2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bir şey soracağım ilişki korunmalı mı olmalı korunmasız mı ? doktoruma soramadım utandığımdan
Şahsen ben izin vermiyorum dışarı çıkıyo nolur nolmaz enfeksiyon olabilir diye yani korumalı hatta kondom taraftarıyım ama bende Alerji yaptığı için kullanamıyorum

Gecen kontrol kac haftalikti acaba bana da kiz dedi 3 doktor soranlara da kiz dedim acaba degisir mi ki :)

Şahsen ben izin vermiyorum dışarı çıkıyo nolur nolmaz enfeksiyon olabilir diye yani korumalı hatta kondom taraftarıyım ama bende Alerji yaptığı için kullanamıyorum
hmm anladım cnm bende araştırma yaptım da erkeğin sperminden bebek besleniyor muş diye bi kaç yazı okudum ama tamda emin olmadım.

hmm anladım cnm bende araştırma yaptım da erkeğin sperminden bebek besleniyor muş diye bi kaç yazı okudum ama tamda emin olmadım.
İşte iç yüzünü bilemicem ama vajinal florayı bozar belki enfeksiyona mantara açık olur diye tedbirliyim şahsen doğru yanlış bilemem ama ben kaç kere denediysem boşalma sonrası kaşınma oluyo bende bilmiyorum bilimselliği nedir böyle mutluyum açıkçası

ayyy ben şok, e sen detaylı ultrasona girmemişmiydin zaten kuzu, bana da erkek dediler ve birşeyler aldım bende

Günaydın kızlar doktordan geldim 3 lu tarama istedi bide cinsiyeti yine ogrenemedim devlet yazi yolladi cinsiyet soyleyemem diyor
AAA kaç haftalıksın ki :) Ne saçma herkese söylediler.

ayyy ben şok, e sen detaylı ultrasona girmemişmiydin zaten kuzu, bana da erkek dediler ve birşeyler aldım bende
İlk çocuğumda oldu bu :) İkizler daha göstermedi cinsiyetlerini inşallah 21'inde :) Valla kesinleşmeden almayın derim :) Benim kızım mavi karyolada yattı 2 yaşına kadar :)

Kızlar sağlık ocağına kan testi vermiştim sodyum düşük d vitami 11 lerde birde kansızlık çıkmış hergünde kan hapı içiyoruz kan hapının bir faydası olmamış mı anlamadım? Ki yemek yemeden 1 veya 1.5 saat önceden içiyorum.

Degismez bence ama degisenleri de duyunca acaba diyorum :) ben da haftaya cumartesi gidicem .. bana da 14 haftalikken kiz dedi 3 doktor biri erkek dese yine suphelenecektim ..
Bencede değişmez canım erkek organı belli yani bende net gördüm Bomboştu valla çok alıştım inşallah değişmez

D vitamini icin kan hapi degil baska bibilac veriyorlar oyle biliyorum

Benim ki erkek görüyorum ama kordonda var 3 hafta sonra gel net söyleriz insallah dedi bende bilemedim ama kendimi hazırladım 2 erkek annesi olacağıma:) size net söylediyse erkektir benim ki açık kapı bıraktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…