2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
merak ettiğim bir konu var kızlar. 0-3 ay arası bebeklere ne giydireceğiz yaza denk geliyor. uzun kollu çıtçıtlı body mi içindne ne giyecek ? acemiliğime verip ayrıntılı açıklarsanız sevinirim :)
Araştırmalarım ve kendimden 18 yaş küçük yaz bebeği olan Bi kardeşim var ufaktan tecrübeliyim
Bizim yaptığımız uzun kollu ince bodyler zıbınlar giydirip patikli yine ince alt giydiriyoduk
Akşamları serin olur banyo yaptığında vs ince penye yeleklerden
Ama eldiven çorap ve şapka mecburen yazda olsa giydiriliyor canım
Yatarkende müslin yada ince battaniye
Yani yakmayan şeyleri almak lazım canım

merak ettiğim bir konu var kızlar. 0-3 ay arası bebeklere ne giydireceğiz yaza denk geliyor. uzun kollu çıtçıtlı body mi içindne ne giyecek ? acemiliğime verip ayrıntılı açıklarsanız sevinirim :)
Ben Allah nasip ederse citcitli atlet tarzi zibinlar var bolca ondan almayi planliyorum yaz olacagi icin ustune kiyafet ini giydiririm bide tulum düşünüyorum bolca biri aldigi zaman bolca sirti aciliyor bebeğin o bunu onler diye düşünüyorum gerci bebenim 4 gebelik kaybim oldu Allah nasip ederse bu bebegim dogarsa insaallah boyle yapmayi ddusunuydüş

Valla bende merak ediyorum benim 3. Ama diğerleri kışa geldiği için kalın giydiriyodum ama yinede 40 i çıkıncaya kadar ince giydirmem

Ben de oyle dusunuyorum artik boyayaylim ama hangi marka boyayla
Watsons, gratis'de filan var, ordaki müşteri temsilcileriyle de görüş istersen ona göre karar verirsin :)

Compengciğim, göbeği düşene kadar ben bağlamalı iç zıbın giydirdim kızma, Mayıs doğumlu kızım ve ilk 3 ay kısa kollu giydirmedim, zaten gaz problemi oluyor ilk 3 ay ve vücut ısıları düşük oluyor. İkizlerde de herhalde Ağustos sonu gibi giydiririm kısa kollu, o da çıtçıtlı atlet üzerine kısa kollu olabilir ya da direkt zıbın giydirilebilir. Biraz da çocuğa bağlı sanki bu, nasıl bir bebek olacak, çok salyalı mı, gazlı mı, emen mi vs. hiç tedirgin olma yavrun seni yönlendirecek zaten :)

anladım canım içine de çıtçıtlı atlet giydiririz o zaman. bugun fikir olsun diye lcw'ye baktım da çok güzel şeyler vardı.

Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım. Aynen çıtçıtlı bodyler alıp altına patikli alt giydirmek daha iyi sanırım ilk 3 ay için.

göbeği düşene kadar içinden çıtçıtlı atlet yerine bağlamalı zıbın mı giydireceksin. Anladım canım ilk üç ay zaten uzun kollu giyerler hep. Neyse doğunca öğreniriz sanırım :))

Çıtcitli atlet zibinlar kipada satilanlar %100 pamuk tavsiye uzerine almistim ogluma cok da memnun kaldim hic bisey olmadi yine bakıcam kipalar migros oldu ama var midir bilmiyorum

İçine atlet zibinlardan canım kısa kollu kolsuz üstüne uzun kollu tulum yada zıbın uyanınca yelek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…