2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Oncelikle sakin ol Allah'ın izniyle kotu kirsey olmaz benimkinde agri yyoktu borden bire su gelmeye basladi bende ilk basta anlamadim sonradan kendimden su geldigini anlayinca acil hastaneye gittim

Basa gelince anliyorsun, ben de ikiz ebbek sahibi olmanin boyle zor oldugunu hic bilmiyordum, normal hamilelik *2 kafadan minimumda.

Kızlar kızlaaaaar bu ağda işini nasıl ediyorsunuz ? Ben sır ağda makinası aldım deneyeyim dedim yani gobusum çıktığı için biraz zorlandım bi lazer e gitmeyen ben kaldım herhalde çevremde.
Kardeşim sağolsun lazere gidiyordum ancak hamile kalınca bırakıyorsun Malesef
Canım kuaförde Bi ağda açtırabilirsin sana özel olur gittikçe ordan yaparlar

B bibliyofil_k Gözün aydın sağlıklı hayırlı bir evlat olsun

Benim de ilk haftalar hiç bulanmadı hiç çıkarmadım ama dün çok kötü oldum normal mi bilmiyorum
Normalde bitmesi gereken zamanda baslamis ikimizinki de insallah cok uzun surmez benim kucuk bi kizim var bakmak cok yorucu bir de bulanti olursa.. Allah hepimize kolaylik versin

Basa gelince anliyorsun, ben de ikiz ebbek sahibi olmanin boyle zor oldugunu hic bilmiyordum, normal hamilelik *2 kafadan minimumda.

Vallahi zormuş en başta bulantım filan olmayınca dedim şanslıyım kolaylıkla anlatıcam galiba ama öyle olmadı kilo kontrolü çok zor çok çabuk yoruluyorum her şeyi yiyemiyorum birinin beğendiğini diğer bebek beğenmiyor severek yediğim çok az şey kaldı Bir de endişesi 2 kat her yerde okuyorum ikiz gebelikte şöyle ikiz gebelikte böyle riskler endişeler hiç bitmiyor. Sorunsuz zamanında sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi başka bir şey istemiyorum

Normalde bitmesi gereken zamanda baslamis ikimizinki de insallah cok uzun surmez benim kucuk bi kizim var bakmak cok yorucu bir de bulanti olursa.. Allah hepimize kolaylik versin

Inşallah uzun sürmez canım bugün gayet iyiydim mesela herhalde arasıra gelip gidecek küçük çocukla daha zor allah kolaylık versin

Kesinlikle kelime kelime katılıyorum canım, hergün bir tarafım error veriyor resmen. Yorulduğum için eskisi gibi gezemiyorum, bu da psikolojimi bozmaya başladı. Erken doğum korkusu ayrı. Dün yediklerime dikkat edim dedşm, gece ve sabah midem bulandı direk. Zor iş valla

Bende gündüzleri iyi aksamları fenalardayım gündüz yoga yapıyorum hareket ediyorum çok sorun olmuyo ama akşam acısı çıkıyor

Kızlar kızlaaaaar bu ağda işini nasıl ediyorsunuz ? Ben sır ağda makinası aldım deneyeyim dedim yani gobusum çıktığı için biraz zorlandım bi lazer e gitmeyen ben kaldım herhalde çevremde.

ilerleyen haftalarda daha da zor olur
lazer gerçekten büyük rahatlık
doğum sonrası bi gündemine alırsın istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…