ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
bende simdi içmeye gidiyorummDeneyim canım bi ozaman
Ben de onu dicektim. Ben ilk aylar kustukça üstümü değiştiriyordum. Öğürdükçe baskıdan dolayı mesane açılıyor.Kızlar bir de oksururken kusarken gelen akıntı değil cişiniz de olabilir.
Decavit kullanıyorum benkızlar günaydın vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
tamam canım sağol. ocean mummy aldım ben de.Decavit kullanıyorum ben
İlcedeyim doktor bulma. Zor ama ozele gidocem cinsiyet içinCanim doktorunu değiştir bence
Bende sasirdim hani bu hafya soyler diye bekliyordum ama olmadiÇok saçma. 3 lü taramayı bendende istedilerde 16. haftadan sonra cinsiyet söylenebiliyor devlette. şaşirdım kaldim
Onun için de ilac vermis olmaliD vitamini ayrı evet.bende 2 side düşük
Araştırmalarım ve kendimden 18 yaş küçük yaz bebeği olan Bi kardeşim var ufaktan tecrübeliyimmerak ettiğim bir konu var kızlar. 0-3 ay arası bebeklere ne giydireceğiz yaza denk geliyor. uzun kollu çıtçıtlı body mi içindne ne giyecek ? acemiliğime verip ayrıntılı açıklarsanız sevinirim :)
Ben Allah nasip ederse citcitli atlet tarzi zibinlar var bolca ondan almayi planliyorum yaz olacagi icin ustune kiyafet ini giydiririm bide tulum düşünüyorum bolca biri aldigi zaman bolca sirti aciliyor bebeğin o bunu onler diye düşünüyorum gerci bebenim 4 gebelik kaybim oldu Allah nasip ederse bu bebegim dogarsa insaallah boyle yapmayi ddusunuydüşmerak ettiğim bir konu var kızlar. 0-3 ay arası bebeklere ne giydireceğiz yaza denk geliyor. uzun kollu çıtçıtlı body mi içindne ne giyecek ? acemiliğime verip ayrıntılı açıklarsanız sevinirim :)
Canım bende ilçedeyim Allahtan çok ıyi bi doktora denk geldim inşallah öğrenirsin en kısa zamandaİlcedeyim doktor bulma. Zor ama ozele gidocem cinsiyet için
Valla bende merak ediyorum benim 3. Ama diğerleri kışa geldiği için kalın giydiriyodum ama yinede 40 i çıkıncaya kadar ince giydirmemmerak ettiğim bir konu var kızlar. 0-3 ay arası bebeklere ne giydireceğiz yaza denk geliyor. uzun kollu çıtçıtlı body mi içindne ne giyecek ? acemiliğime verip ayrıntılı açıklarsanız sevinirim :)
Watsons, gratis'de filan var, ordaki müşteri temsilcileriyle de görüş istersen ona göre karar verirsin :)Ben de oyle dusunuyorum artik boyayaylim ama hangi marka boyayla
Compengciğim, göbeği düşene kadar ben bağlamalı iç zıbın giydirdim kızma, Mayıs doğumlu kızım ve ilk 3 ay kısa kollu giydirmedim, zaten gaz problemi oluyor ilk 3 ay ve vücut ısıları düşük oluyor. İkizlerde de herhalde Ağustos sonu gibi giydiririm kısa kollu, o da çıtçıtlı atlet üzerine kısa kollu olabilir ya da direkt zıbın giydirilebilir. Biraz da çocuğa bağlı sanki bu, nasıl bir bebek olacak, çok salyalı mı, gazlı mı, emen mi vs. hiç tedirgin olma yavrun seni yönlendirecek zaten :)merak ettiğim bir konu var kızlar. 0-3 ay arası bebeklere ne giydireceğiz yaza denk geliyor. uzun kollu çıtçıtlı body mi içindne ne giyecek ? acemiliğime verip ayrıntılı açıklarsanız sevinirim :)
ben de öyle canim, kuaföre gitmeyi hic istemiyorumMecbur kuaföre gideceğiz canım ondan da utanıyorum, mümkün olduğunca kendim halletmeye çalışacağım.
Araştırmalarım ve kendimden 18 yaş küçük yaz bebeği olan Bi kardeşim var ufaktan tecrübeliyim
Bizim yaptığımız uzun kollu ince bodyler zıbınlar giydirip patikli yine ince alt giydiriyoduk
Akşamları serin olur banyo yaptığında vs ince penye yeleklerden
Ama eldiven çorap ve şapka mecburen yazda olsa giydiriliyor canım
Yatarkende müslin yada ince battaniye
Yani yakmayan şeyleri almak lazım canım
Ben Allah nasip ederse citcitli atlet tarzi zibinlar var bolca ondan almayi planliyorum yaz olacagi icin ustune kiyafet ini giydiririm bide tulum düşünüyorum bolca biri aldigi zaman bolca sirti aciliyor bebeğin o bunu onler diye düşünüyorum gerci bebenim 4 gebelik kaybim oldu Allah nasip ederse bu bebegim dogarsa insaallah boyle yapmayi ddusunuydüş
Watsons, gratis'de filan var, ordaki müşteri temsilcileriyle de görüş istersen ona göre karar verirsin :)
Compengciğim, göbeği düşene kadar ben bağlamalı iç zıbın giydirdim kızma, Mayıs doğumlu kızım ve ilk 3 ay kısa kollu giydirmedim, zaten gaz problemi oluyor ilk 3 ay ve vücut ısıları düşük oluyor. İkizlerde de herhalde Ağustos sonu gibi giydiririm kısa kollu, o da çıtçıtlı atlet üzerine kısa kollu olabilir ya da direkt zıbın giydirilebilir. Biraz da çocuğa bağlı sanki bu, nasıl bir bebek olacak, çok salyalı mı, gazlı mı, emen mi vs. hiç tedirgin olma yavrun seni yönlendirecek zaten :)
Bugune kadar vermedi yarın gidicem kontroleOnun için de ilac vermis olmali
İçine atlet zibinlardan canım kısa kollu kolsuz üstüne uzun kollu tulum yada zıbın uyanınca yelek :)merak ettiğim bir konu var kızlar. 0-3 ay arası bebeklere ne giydireceğiz yaza denk geliyor. uzun kollu çıtçıtlı body mi içindne ne giyecek ? acemiliğime verip ayrıntılı açıklarsanız sevinirim :)
çok güzel özet olmuş tamam canım :)) peki çorap mı patikli alt mı? bilekleri üşümez mi çorap giydirince :)))İçine atlet zibinlardan canım kısa kollu kolsuz üstüne uzun kollu tulum yada zıbın uyanınca yelek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?