haklısın canım kimyasal yani sonuçta illaki zararı vardır..Tüy dökücü krem hamilelikte kullanılmaması gerekiyor. Hatta normal zaman da bile cok zararlı
Öyle mi belli oluyo yani ölçüm yapmadan ben onu bu kontrolde netleştirelim en iyisicanım bildiğim kadarıyla uts den bir sorun olduğu belli oluyormuş ozaman bakıyorlarmış benim dr da hiç bakmadı
Teşekkür ederim canım InşallahHoşgeldin canım inşallah hepimiz sağlıkla geçirelim bu süreci
Hoş geldin canım bende 27 3. BebegimGünaydın tatlı anne adayları .. bende aranıza katılabilir miyim ? 27 yaş 2. Bebeğim olacak inşallah cinsiyetine kız dedi doktor rabbim kucagımıza almayı nasip etsin
Umarım gösterir, güzel haberlerle gel inşallah :)Kizlar yarin da benim detayli ultrasonum var saat 1 de ,turkiyenin saatiyle aksam 8-9 gibi. bide cinsiyetini yazdiricaz bir kağıda inşallah gösterir :) göstermeme gibi bir ihtimal olabilir mi?
Bence bulursun yine indirim, trendyolda filan oluyor sürekli. Ben patikli alırım, ilk aylar vücut ısısı düşük oluyor kuzuların. Bir de gaz yapmasın diye ayakları sıcak tutmakta fayda var :) sıcaklık 35 derecenin üstünde bir yer değilse bence ayaklar yine de sıcak tutulmalı. :)Kizlar bisey sorcam.E bebek indirimi deniyo heryerde subat indirimi diye.bu cok kacirilmaz bi indirim mi yoksa gene bulunur mu. Birde simdi ustune kollu citcitli body aldik bacaklari ciplak kalmiycak demi yaz mevsimi diye?Altina giydirceksek patikli olanlardan mi almali yoksa normal altlardan mi almaliyiz?
Sabah sabah ömrümden ömür gitti resmen. 2 hafta önce Nifty yaptırmıştım sabah msj geldi sonucunuz çıktı diye tabi hemen girdim sonucu doktoruma msj attım, okuduğunu gördüm ama cvp yazmadı, biraz zaman geçti aradım açmadı sonra ben yaklaşık 10 kere okudum hep %99, %95 falan yazıyo ama baya karışık bir rapor deliye döndüm bidaha aradım yine açmadı eşimi arayıp test sonucunda problem var doktor seni aradı mı dedim o da yıkıldı dünya başımıza yıkıldı resmen 15-20 dk sonra doktorum aradı ve sonuç güzel problem yok dedinereyi okumam gerektiğini söyledi. telefonu kapatınca yarım saat ağladım sanırım...Tabi eşim bundan sonraki test sonuçlarına bakmamı yasakladı
Hoşgeldin. Benim kızımda 25. haftaya kadar erkek demişlerdi, herşeyini mavi aldık :) Ve 25. haftada kız olduğu ortaya çıktı. Doktorum pembe pembe hayaller demişti, biz şokArkadaşlar merhaba sizlere bazen sessiz sedasız bakiuodum bugün yazma fırsatı buldum 16 haftalığız bizde bugün kontrolüm vardı Dr cinsiyeti söyledi bir oğlum var sanırım bu bebisimde erkekmiş:) ben erkek görüyorum dedi 3 hafta sonra gel daha net belli olur dedi. Aranız da cinsiyeti sonradan farklı görülen var mi bunu neden soruyorum eşim baya bi kız diye ümitlenmişti:) ben şaşırmadım Rabbim hepimize saglikla kucağımıza almayı nasip etsin de önemli olan bu. Bu arada bebek icin biraz haftasına göre küçük gördüm dedi reflü tarihin net mi diye sordu net değildi ama yine de endişelendim pek ekmek yememeye çalışıyordum ama muz falan mi yesem insallah düzelir
Ben ocean mummy kullanıyorum canım, hem mineraller hem vitaminler hem de omega 3 var içinde.kızlar günaydın vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
Ay hadi bakalım hayırlısı :) ilk oğlunun ismi neydi, yanına yakıştıralım :)Merhabalar.Kontrolden çıktım.Herşey yolunda çok şükür.Gelisimi onde seyrediyormuş.Geçen kontrolde kıza benzettim demişti.Bu sefer ne dedi bilin bakalım.Ikinci oğlum geliyormuş.Sağlıkla hayırla gelsin kuzum.Kiz olursa Zeynep olacaktı.Simdi erkek ismi bulmamız lazım.Yardim edin hanımlar
