fikri olan varmi kizlar 14+2 ama yuz ustu yatiyodu ellerini yuzune kapatmsti doktor baya bi bakti sanirim bi tahmini vardi fakat soylemedi cunku bi dahakinde soyleym kesin olur dedi smdo 20 gun daha beklemek zorndaym sizden fikri olan varmi acaba benim yok sagolsn hep yuz ustu bi yuzuni goremedik :)
bizimde doktorumuz bakıyor ama o bambşka çalıştığın için bilirsin gerçi kuzenim devlet hastanesinde çalıştığı halde herşeyimi yaptırırım detaylı ultrasonu yaptırmam diyor. Onda iç organ sayımı el ayak parmak sayımı kist var mı yok mu beyin yapısı detaylı bilgi almak isterim. iyi bişey yok demesi beni kesmez yani
Aynen beyin içinden geçen sıvının ölçümünü bile yapıyor benım doktor bu nedenle cok güveniyorum doktoruma.oo sende şanslısın ... bir şey soracagım ben hastaneden ayrıldıktan sonra kendi sigortMı odemeye başladım tarım sigortası olarak.demiştin doğum parası almam için bir yerde çalışıyor görünmem lazım nasıl yapabilirim bilgin var mı
Aynen çok yüksek geldi banada okadara gerek var mı bilemedim devletlerde de ne kadar güvenilir oda düşündürücü zaten bunu kullanıp fiyatları bu kadar yükseltiyorlar.devletten nasıl randevu alınıyor acaba önce kadın doğumdan mı? Kadın doğum mu yönlendiriyor?
Aynen beyin içinden geçen sıvının ölçümünü bile yapıyor benım doktor bu nedenle cok güveniyorum doktoruma.oo sende şanslısın ... bir şey soracagım ben hastaneden ayrıldıktan sonra kendi sigortMı odemeye başladım tarım sigortası olarak.demiştin doğum parası almam için bir yerde çalışıyor görünmem lazım nasıl yapabilirim bilgin var mı
Selam . Kızlar dr a ilk gittiğimde bebiş 1 hafta öndeydi . Bi ay sonra gel dedi . Geçen 10 haftalık diye gittim 12 hafta çıktı 2 hafta önde çıktı ayrıntılı ultrasonu yaptır 2 hafta içinde defi . Dr a gitmeye korkuyorum. Boyle olanlar var mi artik hep 2 hafta mi önde gider yoksa bu durum korktuğum gibi bo hafta daha atar mi ,? Düşünceleriniz neler?
Siz sat göre 10. Haftadasınız ve doktorunuz 2 hafta içinde ikili yaptırım demiş zaten ikilinin normal değeri 11-14. Haftalar. Benim doktoeum 11+6da yaptı.
Şimdi bebişler çok minik olduğu için ölçümsel hatalar olabiliyormuş ondan önde çıkabilir. Yadavtamin desteği alan gebelerin bebekleri iri olabiliyor. Birde tabiki gebelikte şeker varsa iri bebek oluyor. Daha çok erken tabi
Benimde takılmam ondan aslında çalışıyorum. Bi aksilik olmazsa son 3 haftaya kadar calisirim ama acaba ikili test simdi ultrason a gore yapilacak yarin çalışır çalışamaz i neye gore diyecek
Aynen çok yüksek geldi banada okadara gerek var mı bilemedim devletlerde de ne kadar güvenilir oda düşündürücü zaten bunu kullanıp fiyatları bu kadar yükseltiyorlar.devletten nasıl randevu alınıyor acaba önce kadın doğumdan mı? Kadın doğum mu yönlendiriyor?
Devlet bence daha guvenilir. İlk bebegimde detaylı usg yi özelde yaptirdim bebege giden bir damarda daralma vardi hastane beni devletin perinotoloji uzmanina yonlendirdi. Perinotoloji uzmanina direk randevu alamiyorsunuz kadin dogumcu yonlendirirse bakiyorlar onda gerek gormedi. Takip yapildi bebegin gelisimi normal seyir ettigi icin sorun yasamadim cok şükür o yüzden ozellikle kadın dogum hastaneleri bu konuda uzmanlasmis durumda, belki denilen gibi cok usg görüntüsu vermez cok yorum yapmazlar