2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar yarin da benim detayli ultrasonum var saat 1 de ,turkiyenin saatiyle aksam 8-9 gibi. bide cinsiyetini yazdiricaz bir kağıda inşallah gösterir :) göstermeme gibi bir ihtimal olabilir mi?
Umarım gösterir, güzel haberlerle gel inşallah :)

Bence bulursun yine indirim, trendyolda filan oluyor sürekli. Ben patikli alırım, ilk aylar vücut ısısı düşük oluyor kuzuların. Bir de gaz yapmasın diye ayakları sıcak tutmakta fayda var :) sıcaklık 35 derecenin üstünde bir yer değilse bence ayaklar yine de sıcak tutulmalı. :)

işte biz anneler böyleyiz :):) Sonucun iyi gelmesine sevindim :) Eşin doğru bir yasak getirmiş

Hoşgeldin. Benim kızımda 25. haftaya kadar erkek demişlerdi, herşeyini mavi aldık :) Ve 25. haftada kız olduğu ortaya çıktı. Doktorum pembe pembe hayaller demişti, biz şok

kızlar günaydın vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben ocean mummy kullanıyorum canım, hem mineraller hem vitaminler hem de omega 3 var içinde.

Ay hadi bakalım hayırlısı :) ilk oğlunun ismi neydi, yanına yakıştıralım :)

Saye- S Saryamarya Normal demek ki endişelenmeme gerek yok. Benim sağdaki yüzüstü yatıyordu geçen kontrolde. Rahatına düşkün biraz pek de kıpırdayamıyor demek ki yüzüstü lavitabellamk Seninkiler nasıl canım?

Gözün aydın sağlıkla gelsin kuzucuk Benim biri erkek olsaydı ismini Kaya koymak istiyordum. Çocukluğumdan beri çok severim evcilikte hayali bebeklerimin ismi hep Kaya'ydı

14.5 cmymiş canım :)) kilosu da 127 grammış onu nasıl anlıyorlarsa artık :) sen ne zaman gideceksin minnoşları görmeye :)
oyyyy maşallah kuzuya. 15 cm olmuş :):) Bizimkiler de öyle oldu demek ki :):) Ay ne güzel :):) Benim 21',nde randevu. Baş, karın çevresi ve femur uzunluğunu ölçüp bir formüle göre hesaplıyor otomatik olarak ultrason aleti, o da tutuyor canım :) 125 gram bir bademin var :):) maşallahhh

Amin canim insallah hayırlı olsun sağlıklı olduklarda

Hoşgeldin. Benim kızımda 25. haftaya kadar erkek demişlerdi, herşeyini mavi aldık :) Ve 25. haftada kız olduğu ortaya çıktı. Doktorum pembe pembe hayaller demişti, biz şok
Teşekkürler Saryamarya Hayırlısı bakalım ben omega 3 sordum de onu içtin diye çocuğun cok zeki olmayacak bil dedi icersen ek gıda olur dedi bende fırsat bulursam alacağım

İlk çocuğumda da ocean plus kullanmıştım. Tamam zeka genetik biliyorum deseydin :):)

Kızlar bence en temizi kuaförden açılmamış ağda satın alıp kuaföre gitmek yada evde eldivenle ayna karşısında temizlik ki ben buna dayanamıyorum benim gibi canı çok yananlar olabilir o zaman kadınlar için üretilen traş bıçakları venüs gibi onlar kullanılabilir ama tüy dökücü gibi kimyasallara girmeyin derim

Kızlar olası bişey ihtimaline karşı vajinal muayene yapıyo mu doktorunuz benim teklif dahi etmedi rahim ağzına bakalım demedi biz mi demeliyiz yoksa şikayet yoksa bu şekilde devam mı kafalar allak bullak
Ya ben de bunu merak ediyorum, sormayı unutuyorum ben ama onllar normal ultrasonda bakıyorlar mı acaba?
Kizlar yarin da benim detayli ultrasonum var saat 1 de ,turkiyenin saatiyle aksam 8-9 gibi. bide cinsiyetini yazdiricaz bir kağıda inşallah gösterir :) göstermeme gibi bir ihtimal olabilir mi?
Canım bence gösterir, benim alttaki yer sıkışıklığından gösteremiyordu ama bu hafta gösterdi, iyi bir haftadasın göstermesi lazım..

Rahim ağzına bakıyo kapalı falan diyo da uzunluğu kısalığı yeterli yetersiz bişey demedi canım valla benim kafama taktığım tek konu bu şuan

evet canım seninkiler de oyle olmustur. 21ine daha da büyürler :) bu arada vitamin olarak ben de ocean mummy sipariş ettim bir de ocean sprey d3 aldım. onlara başlayacağım :)

Kızlar bir şey soracağım ilişki korunmalı mı olmalı korunmasız mı ? doktoruma soramadım utandığımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…