biliyormusun anlattigin durumun aynisin yasadik biz. tek kisilik oda yapmak daha mantikli geliyor ama secemiyorumda. ilk zamanlar icin odama kraft in dondy besigi vardi oglumdan kalma onu kullanicam ama cok buyuk değil 1 ay anca idare eder bizi sonrasi icin napacagimi bilmiyorum hicBen bebek odasi degilde direk tek kisilik yatakli bir oda yapicam zaten besigi var beyaz ... bir de odaya sedir almak istiyorum arkadaslari geldiginde otursunlar hatta pijama partisi yaparlarsa sedir yatak oluyor harika sedir modelleri var ...
Oglumda kayinvalidemler hediye olarak cilek mobilya bi garage arabali uatak odasi takimini almislardi annem de besik aldi beyaz ahsap 1 yasina kadar besiginde yattti ( buyüktü baya ) ... sonra odasina gecti direk arabali yataga yatti korkuluklari da vardi simdi cok seviyor arkadaslari gelio eve anne ben de istiyorum diyor hepsi arabali yatak olunca ..
Bebekkken beyaz takimlardan biz cok hoslaniyoruz ama erkek cocuklar arabali yatak aşıgı :))
Ohh meramdaymışsın ne güzel canım havası çok güzelBende Meramdayim :)
Sağol canım burda hiç rastlamadım da yok sanırım.Yok canım. AVM'lerde genellikle dükkanları var. Hamileyim, çatlaklar için deyince, özel karışım yapıyorlar hemen.
Bende 2012 başında geldim canım. Değişiyor gün geçtikçeBende Konya'da okudum.Eminim çok değişmiştir şimdi.2009 mezunuyum.2011 de gitmiştim en son.
Geçmiş olsun canımMerhabalar, bende bugün yine yoğun bir kanama ile uyandim yine doktora gittim yine kanama odağı gözükmüyordu ama bebek için cinsiyeti erkek dedi hadi bakalım hayirlisi
Peki rahimdeb geldiğinde bir başlayınca devamı geliyor mu?
Mesela bende iki üç günde bir oluyor su gibi akinti. Genelde de kusarken...
Kokusuna dikkat edeyim bir dahaki sefere. Normal zamanlarda da akıntı problemi yaşayan biriyim zaten o yüzden çok önemsememiştim. Dikkat edicem. Teşekkürler
Bu forum bu yüzden var. Milleti bıktırmayalım kendi kendimize burda konuşalım diye
Benim kızım okula başladı ben sürekli ondan bahsediyorum hala. Hiç bikmiyorum hep onu anlatmak istiyorum bazen başka bir şey konuşmaz oluyorum hatta
Ooo sende bizdensin o zaman hayırlı olsun canimmmm :))Kızlar bebeğim erkekmiş
Iste arkadasim ya 6 aylik ya da 6,5 aylik dogurdu. 700 gramdi. Ama onlar amerikan hastahanesindende aylarca kuvezde tuttular. Gorunusunde birsey yok cocugun ama bana biraz daha tutuk geliyor ama bilemem yetistirilme tarzi falan mi. Ama sonucta o yasadi. Kader.. Ins bunlari dusunmeye hic gerek olmaz. Buarada o arkim son 1 ay surekli kanama yasamisti buarda.tabi ki bizim bi akraba 37. haftada mecburi sezeryan oldu ne kadar zamanında doğarsa o kadar iyi anne karnında 1 gün dışarda ki 100 güne bedelmiş
sadece erken doğum korkum var neden bilmiyorum kaç haftalıkken oldu onu merak etmiştim canım hani eskiler diyo ya 7. ayda doğurdum falan nasıl yaşamış o günün şartlarında şaşırıyorum bazen
Bana gec geldi canim bayaKızlar benim ayrıntılı ultrason için randevum 1 nisanda.Geç kalmış mı oluyorum24-25 haftalık falan oluyor
Allah kimseye yaşatmasın o zorluğu gerçekten canım zamanında gelsin bebeklerimizIste arkadasim ya 6 aylik ya da 6,5 aylik dogurdu. 700 gramdi. Ama onlar amerikan hastahanesindende aylarca kuvezde tuttular. Gorunusunde birsey yok cocugun ama bana biraz daha tutuk geliyor ama bilemem yetistirilme tarzi falan mi. Ama sonucta o yasadi. Kader.. Ins bunlari dusunmeye hic gerek olmaz. Buarada o arkim son 1 ay surekli kanama yasamisti buarda.
Ebebek kendi ürünleri kaliteliymiş fiyatıda uygun bebek yağı şampuanı deterjanı gibi güzel yorumlar var bende kararsız kaldımBen üye oldum ilk alisverisimi ordan yaptım canım sabah mesaj gelmiş indirimlere dair :) başka yerlere de bakıp gezip öyle almak istiyorum.
