- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Evet canım bağlamalı zıbının en az 2 tane olsun. çıtçıtlılar dar geliyor, yazık bebeğin karnı yapışmasın, hem de rahat etsinanladım canım içine de çıtçıtlı atlet giydiririz o zaman. bugun fikir olsun diye lcw'ye baktım da çok güzel şeyler vardı.
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım. Aynen çıtçıtlı bodyler alıp altına patikli alt giydirmek daha iyi sanırım ilk 3 ay için.
göbeği düşene kadar içinden çıtçıtlı atlet yerine bağlamalı zıbın mı giydireceksin. Anladım canım ilk üç ay zaten uzun kollu giyerler hep. Neyse doğunca öğreniriz sanırım :))
İcine yarim kol citcili body, ustune uzun kollu zıbın, altina uzun penye pijama, ince çorap, ilk zamanlar tırnakları ile yuzunu kesiyorlar penye eldiven, aksam yatarken de muslin ortu ile yarim kundakmerak ettiğim bir konu var kızlar. 0-3 ay arası bebeklere ne giydireceğiz yaza denk geliyor. uzun kollu çıtçıtlı body mi içindne ne giyecek ? acemiliğime verip ayrıntılı açıklarsanız sevinirim :)
Bence direk e bebekten al malları mükemmel 5 lira 10 lira zıbınlar altlar üstler kardeşim stok yapmış sağolsun hello baby ağız mendilleri falanda pamuk fiyatında uygunanladım canım içine de çıtçıtlı atlet giydiririz o zaman. bugun fikir olsun diye lcw'ye baktım da çok güzel şeyler vardı.
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım. Aynen çıtçıtlı bodyler alıp altına patikli alt giydirmek daha iyi sanırım ilk 3 ay için.
göbeği düşene kadar içinden çıtçıtlı atlet yerine bağlamalı zıbın mı giydireceksin. Anladım canım ilk üç ay zaten uzun kollu giyerler hep. Neyse doğunca öğreniriz sanırım :))
Araştırmalarım ve kendimden 18 yaş küçük yaz bebeği olan Bi kardeşim var ufaktan tecrübeliyim
Bizim yaptığımız uzun kollu ince bodyler zıbınlar giydirip patikli yine ince alt giydiriyoduk
Akşamları serin olur banyo yaptığında vs ince penye yeleklerden
Ama eldiven çorap ve şapka mecburen yazda olsa giydiriliyor canım
Yatarkende müslin yada ince battaniye
Yani yakmayan şeyleri almak lazım canım
Watsons, gratis'de filan var, ordaki müşteri temsilcileriyle de görüş istersen ona göre karar verirsin :)
Compengciğim, göbeği düşene kadar ben bağlamalı iç zıbın giydirdim kızma, Mayıs doğumlu kızım ve ilk 3 ay kısa kollu giydirmedim, zaten gaz problemi oluyor ilk 3 ay ve vücut ısıları düşük oluyor. İkizlerde de herhalde Ağustos sonu gibi giydiririm kısa kollu, o da çıtçıtlı atlet üzerine kısa kollu olabilir ya da direkt zıbın giydirilebilir. Biraz da çocuğa bağlı sanki bu, nasıl bir bebek olacak, çok salyalı mı, gazlı mı, emen mi vs. hiç tedirgin olma yavrun seni yönlendirecek zaten :)
Evet canım bağlamalı zıbının en az 2 tane olsun. çıtçıtlılar dar geliyor, yazık bebeğin karnı yapışmasın, hem de rahat etsin
İcine yarim kol citcili body, ustune uzun kollu zıbın, altina uzun penye pijama, ince çorap, ilk zamanlar tırnakları ile yuzunu kesiyorlar penye eldiven, aksam yatarken de muslin ortu ile yarim kundak
şu zaman söyleyeceğim vs dedi mi peki?Bende sasirdim hani bu hafya soyler diye bekliyordum ama olmadi
Kızlar belki size komik geliyor böyle sorular ama kusura bakmayın hiç tecrübesi olmamış etrafında bebek görmemiş görse de ilgilenmemiş anne adaylarına destek olunBen de çıtçıtlı body, tulum, penye alt, çorap, şapka, eldiven yeter diye düşündüm ama 1 bebek için bunlardan kaç tane lazım? Ikiz bebek olunca 2 katı mı yoksa hesap değişiyor mu? Çok fazla da almak istemiyorum boş yere. Ortalama hangisinden kaçar tane alsam yeter?
