Şahsen ben izin vermiyorum dışarı çıkıyo nolur nolmaz enfeksiyon olabilir diye yani korumalı hatta kondom taraftarıyım ama bende Alerji yaptığı için kullanamıyorum
Merhabalar.Kontrolden çıktım.Herşey yolunda çok şükür.Gelisimi onde seyrediyormuş.Geçen kontrolde kıza benzettim demişti.Bu sefer ne dedi bilin bakalım.Ikinci oğlum geliyormuş.Sağlıkla hayırla gelsin kuzum.Kiz olursa Zeynep olacaktı.Simdi erkek ismi bulmamız lazım.Yardim edin hanımlar
Şahsen ben izin vermiyorum dışarı çıkıyo nolur nolmaz enfeksiyon olabilir diye yani korumalı hatta kondom taraftarıyım ama bende Alerji yaptığı için kullanamıyorum
İşte iç yüzünü bilemicem ama vajinal florayı bozar belki enfeksiyona mantara açık olur diye tedbirliyim şahsen doğru yanlış bilemem ama ben kaç kere denediysem boşalma sonrası kaşınma oluyo bende bilmiyorum bilimselliği nedir böyle mutluyum açıkçası
Degismez bence ama degisenleri de duyunca acaba diyorum :) ben da haftaya cumartesi gidicem .. bana da 14 haftalikken kiz dedi 3 doktor biri erkek dese yine suphelenecektim ..
Hoşgeldin. Benim kızımda 25. haftaya kadar erkek demişlerdi, herşeyini mavi aldık :) Ve 25. haftada kız olduğu ortaya çıktı. Doktorum pembe pembe hayaller demişti, biz şok
Teşekkürler Saryamarya Hayırlısı bakalım ben omega 3 sordum de onu içtin diye çocuğun cok zeki olmayacak bil dedi icersen ek gıda olur dedi bende fırsat bulursam alacağım
İlk çocuğumda oldu bu :) İkizler daha göstermedi cinsiyetlerini inşallah 21'inde :) Valla kesinleşmeden almayın derim :) Benim kızım mavi karyolada yattı 2 yaşına kadar :)
AAA kaç haftalıksın ki :) Ne saçma herkese söylediler.
İlk çocuğumda oldu bu :) İkizler daha göstermedi cinsiyetlerini inşallah 21'inde :) Valla kesinleşmeden almayın derim :) Benim kızım mavi karyolada yattı 2 yaşına kadar :)
Kızlar sağlık ocağına kan testi vermiştim sodyum düşük d vitami 11 lerde birde kansızlık çıkmış hergünde kan hapı içiyoruz kan hapının bir faydası olmamış mı anlamadım? Ki yemek yemeden 1 veya 1.5 saat önceden içiyorum.
Degismez bence ama degisenleri de duyunca acaba diyorum :) ben da haftaya cumartesi gidicem .. bana da 14 haftalikken kiz dedi 3 doktor biri erkek dese yine suphelenecektim ..
Kızlar sağlık ocağına kan testi vermiştim sodyum düşük d vitami 11 lerde birde kansızlık çıkmış hergünde kan hapı içiyoruz kan hapının bir faydası olmamış mı anlamadım? Ki yemek yemeden 1 veya 1.5 saat önceden içiyorum.
Benim ki erkek görüyorum ama kordonda var 3 hafta sonra gel net söyleriz insallah dedi bende bilemedim ama kendimi hazırladım 2 erkek annesi olacağıma:) size net söylediyse erkektir benim ki açık kapı bıraktı