2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Merhaba,
Benim bir sonraki kontrolüm martta insallah
Karnimda belirgin bir şişkinlik yok. Bebek hareketlerini bazı günler birkaç kez hissetsem de çoğu kez hiç hissetmiyorum
Bulantı ve kusmalarim tüm hızıyla devam ediyor.
Bu kadar:)
Sen nasilsin?

İnsallah en kısa sürede rahata erersin canım. Benim bulantı kusmam olmadı su ana kadar ama 2 3 haftadır şiddetli baş ağrılarım oluyor. Benim şişlik hafif birazda kilo alınca görenler hamile olduğumu anlıyor. Benim kontrolüm de yarın iyi haberler alırım inşallah.

Evet o bas ağrısı bende de var ve özellikle akşam saatlerinde hat safhaya çıkıyor. Mide bulantısından öyle bezdim ki onu önemsemiyorum bile. Ama rahatsız edici gerçekten. Burda buzla tedavi onermisti arkadaşlar denedin mi?

Ben henüz kilo alımına başlamadım. Bulantılarım geçince hızlıca almaya başlarım heralde. Tabi geçerse

Ya kızlar ablam başka sehirde bugün mağazada mevlüt kıyafeti görüp almış içime pek sinmedi sanki siz bi yorumlayın şimdi giydirmesemde olmaz ki :))

Eklentiler

• IMG-20190218-WA0004.webp
    81,6 KB · Görüntüleme: 87
Erkek kız diye bakmıyorum valla su an cinsiyetlerini bilmedigimiz için beyaz alırım ben de veya gri canım sen de içine sinmeyecekse eve uygun al
Canım ben de cinsiyetleri kesinleşsin de öyle alayım diye bekliyordum ama şimdi aldıklarıma bakıyorum nerdeyse hepsi unisex Kız diye çok süslülere pembelilere gitmedim henüz çok bebekler diye. Büyük eşyaları soft renkler istiyorum. Kıyafette de çok cart renkler almicam bebeklerde pastel tonlar çok tatlı oluyor

Ben de pembe mavi olayını hiç sevemedim canım şimdilik demirbaş tarzı tekstil kiyafet bakım malzemeleri alırım. Kız erkek bilsem en azından ustlerindeki yazı tül vs dikkat ederim ama bilmiyorum daha. Bebeklerde krem,beyaz,sarı , mint yeşili acayip severim kiyafette

Başlangıçta beşik sonra tekli yatak olacak. Diğerlerinde öyle yaptım. En mantıklı halı bu bence..

Günaydın

Ya şu sola yatma mevzusu yüzünden uyuyamıyorum hiç
Sırtı üstü ya da sağa yatıyorum farketmeden sonra vicdan yapıp elli kere uyanıyorum
Ben de asla sağa yatamıyorum. Bi süre sonra baskı nefes alamıyor gibi olup yine sola yatıyorum..

Geçmiş olsun..
Canım benim biri 350 gr diğeri 380 grdı. Ama ben 21. Hafta ortası gittim
Canım dr da söylemiştir. Seninkiler temmuzu bulmaz büyük ihtimalle haziranda doğar benim kız tekilken 23 gün önce doğdu..

O sandalyelere çok havuç kabak makarna yapışır di mi balkonda banyoda bulaşık deterjanı ile yıka geç :))
Tepsisi çıkan modeller gayet güzel..

Bana hiç kilosunu söylemedi şimdiye Kadar ya, bende çok Merak ediyorum. Bazı doktorlar hep söylüyor
Canım onu karın çevresi vs ölçerek söylüyorlar ve tahmini gr. O yüzden her şey yolundaysa kilo çok da önemli değil.. Ve o kilodan daha fazla doğup hastaneden ayrılmadan gr kaybediyorlar..

İş yerinde Aksama kadar bilgisayara bakıyorum sanırım o çok yoruyor beni. Denemedim onu kuaförde bir bayan da başı ağrıdıgında kafasına maden suyu döktüğünü söylemişti onu deneyeceğim bir de. Hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım inşallah canım.

Güzel haberlerle gel inşallah. Perşembe benim raandevum

İşten gelirken serviste çok kotu başım agrıdı iner inmez çıkarttım afedersiniz tansiyonla mı ilgili ki hala da ağrıyor başım kendimi eve zor attım.
Çok geçmiş olsun bugün bana da oldu iş yerinde. Normal herhaldee

Ben son bi haftadır kurtuldum gibi çok şükür

Ama korkunçtu her gün bikaç saat ağrı ile geçiyodu buz jelleri ve tülbentle sıkıyodum

Bi hafta önce magnezyum ve calsium suda eriyen tablete başladım ağrılarda hafifledi
Eksiklikte oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…