2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tabi canım benim, kimyasal birçok karışım var o kremlerde, ve krem diyip geçmeyeceksin.sonucta hepsi kana karisiyor.hatta kullandigin normal vücut kremini bile özenle seç derim..

O hissettiğin ufak şeyler bebekler canım:) bir iki haftaya daha iyi hissedersin

Ama hep solda hissediyorum sağdaki çok nadiren kıpırdıyor size de öyle mi?

Ben de öyle 4 haftada bir gidiyorum yine de yetmiyor. Hamilelik boyunca 2 kere ultrasona girecek arkadaşlar vardı allah kolaylık versin onlara. Annelerimiz hiç ultrason görmeden doğurmuş nasıl sabreder insan aklım almıyor. Yarın kontrolüm var neyseki

Yaaa ciddi misin ??
Evet canım. Kılcal damarlarla emilip kana karısıyor.cok sert kimyasallar var cok zararlı. Normal krem deodorant bile kullanmamalı aslında. Ben hamileliğim boyunca sampuan dan baska bir şey kullanmamaya calısıyorum. Banyoda da kucuklukten beri hep beyaz sabun kullanırım. Dıger turlu temizlenmiş hissetmiyorum.

geçmiş olsun canım cinsel ilişki yada kabızlıktan kaynaklanabiliyomuş birde yara falan olabilir mi rahim ağzında vajinanda baktı mı doktorun ?

Cinsel ilişki zaten olmuyor hamileliklerim sorunlu olduğu için yasak, kabızlıkta yok, her türlü muayene yapıldı bişey cikmadi, rahim ağzına servikal uzunluğuna bişey cikmadi. Malesef böyle sebepsiz kanamalar oluyormuş.

Progesteron vermişti değilmi? Belki rahim ağzındandır bende progesteronun etkisiyle rahim ağzı değişmiş koyu sarı akıntı yapıyordı bekledikçe kahverengi oluyormuş.

Benim baya baya kanamaydı leke gibi değil hatta pihtilar düştü. Rahîm ağzında bi sıkıntı gözükmüyor bakalım nasıl ilerleyecek.

Tabi canım benim, kimyasal birçok karışım var o kremlerde, ve krem diyip geçmeyeceksin.sonucta hepsi kana karisiyor.hatta kullandigin normal vücut kremini bile özenle seç derim..
Aynen brn zararlı olduğunu bilmeden bi kullandim bikini bolgesi ful yara oldu bidahada kullanmadim en iyisi lazer ama onada suan zaten gidemeyiz o yüzden agda

Kizlar benimde yarin saat 3 te kontrolum ve cok merak ediyorum dikis nasil rahim agzi kisalmis mi kafamda deli sorular
Ins herkes hatirli guzel haberler getirdi bende onlarla beraber ins cinsiyette kesinlesir yazarim yarin Allah izin verirse
İnşallah hayırlı haberlerle gel canım iyidir Allahın izniyle inşallah Bi problem kalmamıştır

Kızlar olası bişey ihtimaline karşı vajinal muayene yapıyo mu doktorunuz benim teklif dahi etmedi rahim ağzına bakalım demedi biz mi demeliyiz yoksa şikayet yoksa bu şekilde devam mı kafalar allak bullak
Aynı benim de öyle. Rahim ağzı kapalı çok güzel diyor alttan hiç bakmıyor. Ve ben bu durumdan çok memnunum. Ama son haftalarda bakacakmis onu biliyorum .

Benim o, ben
Bu hafta ebe randevumuz vardı.. Kalp atışı için bebeği aradı bulamadı. İşaret parmağımı sol yanıma koydum, bebek burda orda değil dedim. Cihazı koydu ve duyduk kalbi şükür
Oğlumu doğurtan ebeydi, hatırladı bnm Doğumu, komikti bayaa
11 Mart 20. Hafta ultrasonumuz var, cinsiyeti de öğreniriz. Ebe ile Bi’ daha mayısta görüşcez mesela.. Temmuzda da bebiş gelir artık bitti gebelik

Kızlar olası bişey ihtimaline karşı vajinal muayene yapıyo mu doktorunuz benim teklif dahi etmedi rahim ağzına bakalım demedi biz mi demeliyiz yoksa şikayet yoksa bu şekilde devam mı kafalar allak bullak
Burda herzaman alttan bakıyorlar ölçüyorlar. Bence doktora bi sorun çünkü önemli bi konu benim eltimde kısalma olmuştu ve hiç hisetmemis baskı ağrı hiç bisey yokken muayene olurken farkedildi ve hastanede kaldı bi süre.
Inşallah sorunsuz geçer hepimizin hamileligi.

Kizlar bisey sorcam.E bebek indirimi deniyo heryerde subat indirimi diye.bu cok kacirilmaz bi indirim mi yoksa gene bulunur mu. Birde simdi ustune kollu citcitli body aldik bacaklari ciplak kalmiycak demi yaz mevsimi diye?Altina giydirceksek patikli olanlardan mi almali yoksa normal altlardan mi almaliyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…