kızlar günaydın vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
Merhabalar.Kontrolden çıktım.Herşey yolunda çok şükür.Gelisimi onde seyrediyormuş.Geçen kontrolde kıza benzettim demişti.Bu sefer ne dedi bilin bakalım.Ikinci oğlum geliyormuş.Sağlıkla hayırla gelsin kuzum.Kiz olursa Zeynep olacaktı.Simdi erkek ismi bulmamız lazım.Yardim edin hanımlar
oyyyy maşallah kuzuya. 15 cm olmuş :):) Bizimkiler de öyle oldu demek ki :):) Ay ne güzel :):) Benim 21',nde randevu. Baş, karın çevresi ve femur uzunluğunu ölçüp bir formüle göre hesaplıyor otomatik olarak ultrason aleti, o da tutuyor canım :) 125 gram bir bademin var :):) maşallahhh14.5 cmymiş canım :)) kilosu da 127 grammış onu nasıl anlıyorlarsa artık :) sen ne zaman gideceksin minnoşları görmeye :)
Amin canim insallah hayırlı olsun sağlıklı olduklardaGeçen hafta kıza benzetmişti.Esimle oglumda kiz diye umitleniyordu.Benim icime de hep oglan gibi geliyordu.Hareketlerini erken hissedince iyice suphelenmistim.Biraz önce erkek dedi doktor.Saglikla gelsin kuzularimiz.Beslenmene dikkat edersen gelişimi düzelir inşallah.
İlk çocuğumda da ocean plus kullanmıştım. Tamam zeka genetik biliyorum deseydin :):)Hoşgeldin. Benim kızımda 25. haftaya kadar erkek demişlerdi, herşeyini mavi aldık :) Ve 25. haftada kız olduğu ortaya çıktı. Doktorum pembe pembe hayaller demişti, biz şok
Teşekkürler Saryamarya Hayırlısı bakalım ben omega 3 sordum de onu içtin diye çocuğun cok zeki olmayacak bil dedi icersen ek gıda olur dedi bende fırsat bulursam alacağım
Ya ben de bunu merak ediyorum, sormayı unutuyorum ben ama onllar normal ultrasonda bakıyorlar mı acaba?Kızlar olası bişey ihtimaline karşı vajinal muayene yapıyo mu doktorunuz benim teklif dahi etmedi rahim ağzına bakalım demedi biz mi demeliyiz yoksa şikayet yoksa bu şekilde devam mı kafalar allak bullak
Canım bence gösterir, benim alttaki yer sıkışıklığından gösteremiyordu ama bu hafta gösterdi, iyi bir haftadasın göstermesi lazım..Kizlar yarin da benim detayli ultrasonum var saat 1 de ,turkiyenin saatiyle aksam 8-9 gibi. bide cinsiyetini yazdiricaz bir kağıda inşallah gösterir :) göstermeme gibi bir ihtimal olabilir mi?
Rahim ağzına bakıyo kapalı falan diyo da uzunluğu kısalığı yeterli yetersiz bişey demedi canım valla benim kafama taktığım tek konu bu şuanYa ben de bunu merak ediyorum, sormayı unutuyorum ben ama onllar normal ultrasonda bakıyorlar mı acaba?
Canım bence gösterir, benim alttaki yer sıkışıklığından gösteremiyordu ama bu hafta gösterdi, iyi bir haftadasın göstermesi lazım..
Evet evet aynisini söyledim evet biliyorum zeka genetik ama balık fazla yiyemiyorum diye sordum dedim:) ya biz üzerimize düşeni yapalim da ben cok vicdan yaparım böyle seyleriİlk çocuğumda da ocean plus kullanmıştım. Tamam zeka genetik biliyorum deseydin :):)
evet canım seninkiler de oyle olmustur. 21ine daha da büyürler :) bu arada vitamin olarak ben de ocean mummy sipariş ettim bir de ocean sprey d3 aldım. onlara başlayacağım :)oyyyy maşallah kuzuya. 15 cm olmuş :):) Bizimkiler de öyle oldu demek ki :):) Ay ne güzel :):) Benim 21',nde randevu. Baş, karın çevresi ve femur uzunluğunu ölçüp bir formüle göre hesaplıyor otomatik olarak ultrason aleti, o da tutuyor canım :) 125 gram bir bademin var :):) maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?