2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet canım bağlamalı zıbının en az 2 tane olsun. çıtçıtlılar dar geliyor, yazık bebeğin karnı yapışmasın, hem de rahat etsin

merak ettiğim bir konu var kızlar. 0-3 ay arası bebeklere ne giydireceğiz yaza denk geliyor. uzun kollu çıtçıtlı body mi içindne ne giyecek ? acemiliğime verip ayrıntılı açıklarsanız sevinirim :)
İcine yarim kol citcili body, ustune uzun kollu zıbın, altina uzun penye pijama, ince çorap, ilk zamanlar tırnakları ile yuzunu kesiyorlar penye eldiven, aksam yatarken de muslin ortu ile yarim kundak

Bence direk e bebekten al malları mükemmel 5 lira 10 lira zıbınlar altlar üstler kardeşim stok yapmış sağolsun hello baby ağız mendilleri falanda pamuk fiyatında uygun

Evet canım bağlamalı zıbının en az 2 tane olsun. çıtçıtlılar dar geliyor, yazık bebeğin karnı yapışmasın, hem de rahat etsin

İcine yarim kol citcili body, ustune uzun kollu zıbın, altina uzun penye pijama, ince çorap, ilk zamanlar tırnakları ile yuzunu kesiyorlar penye eldiven, aksam yatarken de muslin ortu ile yarim kundak

Kızlar belki size komik geliyor böyle sorular ama kusura bakmayın hiç tecrübesi olmamış etrafında bebek görmemiş görse de ilgilenmemiş anne adaylarına destek olun Ben de çıtçıtlı body, tulum, penye alt, çorap, şapka, eldiven yeter diye düşündüm ama 1 bebek için bunlardan kaç tane lazım? Ikiz bebek olunca 2 katı mı yoksa hesap değişiyor mu? Çok fazla da almak istemiyorum boş yere. Ortalama hangisinden kaçar tane alsam yeter?
Ayrıca zıbın hangisi tam olarak? Yelek gibi yarım giyilen mi? Göbeği düşene kadar içine çıtçıtlı body giydirmiyoruz direkt onu mu giydiriyoruz?
Allah bana kolaylık bebeklerime de sabır versin Annem de yanımda olmayacak umarım üstesinden gelirim

Ornek olarak bir resim yukluyorum canım
İlk sirada birinci olan dış zibi, ikinci ve ucuncu citcili atlet ve body, ikinci sirada ilki ic zıbın, ikinci uzun penye alt pijama

Bence bol bol al derim ozellikle body ve uzun kollu ust ve alt takimlardan, çünkü yenidogan sutun fazlasini kusuyor, en az her bebek icin 10 takim al derim. Zamanla ihtiyaca göre daha da alirsin. Bir de genelde 0-3 ay degil 3-6 ay alirsan daha guzel olur ilk aylar cabuk kilo alip gelisiyorlar, 0-3 ay iki uc takim alsan her bebek icin yeter zanimca, bir de iki parca icin makina calistiramiyorsun cogu zaman biriktirip calistirinca iyi oluyor. Agiz mendilleri bi 10 tane olsun ilk etapta.. 2-3 muslin ortu (genis olcu olanlardan), 2-3 penye battaniye guzel olur..ihtiyac oldukca elbet alinir bebek dogduktan sonra da.. Zaten hediye filan da gelir

Çok teşekkür ederim bu açıklama harika oldu umarım yalnız değilimdir de başka birilerinin de işine yarar

Gelirsin canım iç güdüsel bişey annelik öyle düşünme bence kucağına alınca herşey değişir
0-3 aylık olarak almakta yarar var bebekler çok çabuk büyüyor yedekli alırım yine olabilir çişi geçer terler sık sık değiştiririm belki diye günde 3-4 değiştirebilirim diye düşünüyorum
Ama neyden kaç tane alırım kestiremiyorum bide çok çok abartmamak lazım giymeden büyüyorlar çünkü
Keşke bebeklikleri çoook sürse

