Aha bi prenses dahaGünaydın tatlı anne adayları .. bende aranıza katılabilir miyim ? 27 yaş 2. Bebeğim olacak inşallah cinsiyetine kız dedi doktor rabbim kucagımıza almayı nasip etsin
Benim sağdaki çok hareketli soldaki usg de bile fazla hareketli değil canımAma hep solda hissediyorum sağdaki çok nadiren kıpırdıyor size de öyle mi?
Ben de öyle 4 haftada bir gidiyorum yine de yetmiyor. Hamilelik boyunca 2 kere ultrasona girecek arkadaşlar vardı allah kolaylık versin onlara. Annelerimiz hiç ultrason görmeden doğurmuş nasıl sabreder insan aklım almıyor. Yarın kontrolüm var neyseki
Benim her muayenede batından ölçüyor ennıfak sorun görürsem vajinal bakarız dedi canım. Bebeklerin usg siyle beraber onu da veriyor banaKızlar olası bişey ihtimaline karşı vajinal muayene yapıyo mu doktorunuz benim teklif dahi etmedi rahim ağzına bakalım demedi biz mi demeliyiz yoksa şikayet yoksa bu şekilde devam mı kafalar allak bullak
Hoşgeldin canım ne kadar çok ortak yönümüz varGünaydın tatlı anne adayları .. bende aranıza katılabilir miyim ? 27 yaş 2. Bebeğim olacak inşallah cinsiyetine kız dedi doktor rabbim kucagımıza almayı nasip etsin
Benim o, ben
Bu hafta ebe randevumuz vardı.. Kalp atışı için bebeği aradı bulamadı. İşaret parmağımı sol yanıma koydum, bebek burda orda değil dedim. Cihazı koydu ve duyduk kalbi şükür
Oğlumu doğurtan ebeydi, hatırladı bnm Doğumu, komikti bayaa
11 Mart 20. Hafta ultrasonumuz var, cinsiyeti de öğreniriz. Ebe ile Bi’ daha mayısta görüşcez mesela.. Temmuzda da bebiş gelir artık bitti gebelik
Kizlar bisey sorcam.E bebek indirimi deniyo heryerde subat indirimi diye.bu cok kacirilmaz bi indirim mi yoksa gene bulunur mu. Birde simdi ustune kollu citcitli body aldik bacaklari ciplak kalmiycak demi yaz mevsimi diye?Altina giydirceksek patikli olanlardan mi almali yoksa normal altlardan mi almaliyiz?
Ben bi sorayım en iyisi hem detaylıda ki perinatolog la da görüşebilirim hocam gerek vr mı diyeBenim sağdaki çok hareketli soldaki usg de bile fazla hareketli değil canım
Benim her muayenede batından ölçüyor ennıfak sorun görürsem vajinal bakarız dedi canım. Bebeklerin usg siyle beraber onu da veriyor bana
Aklında soru işareti kalmasın sor canım bencedeBen bi sorayım en iyisi hem detaylıda ki perinatolog la da görüşebilirim hocam gerek vr mı diye
Ay ne zor zamanlarmış her gün Bi yeni soru işaretiAklında soru işareti kalmasın sor canım bencede
Canım benim doktor kontrolüne daha çok var ve çok merak ediyorum o vajinal ağrıyı senin çıkmanı bekliycem inşallah herşey yolundadır:)Yarın doktor kontrolün var soracak bir sürü soru var hepsini kağıda yazıcam artık. Odaya girince bütün sorular uçuyor:) şu rahim ölcüsünüde sorucam ama ultrasondam bak diycem:)) benimde çok yürüdüğümde bazense kalkarken yatarken gibi hareketlerde o vajinada ağrı hissediyorum çünkü.bide ateş basmalarını sorucam ben hiç kilo almadım bebeğin kilosunu sorucam varda var:))
canım bildiğim kadarıyla uts den bir sorun olduğu belli oluyormuş ozaman bakıyorlarmış benim dr da hiç bakmadıKızlar olası bişey ihtimaline karşı vajinal muayene yapıyo mu doktorunuz benim teklif dahi etmedi rahim ağzına bakalım demedi biz mi demeliyiz yoksa şikayet yoksa bu şekilde devam mı kafalar allak bullak
Arkadaşlar merhaba sizlere bazen sessiz sedasız bakiuodum bugün yazma fırsatı buldum 16 haftalığız bizde bugün kontrolüm vardı Dr cinsiyeti söyledi bir oğlum var sanırım bu bebisimde erkekmiş:) ben erkek görüyorum dedi 3 hafta sonra gel daha net belli olur dedi. Aranız da cinsiyeti sonradan farklı görülen var mi bunu neden soruyorum eşim baya bi kız diye ümitlenmişti:) ben şaşırmadım Rabbim hepimize saglikla kucağımıza almayı nasip etsin de önemli olan bu. Bu arada bebek icin biraz haftasına göre küçük gördüm dedi reflü tarihin net mi diye sordu net değildi ama yine de endişelendim pek ekmek yememeye çalışıyordum ama muz falan mi yesem insallah düzelir
ben Ömer Kerem koymayı düşünüyorum canım Allah nasip ederse :)Merhabalar.Kontrolden çıktım.Herşey yolunda çok şükür.Gelisimi onde seyrediyormuş.Geçen kontrolde kıza benzettim demişti.Bu sefer ne dedi bilin bakalım.Ikinci oğlum geliyormuş.Sağlıkla hayırla gelsin kuzum.Kiz olursa Zeynep olacaktı.Simdi erkek ismi bulmamız lazım.Yardim edin hanımlar
ben Ömer Kerem koymayı düşünüyorum canım Allah nasip ederse :)
Oh çok şükür. Boyu posu nasılmış, bizim seninle aramızda 1 gün var :):)Sağol saryacım :)) cok şükür sağlıklıymış
Heyecan dorukta :):)B bibliyofil_k hayırla gelsin canım bebisin :) bakalım ben de 11 inde ögrenebilecek miyim ikisini de :)
İnşallah güzel haberlerle gelirsin :):):)Kizlar benimde yarin saat 3 te kontrolum ve cok merak ediyorum dikis nasil rahim agzi kisalmis mi kafamda deli sorular
Ins herkes hatirli guzel haberler getirdi bende onlarla beraber ins cinsiyette kesinlesir yazarim yarin Allah izin verirse
Oh çok şükür. Boyu posu nasılmış, bizim seninle aramızda 1 gün var :):)
o da jilet etkisi yapıyor kuzu ama çaresiz kalırsam mecbur kullanacağım bir de kimyasal ya zararlı demiş bir arkadaş, bakalım napacağızz.. demek gittiğin halde yeniden oldu ha yinede hiç lazerlenmemiş gibi değildir diye düşünüyorum.Ben tüy dökücü krem diye düşündüm kuzum. En agirlastigim yapamadığım zamanlar onu kullanacağım. Oysa bende lazere gidenlerdenim ama bozulan hormonlar nedeniyle sanırım eskisi kadar olmasa da yine de tüylenme yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?