2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba Canım, ablamın da çok ilerlemişti. Dermaplus diye bir krem kullandı ve kendi deyimine göre mucize bir kremmiş bir araştır istersen şuan hiç problemi yok.
Canım aklımda bulunsun, şimdi bir krem ve gene merhemli bir fitil verildi. Onu bi hafta max kullanıcam, zaten daha fazla kullanılamazmış. Bi başliyim bunla canım, teşekkür ederim çok ...

Ne güzel bi his o hıçkırık bile :) ben hala hissetmiyorum ikinci gebelik bide 11 yıl ara verince demek
dr um özellikle yatarsan iyi olur dedi arar damar geçiyomuş ve sırt üstü yada sağa yatışta bebeğe giden kan akışı azalıyomuş. Şimdi bunun doğru olma ihtimali bile uykularımın kaçmasına yetiyor malum. Dr uma da çok güvenirim
Alışıcaz artık
Kızımda bilmiyodum rahattım cahillik mutluluk sahiden

Bende senin gibiyim sola yatıyorum ama döne döne .Doktora ben bunu danıstım.zaten yakında sola yatmaktan baska tarafa yatmayı tercih etmeyeceksin dedi . Sola yatmak en rahatı dedi . Cokta önemli bulmadı yanı

Benim ki de iki kez aynı şeyi diyince kıllandım işte keşke bilmeseydim rahat rahat uyurdum :/
bende alışkanlık hep sol tarafıma yatarım senelerdir ama şu karın üstüne uyurken dönmem büyük sıkıntı bazen karnımın acısına uyanıyorum
acı biyana vicdan azabı ya resmen :) analık delilik

Bide size bişey sorayım mı

İşim gereği çok uçuyorum bazen günde iki kez
Geçen hafta 6 kez mesela

Hiç basınçtan kulağım tıkanmazdı normalde ama nasıl canım yandı son ikisinde
Bebekte benim yaşadığımı yaşamıyodur aynı anda galiba dimi

Ben cumartesi günü gittim kontrolüm vardı gördük kızımızı eşimle ağladık bile görünce baya büyümüş maşallah cumartesi 17+1 di 180 gr 15cm olmuş canım benim ya haftasıyla gayet uyumlu prensesim

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine su içmeyi ihmal etme

Kızlar perşembe a101 e mama sandalyesi geliyormuş bir bakılabilir bulursam ben iki tane bakacağım alıp koyarım paketi ile kenara
Ben önce ana kucağı olan, daha sonra mama sandalyesine dönüşen çift fonksiyonlu sandalyelerden almayı düşünüyorum. Sizce nasıl kızlar? Bir de sürekli 2 mama sandalyesi salonda duracağı için salon dekorasyonuna uygun renk mi alsam yoksa kız bebekler diye pembeli mi alsam karar veremedim

Eklentiler

• 20190218_153645.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 65
Erkek kız diye bakmıyorum valla su an cinsiyetlerini bilmedigimiz için beyaz alırım ben de veya gri canım sen de içine sinmeyecekse eve uygun al

Maşallah canım ben de yarın 17+0 olacagım. İnsallah benimki de büyümüştür ve saglıklıdır

Canım bende bu tarz düşünmüştüm ama arkadaşım tecrübeli olarak temizlik açısından çok zorlanmış bende a101dekinin tarzında düşünüyorum ki at banyoya yıka :)

Aynen canım valla ya tamamen katılıyorum

Kız kardeşimi gördüm sende vallahi oda aynen öyle evden çıkmaz zorla işlerini halleder

Chicco poly kullandık kızda
Bizden sonra 8-10 çocuk büyüttü heralde
Hala ablamın kızı kullanıyo aşırı sağlam ve temizliği kolaydır kızlar

Tepsisi çıkıyor yıkanıyor zaten kılıfı da yıkanıyor banyoda
Ece de alerji vardı alırı kusma sorunu oldu teşhis olana kadar dolayısıyla sürekli yıkamıştık biz

Aynen ya çok sıkıntılı benim herseyim göbeğimi sıkıyor daralıyorum içinde valla

Evet ya neden yok bu eksikliği çok hissediyorum gerçekten..

hastane çıkışlarını çok kısa süre kullanacaklar bence de çok gerek yok. sonraki kıyafetlerini daha güzel alırız inşallah.6 aydan sonrasını falan.
Bencede canım onun yerine 5li set falan almak daha iyi bence, Çünkü içindeki parçalar minnak minnak onun yerine almak gerekirse ayrı alınır.

Bana hiç kilosunu söylemedi şimdiye Kadar ya, bende çok Merak ediyorum. Bazı doktorlar hep söylüyor

Bebek arabasını hangi marka ve model tercih ettiniz canım
Kuzum yerli üretim Ünal bebe diye bı marka modeli de Power diye geçiyor internetten bakabilirsin istersen. Çift yönlü arkasinda bebe çantasını asabilmek için bir yeri ve altta yük taşımak için sağlam bi haznesi var. Tamamen yatabiliyor. 20-25 kiloya kadar kullanilabiliyor. Aşağı yukarı 3-4 yaş işte. Basligida tamamen kapaniyor. En güzeli gidip yerinde incelemek eşyaları.

Geçmiş olsun canım yaa dikkatli olmak lazım ben tokken bile olabiliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…