Evet asıl cevapları o, ultrason faydalı bişey değil. Doğal bir oluşum var, tazecik beden, minimum dış etken istiyorlar.
Hamilesin hasta değil. Minimum tetkikle düzenli komteol yapıyorlar. Elbette riskli gebeliklerde ya da çopul gebeliklerde durum farklıdır ama bize bebek görüşü yok :)

Şükür her şey yolundaymış.
Böyle stresler yaşamamak için burda testlerden de haberimiz olmuyo işte. Doktor aramazsa herşey yolunda ama ararsa Jaws müziği eşliğinde panik olabilirsin pekala

Burda ağda çok pahalı.. Bi de şekilli şekilli seçeneklerin var :) Brezilya modeli mi sadece şuralar mı? Üçgen olaun mu falan.. Ama £30-40.. O yüzden ben eşimin kullandığı Mach3 aldım. Belli aralıklarla başlık değişiyorum.
Gilette venüs almıştım ama yine dikkatli kullanıyodum , mach asla kesmiyo teni ondan 2-3 dk da komple bitiyo :) Her duşta 2-3 dk extra zaman ile pürüzsüz temizlik :))

Hahaha şekilli :)))) ben lazer yaptırmıştım ama gebelikte çıkanlar oldu onları da makine ile alacagım

Mrb kader arkadaslarm.araniza yeni katildim.ben de 15.haftamdayim.devlete gidiyorum cinsiyetini söylemiyorlar.fakat önceki gebeliğimde özele gitmiştim.henuz 11 haftalıkken doktorum soylemisti cinsiyetini.ve dogruda cikmisti.rabbim hayırlı sağlıklı bebisler nasip etsin tabi öncelikli olarak.ama tabi insan da merak etmiyor değil.tabi bir de çevrenin meragi

Ben sadece özel bölge gidiyorum kuaföre lazerde vardı ama hamilelik başından beri jilet style takılıyorum çünkü mikrop kapmaktan korkuyorum koltuk altı bacak ağda devam

Tam bizim menü :) Tek farkla biz eldiven takmadık hiç. Sanırım 1 hafta falan taktık. Ama burda eve gelen ebesi vardı oğlumun. O tırnakları iyice kesin ve eldiveni çıkarın dedi.
Ben başta sadece emzirirken çıkarıyodum ellesin dokunsun ben de öpiiim diye..
1 hafta sonra komple çıkardık.
Sakin bi bebekti belki onun da etkisi oldu ama minik patilerini görmek daha keyifli gelmişti :))

Hahaha şekilli :)))) ben lazer yaptırmıştım ama gebelikte çıkanlar oldu onları da makine ile alacagım

Ya ne şanslısın bilsen.. Ben de bekarken lazere gitmiştim ama kıl köklerim beyaza yakın sarı.. Tenim beyaz. Cihaz kılı göremiyodu ki yaksın. Max ayar yapıp deneyelim dedi ama yine olmadı.. İnşallah cihazlar gelişmiştir de doğumdan sonra ben de denerim bi daha..
İşi bilen birine danışmalı bi ara

Ben sadece özel bölge gidiyorum kuaföre lazerde vardı ama hamilelik başından beri jilet style takılıyorum çünkü mikrop kapmaktan korkuyorum koltuk altı bacak ağda devam
Sen çok bensin.. ben çok senim..
Şurayı takip ettiğim ilk zamandan beri bi şeyin de aklıma yatmasın yahu :))
Taa buralardan kalpler çiçekler yolluyorum

Ben de hastaneneden eve gelince direkt kesmistim canım cunku bizim oğlan tırnaklı dogdu ama cok hareketli bir bebekti bir sekilde basariyordu bir yerlerini cizmeyi :) hala daha hareketli kanat taksak ucar ben de sapka hic takmadim desem yeridir. Kafasi hep çıplaktı..

Ay canım benim aynı şeyleri düşünüyomuşuz

Çok açıklayıcı olmuş, eline sağlık. gojibeeren biz çarpı 2 alacağız :):)

Hosgeldin, benim de oyleydi ilk bebegimi 12.haftada ozelde ogrendim simdikini 16.haftada o da net degil 20.haftayi bekliyorum detaylida kesinlesir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…