2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim evim yazında aşırı sıcak olmuyor o yüzden ozellikle ilk ay uzun giyer galiba gerçekten en çok kafamixi karıştıran durum hem kısa hem uzun olur duruma göre terletipte isilik yaomayacak şekilde giydiririz işte

Bence ayaksız olanları dusunun derim her bebegin ölçüleri farklı oluyor bazılarınin bacak boyu uzun oluyor bu durumda uzun sure kullanamazsiniz altlari. Onun yerine patiksiz alıp ayağına ince yazlık corap giydirmek mantıklı

Kızlar olası bişey ihtimaline karşı vajinal muayene yapıyo mu doktorunuz benim teklif dahi etmedi rahim ağzına bakalım demedi biz mi demeliyiz yoksa şikayet yoksa bu şekilde devam mı kafalar allak bullak
Benimkide hiç demedi canım bende alttan baktırmaya korktuğım için uzunluk ölcüyolarmıs ya onu söleyemiyorum merak da ediyorum.gerçi ultrasonlada ölcülüyormuş ama belki de bakıp bize bişey denediler

Günaydın kızlar , benim doktorum da bir kez patlayacak kadar su icirip aşırı sıkışınca rahim ağzı, uzunluk vs karından baktı iyi dedi ama kaç cm idi bilmiyorum söylemedi. Hiç alttan bakmadı kanama olduğunda da

Yarın doktor kontrolün var soracak bir sürü soru var hepsini kağıda yazıcam artık. Odaya girince bütün sorular uçuyor:) şu rahim ölcüsünüde sorucam ama ultrasondam bak diycem:)) benimde çok yürüdüğümde bazense kalkarken yatarken gibi hareketlerde o vajinada ağrı hissediyorum çünkü.bide ateş basmalarını sorucam ben hiç kilo almadım bebeğin kilosunu sorucam varda var:))

Kesinlikle katiliyorum alt grubu papali olanlar bacağinı kasıyor bebegin ve 2 ay giyecekse 1 hafta giyemio kiyafeti ... ben sadece hosuama gittigi icin 1 -2 tane papali alt alayim diyorum digerleri normal olur yazlik corap alirim .

Kızlar olası bişey ihtimaline karşı vajinal muayene yapıyo mu doktorunuz benim teklif dahi etmedi rahim ağzına bakalım demedi biz mi demeliyiz yoksa şikayet yoksa bu şekilde devam mı kafalar allak bullak
Benim lekelenmelerim olduğu için acaba enfeksiyon mu diye alttan 1-2 kere baktı. Kanamam olduğundada alttan usg ilr baktı bakarkende merak etme çok itmiyorum dedi. Karından rahim ağzı ölçülüyor 20. Haftadan sonra sık sık ölçeçeğiz benimkini

İşte bende belirti vermeyip bi sıkıntı olabilir mi diye düşünüyorum canım en iyisi doktorla konuşmak sanırım
çok teşekkür ederim canım aminn inşallah

Benimkide hiç demedi canım bende alttan baktırmaya korktuğım için uzunluk ölcüyolarmıs ya onu söleyemiyorum merak da ediyorum.gerçi ultrasonlada ölcülüyormuş ama belki de bakıp bize bişey denediler
Benimm söylüyo rahim ağzı kapalı sıkıntı yok diye ancak ölçüm yapılmadı işte bende kararsız kaldım söylesem mi söylemesem mi diye

kanamam olduğunda alttan bakmadı rahim ağzına baktı kapalı sıkıntı yok dedi usg ile ama ölçümü sorucam canım Allah korusun varsa bişey çıksın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…