Ayrıca zıbın hangisi tam olarak? Yelek gibi yarım giyilen mi? Göbeği düşene kadar içine çıtçıtlı body giydirmiyoruz direkt onu mu giydiriyoruz?
Allah bana kolaylık bebeklerime de sabır versinAnnem de yanımda olmayacak umarım üstesinden gelirim
Eki Görüntüle 2233454
Ornek olarak bir resim yukluyorum canım
İlk sirada birinci olan dış zibi, ikinci ve ucuncu citcili atlet ve body, ikinci sirada ilki ic zıbın, ikinci uzun penye alt pijama
Bence bol bol al derim ozellikle body ve uzun kollu ust ve alt takimlardan, çünkü yenidogan sutun fazlasini kusuyor, en az her bebek icin 10 takim al derim. Zamanla ihtiyaca göre daha da alirsin. Bir de genelde 0-3 ay degil 3-6 ay alirsan daha guzel olur ilk aylar cabuk kilo alip gelisiyorlar, 0-3 ay iki uc takim alsan her bebek icin yeter zanimca, bir de iki parca icin makina calistiramiyorsun cogu zaman biriktirip calistirinca iyi oluyor. Agiz mendilleri bi 10 tane olsun ilk etapta.. 2-3 muslin ortu (genis olcu olanlardan), 2-3 penye battaniye guzel olur..ihtiyac oldukca elbet alinir bebek dogduktan sonra da.. Zaten hediye filan da gelir
Gelirsin canım iç güdüsel bişey annelik öyle düşünme bence kucağına alınca herşey değişirKızlar belki size komik geliyor böyle sorular ama kusura bakmayın hiç tecrübesi olmamış etrafında bebek görmemiş görse de ilgilenmemiş anne adaylarına destek olunBen de çıtçıtlı body, tulum, penye alt, çorap, şapka, eldiven yeter diye düşündüm ama 1 bebek için bunlardan kaç tane lazım? Ikiz bebek olunca 2 katı mı yoksa hesap değişiyor mu? Çok fazla da almak istemiyorum boş yere. Ortalama hangisinden kaçar tane alsam yeter?
Ayrıca zıbın hangisi tam olarak? Yelek gibi yarım giyilen mi? Göbeği düşene kadar içine çıtçıtlı body giydirmiyoruz direkt onu mu giydiriyoruz?
Allah bana kolaylık bebeklerime de sabır versinAnnem de yanımda olmayacak umarım üstesinden gelirim
Yok soyleyemem dedi yani soylemiycekşu zaman söyleyeceğim vs dedi mi peki?
Günaydın kızlarBugün galiba bebeklerle buluşma günü Herkese iyi şanslar diliyorum hakkımızda hayırlısı olsun işlerimiz rast gitsin
Sen tecrübelisin neyse ki durumu kurtarıyorsun. Bende bebeğin kalp atışı yok dese benim kalp atışım da sıkıntıya girerdiVallahi kolay değil allah kolaylık versin en azından arasıra gidip kalp atışını dinlenebiliyor olmanız bile güzel. Ultrason zararlı diye mi düşünüyorlar niye sınırlı yapıyorlar?