Bir prens daha gözünaydın canım inşallah sağlıkla gelsinKızlar bebeğim erkekmiş
Valla çamaşır değiştirmekten helak oluyorum o sıvı olsa bebek çoktan susuz kalmıştı galiba evet çiş:)))) bebeklerden önce biz mi başlasak beze napsak:)))Ha ha ha olabilir mi ki.Oglusumda hiç hatırlamıyorum böyle olduğunu.
Gözünaydın canım sağlıkla gelsinKızlar bebeğim erkekmiş
Ooo sende bizdensin o zaman hayırlı olsun canimmmm :))
Çok sağol canım benim :)Bir prens daha gözünaydın canım inşallah sağlıkla gelsin
Gözünaydın canım sağlıkla gelsin
Bir erkek daha ne güzel:)))Kızlar bebeğim erkekmiş
Bende şüpheleniyorum çiş mi acaba diye.Birkac defa baya bi oldu korktum hatta.Sadece öksürürken ve kusarken oluyor benim su gibi akıntı
O muhtemelen çiş canım :))) benim korkup hastaneye gitmisligim var bu yüzden :)) bak dikkat et bundan sonrasına aslında altimiza kaciriyoruz
suyu gelmek tabiri birdenbire ve çok gelmesi.
seninki öyle değildir sanırım
tabi takipçi ol, dr da danışırsın..
Hadi hayrli olsun .Kızlar bebeğim erkekmiş
Beni sabah uykumdan uyandırıyor artik baya güçlendiler şükürYa benimki resmen tekme gibi bir şey attı bugün iki üç defa. Ben mi yanlış anladım acabasizdeki hareketler nasıl önceden de oynuyordu da balık gibi kayıp gidiyordu. Şimdiki daha sert oldu.
Senin geçirdi mi? Benim 2 gün normal 1 gün kaşıntı oluyor resmen kurtulamadım gitti...E EndoplazmikSeyyahikulum kızılcık marmelatını sulandırıp içmek çok iyi geliyormuş ama gebelikte nasıl olur emin olamadım o yüzden bol su şimdilik
Boyunuz uzunda genelde iri bebek geliyor. Benim esim oldukça uzun bende uzun sayılırım. Şekerde yoktu 4 kg doğdu oğlum üstelik 10 gün erken geldi. Bence sıkıntı yapmayın.Yuzde 80 kiz diyodu doktor ama bugun erkek oldugunu ogrendim.Biraz uzulmek degil ama gozumden yas geldi biliyorum saglikli olmasi herseyden onemli belki kizanlar olur ama icim biraz burulmadi desem yalan olur.kendimi baya kaptirmisim cunku.kiz bebekli hayaller kurmustum.erken soylemeseydi keske.onun disinda benim baya onden gidiyomus karni biraz genis cikti.ya sende seker olabilir yada buyuk ihtimal iri bi bebek olacak 4 kg civari dogabilir dedi.Halbuki daha yarim kilo falan anca aldim.Hem hic kilo almayip hem bebegin iri olmasi cok rastlamadigim bisey dedi doktor ama iri bi bebek aileden dolayi dedi.Bu arada ben muayenehaneye gidiyorum doktorum perinatolog o yuzden ayriyetten bi ucret almiyor her seferinde farkli bi organini kontrol ediyor haftasi gore.bana boyle acikladi.bende durumlar boyle
Bende deneyeyim çok teşekkürlerYöresel ürünler satan bi yerden alıyorum. Şekersiz marmelat. Her gün bi tatlı kaşığına sıcak su dökerek çay gibi içiyorum.
Ayy yerim ben onları minnoslar:)Kızlar bugün doktora gittim, 2 kızımız kesinleşti
Ama 10 kilo aldığım için endişelendi baya. Direk diyetisyen bul dedi kendine, ki buldum. Yoksa 30 kiloya gidermişim, bir de erken doğum yapmak zorunda kalırsın dedi. Ben diete başladımm
Bende yengeç olmasını çok istiyorum bakalim erken gelmezse öyle Olacak insTeraziyle yengeç iyi anlaşır evet :) Terazi uysaldır. Annem yengeç bursu etliye sutlute karısmaz hiç kalp kırmaz he der geçer. Kardeşim terazi o da oyle hiç kimsenin bir şeyine karışmaz kendi işine bakar maşallah çok iyi huyludur.Kızım ona çeksin diye dua ederdim hep 3 hafta erken dogdu aynı burc oldular kısmet:) Ben aslanım asla haksızlığa gelemem bana ne diyemem lafı dolandırmam bu yuzden kırıcı oluyorum bılıyorum ama elimde değil tutamıyorum kendimi.Ama sonrasında aşırı üzülürüm ağlarım O yuzden cocugum aslan burcu olsun istemem.
Canim benim besik bundan bunu kullanicam kizima abisinden kalma bir de tek kisilik oda bakiyorum :)biliyormusun anlattigin durumun aynisin yasadik biz. tek kisilik oda yapmak daha mantikli geliyor ama secemiyorumda. ilk zamanlar icin odama kraft in dondy besigi vardi oglumdan kalma onu kullanicam ama cok buyuk değil 1 ay anca idare eder bizi sonrasi icin napacagimi bilmiyorum hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?