2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İşyeri muhasebecisi mi yapacak ben mi gidip yapacağım sigorta işlemlerini.çok soru sordum
hayır canım seni normal çalışan statüsünde göstermek için bildiğin tc kimlik numaranla muhasebeci girişini yapıcak 32. haftada doktor izin raporu vericek onların sistemine düşecek onaylicak paran pttye yatıcak bu kadar

Tamam anladım cnm tekrar teşekkürler

Ben hiç doktora gitmedim .yatamadim ben bu gece sabaha kadar burnumntikali nefes alamadım uyku tutmadı baş agrisindan ölüyorum.
Bir an önce geçer insallah benim migrenim tuttu bugun, o kuru öksürük ve burun tıkanması geçmek bilmiyor canım gece uyumadan önce ve sabah bir tatlı kasigi kadar sade bal dene belki sende iyi gelir

Bir an önce geçer insallah benim migrenim tuttu bugun, o kuru öksürük ve burun tıkanması geçmek bilmiyor canım gece uyumadan önce ve sabah bir tatlı kasigi kadar sade bal dene belki sende iyi gelir
Sağol.cok tessekurler sanada geçmiş olsun denerim onuda çok fenayım gerçekten baş ağrısı boğaz ağrısı burun tıkalı gece kafayı yedim uyuyamadim bebise bisey olmasında çekerim yine .

İleride ultrasona göre hareket edecegiz derken canım ?
örnek veriyorum mecburi sezeyan olmak zorundasın 33. haftada 37de çıkıyosun bebek irileşiyo tarih ona göre belirleniyo
yada normal doğum yapıcaksın bebeğin kilosu boyu önde diyo doktor normal olamaz sezeryana alıcaz diyebiliyo bebeğin iriliğine göre diyim
37. haftada bi tanıdığımız doğum yaptı 4650 bebek hep ilerde çıkıyodu ki mecburen sezeryana aldılar

Kızlar benım kızım ultrasonda hep 10 gun 1 hafta ondeydı. 2 3 doktora devam edıyordum hepsi sat ı baz aldı. Ama kızım 37.haftada dogdu. Duzenlı olarak her gıdısınızde farklı usg ve farklı doktorlar onde oldugunu soyluyorsa hazırlıgınızı ona gore yapın derim

Tamamdır anladım sagol

Kızlar bu arada ben asırı yorgunum. Sabah kalkıyorum sanki bir ton yuk tasımısım bıtkın yorgun hıssedıyorum kendımı.Annem geldi sagolsun hiç iş yapmıyorum sadece kızımla ılgılenıyorum.Bu hamileliğim ilkine gore daha zor gecıyor sımdılık. İnşallah ileride duzelır

Doktorum ikili test istemedi ultrasondan ense kalınlığına baktı sadece ense kalınlığı tamamsa gerek yok dedi bende istemedim zaten

Maşallah kuzuya yerinde duramıyor demek :):) doktorun sıkıntı görmüyorum dediyse içini ferah tut :):) neticesinde 2 li testte riskli çıkıp sağlıklı doğuran binlerce anne var :):)

Doktorum ikili test istemedi ultrasondan ense kalınlığına baktı sadece ense kalınlığı tamamsa gerek yok dedi bende istemedim zaten
Benım de son kontrole gıttıgın doktor soyle soyledı. Eger cocukta genetık bır bozukluk varsa aldırırım dıyorsanız yapalım yoksa kafa bulandırmayalım. Bız karı koca doktoruz eşim hamileyken ben genetık bır bozuklukta aldırma taraftarıydım eşim değildi dedi. Eşlerden biri bile istemese aldıramazsınız eşinizle bir aile kararı verin eger aldırırız derseniz 3 hafta aldırmayız derseniz 4 hafta sonra gelın kontrole dedı.Ben ense kalınlıgına ve burun kemiğine baktıracagım sadece o da ayrıntılı ultrasonda gerekli oluyor.Bakan doktor soruyor burun kemiği ve ense kalınlıgını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…