Canım benim anladığım her gün farklı ürünler indirime giriyormuş. Bugün indirimde görüp almadığın ürün yarın indirimde olmayacak mesela... Ben trde olsam her gün bakardım bugün hangi ürünler indirimde, ihtiyacım olan zaten almayı düşündüğüm bir şey bulduğumda alırdım
Şükür her şey yolundaymış.Sabah sabah ömrümden ömür gitti resmen. 2 hafta önce Nifty yaptırmıştım sabah msj geldi sonucunuz çıktı diye tabi hemen girdim sonucu doktoruma msj attım, okuduğunu gördüm ama cvp yazmadı, biraz zaman geçti aradım açmadı sonra ben yaklaşık 10 kere okudum hep %99, %95 falan yazıyo ama baya karışık bir rapor deliye döndüm bidaha aradım yine açmadı eşimi arayıp test sonucunda problem var doktor seni aradı mı dedim o da yıkıldı dünya başımıza yıkıldı resmen 15-20 dk sonra doktorum aradı ve sonuç güzel problem yok dedinereyi okumam gerektiğini söyledi. telefonu kapatınca yarım saat ağladım sanırım...Tabi eşim bundan sonraki test sonuçlarına bakmamı yasakladı
Kızlar bence en temizi kuaförden açılmamış ağda satın alıp kuaföre gitmek yada evde eldivenle ayna karşısında temizlik ki ben buna dayanamıyorum benim gibi canı çok yananlar olabilir o zaman kadınlar için üretilen traş bıçakları venüs gibi onlar kullanılabilir ama tüy dökücü gibi kimyasallara girmeyin derim
Hahaha şekilli :)))) ben lazer yaptırmıştım ama gebelikte çıkanlar oldu onları da makine ile alacagımBurda ağda çok pahalı.. Bi de şekilli şekilli seçeneklerin var :) Brezilya modeli mi sadece şuralar mı? Üçgen olaun mu falan.. Ama £30-40.. O yüzden ben eşimin kullandığı Mach3 aldım. Belli aralıklarla başlık değişiyorum.
Gilette venüs almıştım ama yine dikkatli kullanıyodum , mach asla kesmiyo teni ondan 2-3 dk da komple bitiyo :) Her duşta 2-3 dk extra zaman ile pürüzsüz temizlik :))
Ben sadece özel bölge gidiyorum kuaföre lazerde vardı ama hamilelik başından beri jilet style takılıyorum çünkü mikrop kapmaktan korkuyorum koltuk altı bacak ağda devamBurda ağda çok pahalı.. Bi de şekilli şekilli seçeneklerin var :) Brezilya modeli mi sadece şuralar mı? Üçgen olaun mu falan.. Ama £30-40.. O yüzden ben eşimin kullandığı Mach3 aldım. Belli aralıklarla başlık değişiyorum.
Gilette venüs almıştım ama yine dikkatli kullanıyodum , mach asla kesmiyo teni ondan 2-3 dk da komple bitiyo :) Her duşta 2-3 dk extra zaman ile pürüzsüz temizlik :))
İcine yarim kol citcili body, ustune uzun kollu zıbın, altina uzun penye pijama, ince çorap, ilk zamanlar tırnakları ile yuzunu kesiyorlar penye eldiven, aksam yatarken de muslin ortu ile yarim kundak
Hahaha şekilli :)))) ben lazer yaptırmıştım ama gebelikte çıkanlar oldu onları da makine ile alacagım
Sen çok bensin.. ben çok senim..Ben sadece özel bölge gidiyorum kuaföre lazerde vardı ama hamilelik başından beri jilet style takılıyorum çünkü mikrop kapmaktan korkuyorum koltuk altı bacak ağda devam
Ben de hastaneneden eve gelince direkt kesmistim canım cunku bizim oğlan tırnaklı dogduTam bizim menü :) Tek farkla biz eldiven takmadık hiç. Sanırım 1 hafta falan taktık. Ama burda eve gelen ebesi vardı oğlumun. O tırnakları iyice kesin ve eldiveni çıkarın dedi.
