2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Birtek yuruyus yasak degil aslinda canim ama ben cabuk yoruluyorum artik ya penguen gbi hissediyorum kendimi gercekten. Kilo aldim ondan mi, yoksa ikizlerden mi bilmiyorum. Ayak tabanlarim bile cok agriyo ayakta biraz kalinca. Yoksa nasil yuruyustu vs dolasasim var. artik biraz girtlagimdan kesicem, yarin diyetisyene hareketsiz oldugumu da solicem

Normal cnm bende 17 haftalik hamileyim uzun süre ayakta kalamıyorum Allah bagislasin

Ben de açlığa hiç dayanamıyorum canım elim ayağım titriyor midem bulanıyor. Yanında acil durumda atıştırmak için kuruyemiş kurumeyve filan bulundurabilirsin. İdrar sıkışıklığım benim de vardı gece de dahil saat başı tuvalete gidiyordum. 2-3 haftadır normale döndü çok şükür. Eğer az idrar geliyorsa ama yine de sıkıştırıyorsa idrar yollarıyla ilgili olabilir doktora sormanda fayda var Bebişin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Aynen canım bazen unutup eskisi gibi yürüyüp merdiven çıkıyorum sonra nefes nefese kalıyorum kalbim çarpıyor. Ayakta fazla durunca ayak tabanlarım açıyor. Hamile hamile spor yapan koşuya katılan 3 kiloyla doğuma giden anneler var yaa

Kizlar merhaba. Ben de ikinci kizim olacagini ogrendim :) saglikla gelsin tum bebisler insallah

Gözün aydın sağlıkla gelsin

Hayirli olsun canım sağlıkla kucağına al, tuvalete ben de acayip sefer ediyorum halbuki çok da az oluyor. Ama yanma ağrı vs olmadıkça normal. Tiksinti bulantı olmayınca ben de açlıktan fena oluyorum :))

Kızlar kızlaaaaar bu ağda işini nasıl ediyorsunuz ? Ben sır ağda makinası aldım deneyeyim dedim yani gobusum çıktığı için biraz zorlandım bi lazer e gitmeyen ben kaldım herhalde çevremde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…