Canım aklımda bulunsun, şimdi bir krem ve gene merhemli bir fitil verildi. Onu bi hafta max kullanıcam, zaten daha fazla kullanılamazmış. Bi başliyim bunla canım, teşekkür ederim çok ...Merhaba Canım, ablamın da çok ilerlemişti. Dermaplus diye bir krem kullandı ve kendi deyimine göre mucize bir kremmiş bir araştır istersen şuan hiç problemi yok.
Hadi ya çok geçmiş olsun inşaallah bi an önce çözüm bulursunCanım çok saol, onu deneyeyim dedim de, orası o kadar şiş ve dar ki o küçücük pamuk bile canımı çok yaktı, duramadım attım bende. Benim biraz ilerlemiş vaziyette
Ne güzel bi his o hıçkırık bile :) ben hala hissetmiyorum ikinci gebelik bide 11 yıl ara verince demekBende de durumlar değişik. Sağa yattığımda gece yarısı bebeği hıçkırık tutuyor ona uyanıyorum. Karnımın içinde senkronize ve ritmik hareketler oluyor ben hickiriktir diye düşünüyorumSağa döndüğümde mi oluyor yoksa hep mi denk geliyor anlamıyorum.
dr um özellikle yatarsan iyi olur dedi arar damar geçiyomuş ve sırt üstü yada sağa yatışta bebeğe giden kan akışı azalıyomuş. Şimdi bunun doğru olma ihtimali bile uykularımın kaçmasına yetiyor malum. Dr uma da çok güvenirimSola yatmak zorunda değilsiniz ki, sadece yatarsanız iyi olabilir. En iyi pozisyon annenin en rahat ettiği pozisyondur. sola yatıcam diye şartlanıp uykusuz kalmak daha kötü bence :) Siz sağda rahat ediyorsanız sağa yatın :) Ya biz ne yapalım sağda bi bebek solda bi bebek :) Ben hiç planlamıyorum nasıl rahat edersem öyle :)
Bende senin gibiyim sola yatıyorum ama döne döne .Doktora ben bunu danıstım.zaten yakında sola yatmaktan baska tarafa yatmayı tercih etmeyeceksin dedi . Sola yatmak en rahatı dedi . Cokta önemli bulmadı yanı
Benim ki de iki kez aynı şeyi diyince kıllandım işte keşke bilmeseydim rahat rahat uyurdum :/Hic vicdan yapma canim. Benim doktorum daha sormadan soluna da sagina da yatabilirsin dedi. Bu haftalar icin.
Bebegi besleyen damarlar sagda diye bebek buyudukce sola yatmayi tavsiye ediyorlar ki bebegin beslenmesi rahat olsun. ama o da surekli sola yatın demek degil. Munkun oldugunca sola yatmak istedikleri. Hep ayni yöne yatinca tutuluyor insan zaten
acı biyana vicdan azabı ya resmen :) analık delilikbende alışkanlık hep sol tarafıma yatarım senelerdir ama şu karın üstüne uyurken dönmem büyük sıkıntı bazen karnımın acısına uyanıyorum
@Saryamarya @Samira34 M matmazel_123 @Selmaal25 kızlar sizler nasılsınız bizler grubun geriden gelenleriyiz sanki zaman hiç geçmiyor değil mi :) bir dahaki kontrolünüz ne zaman herşey yolunda mı? benim yarın kontrolüm var.
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine su içmeyi ihmal etmeBankamatikte kuyruk beklerken fenalastim bugün... Allahiimmm ne berbat bi durum... birden etraftaki sesler boğuk karışık gelmeye başladı ayaklarımdan başladı vücudum uyuşmaya aha dedim bayılmak böyle bisey galiba bayılıyorumhemen bankanın bahçe parmaklıklarına tutunup alçak duvara oturdum insanlar toplandı etrafıma sanırım sekerim düştü...ekg çekildi normal çıktı tansiyon 9-6 cikti 15 dakika içinde toparlandı ama omrumden omur gitti...
