2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim ki erkek görüyorum ama kordonda var 3 hafta sonra gel net söyleriz insallah dedi bende bilemedim ama kendimi hazırladım 2 erkek annesi olacağıma:) size net söylediyse erkektir benim ki açık kapı bıraktı
benim için yüksek ihtimal kız dedi. ikinci gebeliğim ikinci prensesim

tamam cnm çok saol

canım bebiş sendeki kan ve vitaminler ile besleniyor. keçi boynuzu özüyle destekle derim

Günaydın kızlar doktordan geldim 3 lu tarama istedi bide cinsiyeti yine ogrenemedim devlet yazi yolladi cinsiyet soyleyemem diyor
Çok saçma. 3 lü taramayı bendende istedilerde 16. haftadan sonra cinsiyet söylenebiliyor devlette. şaşirdım kaldim

Sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun cinsiyeti önemli değil ama şimdi alıştım o fikre değişirse bende şok olurum yani
Evet ilk demi senin ben iki erkekten sonra kız deyince havalara uçtum önce tabiki sağlıklı doğdun bebislerimiz

Evet hem de Prof. yapmıştı ayrıntılı usg yi 19. haftada :):) Sonra 25. haftada başka bir Prof. kız dedi. Ama benim gibi olanlar nadirdir diye düşünüyorum :)
Bi de ayrıntılıda mi demişlerdi hayret gerçekten bakalım bende merak etmiyordum ama artık bu 3 haftayı iple cekicem kesin belli olsun istiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…