Artık geçmelisin canım bol kıyafetlere bebek içinde sıkması iyi değilAynen ya çok sıkıntılıbenim herseyim göbeğimi sıkıyor daralıyorum içinde valla
Kız hamile pantolonu giymene rağmen onun bile bir büyük bedenine geçmek lazım. Bugün yine tüm gün disardaydim valla sıktı. 38 beden hamile pantolunmu giyecem artıkArtık geçmelisin canım bol kıyafetlere bebek içinde sıkması iyi değil
S SaryamaryaSamira34 @matmazel_123 @Selmaal25 kızlar sizler nasılsınız bizler grubun geriden gelenleriyiz sanki zaman hiç geçmiyor değil mi :) bir dahaki kontrolünüz ne zaman herşey yolunda mı? benim yarın kontrolüm var.
İnsallah en kısa sürede rahata erersin canım. Benim bulantı kusmam olmadı su ana kadar ama 2 3 haftadır şiddetli baş ağrılarım oluyor. Benim şişlik hafif birazda kilo alınca görenler hamile olduğumu anlıyor. Benim kontrolüm de yarın iyi haberler alırım inşallah.Merhaba,
Benim bir sonraki kontrolüm martta insallah
Karnimda belirgin bir şişkinlik yok. Bebek hareketlerini bazı günler birkaç kez hissetsem de çoğu kez hiç hissetmiyorum
Bulantı ve kusmalarim tüm hızıyla devam ediyor.
Bu kadar:)
Sen nasilsin?
İnsallah en kısa sürede rahata erersin canım. Benim bulantı kusmam olmadı su ana kadar ama 2 3 haftadır şiddetli baş ağrılarım oluyor. Benim şişlik hafif birazda kilo alınca görenler hamile olduğumu anlıyor. Benim kontrolüm de yarın iyi haberler alırım inşallah.
Kuzum ben zaten büyük bedenim hamilelik altlari zor bulunuyor biraz netten de baktim pek içime sinmediler ama artık mecburum iyi kötü alacağımArtık geçmelisin canım bol kıyafetlere bebek içinde sıkması iyi değil
Ben 36 giyiyorum canım sıkmıyo hatta 36 düşüyo bile acaba markasıyla mı alakalıKız hamile pantolonu giymene rağmen onun bile bir büyük bedenine geçmek lazım. Bugün yine tüm gün disardaydim valla sıktı. 38 beden hamile pantolunmu giyecem artık
Al al özellikle evdeyken umursama giy gitsin bol olsunda dışarıda giymelik 2 pantolon yeter canım sıkmasın bebişiKuzum ben zaten büyük bedenim hamilelik altlari zor bulunuyor biraz netten de baktim pek içime sinmediler ama artık mecburum iyi kötü alacağım
Bilemedim valla. LCW benim ki.Ben 36 giyiyorum canım sıkmıyo hatta 36 düşüyo bile acaba markasıyla mı alakalı
Neden olmasınYa kızlar ablam başka sehirde bugün mağazada mevlüt kıyafeti görüp almış içime pek sinmedi sanki siz bi yorumlayın şimdi giydirmesemde olmaz ki :))
Canım ben de cinsiyetleri kesinleşsin de öyle alayım diye bekliyordum ama şimdi aldıklarıma bakıyorum nerdeyse hepsi unisexErkek kız diye bakmıyorum valla su an cinsiyetlerini bilmedigimiz içinbeyaz alırım ben de veya gri canım sen de içine sinmeyecekse eve uygun al
Ben de pembe mavi olayını hiç sevemedim canım şimdilik demirbaş tarzı tekstil kiyafet bakım malzemeleri alırım. Kız erkek bilsem en azından ustlerindeki yazı tül vs dikkat ederim ama bilmiyorum daha. Bebeklerde krem,beyaz,sarı , mint yeşili acayip severim kiyafetteCanım ben de cinsiyetleri kesinleşsin de öyle alayım diye bekliyordum ama şimdi aldıklarıma bakıyorum nerdeyse hepsi unisexKız diye çok süslülere pembelilere gitmedim henüz çok bebekler diye. Büyük eşyaları soft renkler istiyorum. Kıyafette de çok cart renkler almicam bebeklerde pastel tonlar çok tatlı oluyor
Başlangıçta beşik sonra tekli yatak olacak. Diğerlerinde öyle yaptım. En mantıklı halı bu bence..Ben odasını yapacak olanlardanım ama sanırım büyüyen beşikten vazgeçtim. Bugün baya gezdim ve büyüyen beşikten çocuk ayaklandiktan sonra kesin düşerparmaklıkları çok alçakta ve yatak baya yukarıda. Montessori ise Bi garip kararsiz kaldim. Siz nasil odalar düşünüyorsunuz kizlar?