Ben önce ana kucağı olan, daha sonra mama sandalyesine dönüşen çift fonksiyonlu sandalyelerden almayı düşünüyorum. Sizce nasıl kızlar? Bir de sürekli 2 mama sandalyesi salonda duracağı için salon dekorasyonuna uygun renk mi alsam yoksa kız bebekler diye pembeli mi alsam karar veremedimKızlar perşembe a101 e mama sandalyesi geliyormuş bir bakılabilir bulursam ben iki tane bakacağım alıp koyarım paketi ile kenara
Erkek kız diye bakmıyorum valla su an cinsiyetlerini bilmedigimiz içinCanım geçmiş olsun dikkat et kendine su içmeyi ihmal etme
Ben önce ana kucağı olan, daha sonra mama sandalyesine dönüşen çift fonksiyonlu sandalyelerden almayı düşünüyorum. Sizce nasıl kızlar? Bir de sürekli 2 mama sandalyesi salonda duracağı için salon dekorasyonuna uygun renk mi alsam yoksa kız bebekler diye pembeli mi alsam karar veremedim
Maşallah canım ben de yarın 17+0 olacagım. İnsallah benimki de büyümüştür ve saglıklıdırBen cumartesi günü gittim kontrolüm vardı gördük kızımızı eşimle ağladık bile görünce baya büyümüş maşallah cumartesi 17+1 di 180 gr 15cm olmuş canım benim ya haftasıyla gayet uyumlu prensesim
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine su içmeyi ihmal etme
Ben önce ana kucağı olan, daha sonra mama sandalyesine dönüşen çift fonksiyonlu sandalyelerden almayı düşünüyorum. Sizce nasıl kızlar? Bir de sürekli 2 mama sandalyesi salonda duracağı için salon dekorasyonuna uygun renk mi alsam yoksa kız bebekler diye pembeli mi alsam karar veremedim
Aynen canım valla ya tamamen katılıyorumNe güzel bi his o hıçkırık bile :) ben hala hissetmiyorum ikinci gebelik bide 11 yıl ara verince demek
dr um özellikle yatarsan iyi olur dedi arar damar geçiyomuş ve sırt üstü yada sağa yatışta bebeğe giden kan akışı azalıyomuş. Şimdi bunun doğru olma ihtimali bile uykularımın kaçmasına yetiyor malum. Dr uma da çok güvenirim
Alışıcaz artık
Kızımda bilmiyodum rahattım cahillik mutluluk sahiden
Benim ki de iki kez aynı şeyi diyince kıllandım işte keşke bilmeseydim rahat rahat uyurdum :/
acı biyana vicdan azabı ya resmen :) analık delilik
O sandalyelere çok havuç kabak makarna yapışır di mi balkonda banyoda bulaşık deterjanı ile yıka geç :))Canım bende bu tarz düşünmüştüm ama arkadaşım tecrübeli olarak temizlik açısından çok zorlanmış bende a101dekinin tarzında düşünüyorum ki at banyoya yıka :)
Kız kardeşimi gördüm sende vallahi oda aynen öyleCanım ben çok tembel biriyim sanırım
Evlendiyimden beri 7 senedir hiç çalışmadım ve hiç canım sıkılmaz. Sürekli yatış halindeyim :)
Markete,avm ye gitmek bile zulum geliyor bana hemen evime gelip dinlenme hayali kurarım
Keşke bende de biraz iş sevgisi olsa :)
Aynen ya çok sıkıntılıah bu hamile kıyafeti cidden sıkıntı gebe ' ye girdim fiyatlar uçuk defactonun 5 modeli falan var onlardan alıcam bende olmadı h&m hamile bölümünü kaldırmış kotonda vs yok baya zorlanıcaz anlaşılan tayt tunik takılıyorum bende genelde
Evet ya neden yok bu eksikliği çok hissediyorum gerçekten..ah bu hamile kıyafeti cidden sıkıntı gebe ' ye girdim fiyatlar uçuk defactonun 5 modeli falan var onlardan alıcam bende olmadı h&m hamile bölümünü kaldırmış kotonda vs yok baya zorlanıcaz anlaşılan tayt tunik takılıyorum bende genelde
Bencede canım onun yerine 5li set falan almak daha iyi bence, Çünkü içindeki parçalar minnak minnak onun yerine almak gerekirse ayrı alınır.hastane çıkışlarını çok kısa süre kullanacaklar bence de çok gerek yok. sonraki kıyafetlerini daha güzel alırız inşallah.6 aydan sonrasını falan.
Bana hiç kilosunu söylemedi şimdiye Kadar ya, bende çok Merak ediyorum. Bazı doktorlar hep söylüyorKızlar selam bugün devlet hastanesi perinatolojide ayrıntılı usgmiz vardı ve ultrason cihazları yenilenmiş bizde renkli gördük eşim ve kizimda girdi rapora göre 316 Gr sizlerinki ne kadarlık olmuş. Çok sukur herşey normal haftasıyla uyumlu
Kuzum yerli üretim Ünal bebe diye bı marka modeli de Power diye geçiyor internetten bakabilirsin istersen. Çift yönlü arkasinda bebe çantasını asabilmek için bir yeri ve altta yük taşımak için sağlam bi haznesi var. Tamamen yatabiliyor. 20-25 kiloya kadar kullanilabiliyor. Aşağı yukarı 3-4 yaş işte. Basligida tamamen kapaniyor. En güzeli gidip yerinde incelemek eşyaları.Bebek arabasını hangi marka ve model tercih ettiniz canım
Geçmiş olsun canım yaa dikkatli olmak lazım ben tokken bile olabiliyor .Bankamatikte kuyruk beklerken fenalastim bugün... Allahiimmm ne berbat bi durum... birden etraftaki sesler boğuk karışık gelmeye başladı ayaklarımdan başladı vücudum uyuşmaya aha dedim bayılmak böyle bisey galiba bayılıyorumhemen bankanın bahçe parmaklıklarına tutunup alçak duvara oturdum insanlar toplandı etrafıma sanırım sekerim düştü...ekg çekildi normal çıktı tansiyon 9-6 cikti 15 dakika içinde toparlandı ama omrumden omur gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?