2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hayirli olsun canım sağlıkla kucağına al, tuvalete ben de acayip sefer ediyorum halbuki çok da az oluyor. Ama yanma ağrı vs olmadıkça normal. Tiksinti bulantı olmayınca ben de açlıktan fena oluyorum :))
Benim de ağrım ve yanma olmadı ama iltihap çıktı canım sen yine de bi tahlil yaptır istersen.

Her şeyden daha çok bebekler iyi mi endişesi yıpratıyor beni pek dile getirmiyorum ama içten içe sürekli böyle bir endişem var. Eğer ağrımız sancımız kanamamız yoksa bebekler iyi anlamına geliyor mu?

Kızlar kızlaaaaar bu ağda işini nasıl ediyorsunuz ? Ben sır ağda makinası aldım deneyeyim dedim yani gobusum çıktığı için biraz zorlandım bi lazer e gitmeyen ben kaldım herhalde çevremde.
Ben gebelikten önce gitmiştim lazere tek tük var beş dkmı almıyor almak. Gerçekten rahatlık ama ilerleyen haftalarda sanırım kuaföre başvururum
O endişe bende de var canım arada hareketlerini hissediyorum neyseki rahatlıyorum

Ben de küçük bir şeyler hissediyorum ama bebekler mi emin olamıyorum. Tam olarak hissetmeye başlasam içim rahat eder

Kızlar kızlaaaaar bu ağda işini nasıl ediyorsunuz ? Ben sır ağda makinası aldım deneyeyim dedim yani gobusum çıktığı için biraz zorlandım bi lazer e gitmeyen ben kaldım herhalde çevremde.

ben de sendenim.erteleye erteleye gidemedim hadi simdi hallediyorum da göbek çıkınca nasil olacak bilmiyorum

Ah canım bende de o var hep. Yani bacağımdan çıt sesi geliyor, belim kırılacak gbi oluyor, kilo alıyorum göbeğimi nasıl taşıcam stresi.. ama her gidişimde doktora, doktor herşey süper diyor. Yani doktor olan onlar, bana ilk gittğim perinatalog uykudan uyandırıcak bi ağrı şiddeti olmadığı sürece korkma demişti. max 3 haftda bir de kontrole gittim şuana kadar...

ben de sendenim.erteleye erteleye gidemedim hadi simdi hallediyorum da göbek çıkınca nasil olacak bilmiyorum
Mecbur kuaföre gideceğiz canım ondan da utanıyorum, mümkün olduğunca kendim halletmeye çalışacağım.

Kızlar isim konusu netleşti mi ben hala dusunuyorum ama sanırım son durak gene Mete olacak :)

Bende artık zorlaniyorum yapmaya ve çok acıyor eskiden bu kadar acımazdı.

Mecbur kuaföre gideceğiz canım ondan da utanıyorum, mümkün olduğunca kendim halletmeye çalışacağım.
Ben tüy dökücü krem diye düşündüm kuzum. En agirlastigim yapamadığım zamanlar onu kullanacağım. Oysa bende lazere gidenlerdenim ama bozulan hormonlar nedeniyle sanırım eskisi kadar olmasa da yine de tüylenme yaşıyorum.

Tüy dökücü krem hamilelikte kullanılmaması gerekiyor. Hatta normal zaman da bile cok zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…