Ben başta sadece emzirirken çıkarıyodum ellesin dokunsun ben de öpiiim diye..
1 hafta sonra komple çıkardık.
Sakin bi bebekti belki onun da etkisi oldu ama minik patilerini görmek daha keyifli gelmişti :))
Ya ne şanslısın bilsen.. Ben de bekarken lazere gitmiştim ama kıl köklerim beyaza yakın sarı.. Tenim beyaz. Cihaz kılı göremiyodu ki yaksın. Max ayar yapıp deneyelim dedi ama yine olmadı.. İnşallah cihazlar gelişmiştir de doğumdan sonra ben de denerim bi daha..
İşi bilen birine danışmalı bi ara
Sen çok bensin.. ben çok senim..
Şurayı takip ettiğim ilk zamandan beri bi şeyin de aklıma yatmasın yahu :))
Taa buralardan kalpler çiçekler yolluyorum
Tam bizim menü :) Tek farkla biz eldiven takmadık hiç. Sanırım 1 hafta falan taktık. Ama burda eve gelen ebesi vardı oğlumun. O tırnakları iyice kesin ve eldiveni çıkarın dedi.
Ben başta sadece emzirirken çıkarıyodum ellesin dokunsun ben de öpiiim diye..
1 hafta sonra komple çıkardık.
Sakin bi bebekti belki onun da etkisi oldu ama minik patilerini görmek daha keyifli gelmişti :))
Ya ne şanslısın bilsen.. Ben de bekarken lazere gitmiştim ama kıl köklerim beyaza yakın sarı.. Tenim beyaz. Cihaz kılı göremiyodu ki yaksın. Max ayar yapıp deneyelim dedi ama yine olmadı.. İnşallah cihazlar gelişmiştir de doğumdan sonra ben de denerim bi daha..
İşi bilen birine danışmalı bi ara
Sen çok bensin.. ben çok senim..
Şurayı takip ettiğim ilk zamandan beri bi şeyin de aklıma yatmasın yahu :))
Taa buralardan kalpler çiçekler yolluyorum
Çok açıklayıcı olmuş, eline sağlık.Eki Görüntüle 2233454
Ornek olarak bir resim yukluyorum canım
İlk sirada birinci olan dış zibi, ikinci ve ucuncu citcili atlet ve body, ikinci sirada ilki ic zıbın, ikinci uzun penye alt pijama
Bence bol bol al derim ozellikle body ve uzun kollu ust ve alt takimlardan, çünkü yenidogan sutun fazlasini kusuyor, en az her bebek icin 10 takim al derim. Zamanla ihtiyaca göre daha da alirsin. Bir de genelde 0-3 ay degil 3-6 ay alirsan daha guzel olur ilk aylar cabuk kilo alip gelisiyorlar, 0-3 ay iki uc takim alsan her bebek icin yeter zanimca, bir de iki parca icin makina calistiramiyorsun cogu zaman biriktirip calistirinca iyi oluyor. Agiz mendilleri bi 10 tane olsun ilk etapta.. 2-3 muslin ortu (genis olcu olanlardan), 2-3 penye battaniye guzel olur..ihtiyac oldukca elbet alinir bebek dogduktan sonra da.. Zaten hediye filan da gelir
Hosgeldin, benim de oyleydi ilk bebegimi 12.haftada ozelde ogrendim simdikini 16.haftada o da net degil 20.haftayi bekliyorum detaylida kesinlesir herhaldeMrb kader arkadaslarm.araniza yeni katildim.ben de 15.haftamdayim.devlete gidiyorum cinsiyetini söylemiyorlar.fakat önceki gebeliğimde özele gitmiştim.henuz 11 haftalıkken doktorum soylemisti cinsiyetini.ve dogruda cikmisti.rabbim hayırlı sağlıklı bebisler nasip etsin tabi öncelikli olarak.ama tabi insan da merak etmiyor değil.tabi bir de çevrenin meragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?