2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
biliyormusun anlattigin durumun aynisin yasadik biz. tek kisilik oda yapmak daha mantikli geliyor ama secemiyorumda. ilk zamanlar icin odama kraft in dondy besigi vardi oglumdan kalma onu kullanicam ama cok buyuk değil 1 ay anca idare eder bizi sonrasi icin napacagimi bilmiyorum hic

Bende Meramdayim :)
Ohh meramdaymışsın ne güzel canım havası çok güzel
Yok canım. AVM'lerde genellikle dükkanları var. Hamileyim, çatlaklar için deyince, özel karışım yapıyorlar hemen.
Sağol canım burda hiç rastlamadım da yok sanırım.
Bende Konya'da okudum.Eminim çok değişmiştir şimdi.2009 mezunuyum.2011 de gitmiştim en son.
Bende 2012 başında geldim canım. Değişiyor gün geçtikçe
Merhabalar, bende bugün yine yoğun bir kanama ile uyandim yine doktora gittim yine kanama odağı gözükmüyordu ama bebek için cinsiyeti erkek dedi hadi bakalım hayirlisi
Geçmiş olsun canım

suyu gelmek tabiri birdenbire ve çok gelmesi.
seninki öyle değildir sanırım
tabi takipçi ol, dr da danışırsın..

Iste arkadasim ya 6 aylik ya da 6,5 aylik dogurdu. 700 gramdi. Ama onlar amerikan hastahanesindende aylarca kuvezde tuttular. Gorunusunde birsey yok cocugun ama bana biraz daha tutuk geliyor ama bilemem yetistirilme tarzi falan mi. Ama sonucta o yasadi. Kader.. Ins bunlari dusunmeye hic gerek olmaz. Buarada o arkim son 1 ay surekli kanama yasamisti buarda.

Allah kimseye yaşatmasın o zorluğu gerçekten canım zamanında gelsin bebeklerimiz

Ben üye oldum ilk alisverisimi ordan yaptım canım sabah mesaj gelmiş indirimlere dair :) başka yerlere de bakıp gezip öyle almak istiyorum.
Ebebek kendi ürünleri kaliteliymiş fiyatıda uygun bebek yağı şampuanı deterjanı gibi güzel yorumlar var bende kararsız kaldım

Bende şüpheleniyorum çiş mi acaba diye.Birkac defa baya bi oldu korktum hatta.Sadece öksürürken ve kusarken oluyor benim su gibi akıntı

O muhtemelen çiş canım :))) benim korkup hastaneye gitmisligim var bu yüzden :)) bak dikkat et bundan sonrasına aslında altimiza kaciriyoruz

suyu gelmek tabiri birdenbire ve çok gelmesi.
seninki öyle değildir sanırım
tabi takipçi ol, dr da danışırsın..

30 yaşında altıma da kaçırmaya başladım demek ki. Valla siz soyleyince aklıma geldi, haklisiniz çiş olabilir

Kızlar bebeğim erkekmiş
Hadi hayrli olsun .
Ben de gitsem benimki de belli olur demek ki

Ya benimki resmen tekme gibi bir şey attı bugün iki üç defa. Ben mi yanlış anladım acaba sizdeki hareketler nasıl önceden de oynuyordu da balık gibi kayıp gidiyordu. Şimdiki daha sert oldu.
Beni sabah uykumdan uyandırıyor artik baya güçlendiler şükür
E EndoplazmikSeyyahikulum kızılcık marmelatını sulandırıp içmek çok iyi geliyormuş ama gebelikte nasıl olur emin olamadım o yüzden bol su şimdilik
Senin geçirdi mi? Benim 2 gün normal 1 gün kaşıntı oluyor resmen kurtulamadım gitti...
Boyunuz uzunda genelde iri bebek geliyor. Benim esim oldukça uzun bende uzun sayılırım. Şekerde yoktu 4 kg doğdu oğlum üstelik 10 gün erken geldi. Bence sıkıntı yapmayın.
Yöresel ürünler satan bi yerden alıyorum. Şekersiz marmelat. Her gün bi tatlı kaşığına sıcak su dökerek çay gibi içiyorum.
Bende deneyeyim çok teşekkürler
Ayy yerim ben onları minnoslar:)
Ben buara baya yürüyorum geçen 10000 adım atmışım gün boyu oyuzden çok yerelde kilo kontrolü böyle oluyor muhtemelen ama senin ikiz olduğu icin yürüyüş doğru olurmu bilmiyorum canım

Bende yengeç olmasını çok istiyorum bakalim erken gelmezse öyle Olacak ins

Canim benim besik bundan bunu kullanicam kizima abisinden kalma bir de tek kisilik oda bakiyorum :)

Eklentiler

• Screenshot_20190206-181055.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20190206-181101.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba arkadaşlar bende 2 yıllık çabam sonrası 17 haftalık gebeyim. Bugün bir oğlum olacağını öğrendim. Bir de 3 lü test yaptılar. Benim idrar sürekli sıkıştırıyor beni. Çorap giyerken bacağımı bükünce bile sıkışıyorum. Bir de aç duramıyorum baygınlık geçiriyorum. Sizde de oluyor mu bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…