Ben de asla sağa yatamıyorum. Bi süre sonra baskı nefes alamıyor gibi olup yine sola yatıyorum..Günaydın
Ya şu sola yatma mevzusu yüzünden uyuyamıyorum hiç
Sırtı üstü ya da sağa yatıyorum farketmeden sonra vicdan yapıp elli kere uyanıyorum
Geçmiş olsun..Bankamatikte kuyruk beklerken fenalastim bugün... Allahiimmm ne berbat bi durum... birden etraftaki sesler boğuk karışık gelmeye başladı ayaklarımdan başladı vücudum uyuşmaya aha dedim bayılmak böyle bisey galiba bayılıyorumhemen bankanın bahçe parmaklıklarına tutunup alçak duvara oturdum insanlar toplandı etrafıma sanırım sekerim düştü...ekg çekildi normal çıktı tansiyon 9-6 cikti 15 dakika içinde toparlandı ama omrumden omur gitti...
Canım dr da söylemiştir. Seninkiler temmuzu bulmaz büyük ihtimalle haziranda doğar benim kız tekilken 23 gün önce doğdu..Canım benim biri 350 gr diğeri 380 grdı. Ama ben 21. Hafta ortası gittim
Tepsisi çıkan modeller gayet güzel..O sandalyelere çok havuç kabak makarna yapışır di mi balkonda banyoda bulaşık deterjanı ile yıka geç :))
Canım onu karın çevresi vs ölçerek söylüyorlar ve tahmini gr. O yüzden her şey yolundaysa kilo çok da önemli değil.. Ve o kilodan daha fazla doğup hastaneden ayrılmadan gr kaybediyorlar..Bana hiç kilosunu söylemedi şimdiye Kadar ya, bende çok Merak ediyorum. Bazı doktorlar hep söylüyor
İş yerinde Aksama kadar bilgisayara bakıyorum sanırım o çok yoruyor beni. Denemedim onu kuaförde bir bayan da başı ağrıdıgında kafasına maden suyu döktüğünü söylemişti onu deneyeceğim bir de. Hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım inşallah canım.Evet o bas ağrısı bende de var ve özellikle akşam saatlerinde hat safhaya çıkıyor. Mide bulantısından öyle bezdim ki onu önemsemiyorum bile. Ama rahatsız edici gerçekten. Burda buzla tedavi onermisti arkadaşlar denedin mi?
Ben henüz kilo alımına başlamadım. Bulantılarım geçince hızlıca almaya başlarım heralde. Tabi geçerse
:) 2 saattir bakıyorum netten valla. Birazdan sipariş vericem inşallahAl al özellikle evdeyken umursama giy gitsin bol olsunda dışarıda giymelik 2 pantolon yeter canım sıkmasın bebişi
Güzel haberlerle gel inşallah. Perşembe benim raandevumS SaryamaryaSamira34 @matmazel_123 @Selmaal25 kızlar sizler nasılsınız bizler grubun geriden gelenleriyiz sanki zaman hiç geçmiyor değil mi :) bir dahaki kontrolünüz ne zaman herşey yolunda mı? benim yarın kontrolüm var.
Çok geçmiş olsun bugün bana da oldu iş yerinde. Normal herhaldeeİşten gelirken serviste çok kotu başım agrıdı iner inmez çıkarttım afedersiniztansiyonla mı ilgili ki hala da ağrıyor başım kendimi eve zor attım.
İş yerinde Aksama kadar bilgisayara bakıyorum sanırım o çok yoruyor beni. Denemedim onu kuaförde bir bayan da başı ağrıdıgında kafasına maden suyu döktüğünü söylemişti onu deneyeceğim bir de. Hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?